Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Plans-Double-Play-Plans-Double-Play-Fiber/_/N-81b Τέλος η εμπορική ονομασία VDSL για τα πακέτα του ΟΤΕ. Από βδομάδα θα δούμε λογικά και μεγαλύτερα πακέτα... 1
dr_papas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Πάντως παιδιά άσχετο, αλλά σήμερα διαπίστωσα ότι σε vdsl (από vodafone - καμπίνα) ενεργοποιήθηκε το vectoring και εκεί που ήμουν στα 48.000 καρφώθηκα στα 49.999. 3
petranthe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Πάντως παιδιά άσχετο, αλλά σήμερα διαπίστωσα ότι σε vdsl (από vodafone - καμπίνα) ενεργοποιήθηκε το vectoring και εκεί που ήμουν στα 48.000 καρφώθηκα στα 49.999. Σε ποια περιοχή φίλε; Και γω Vodafone είμαι από καμπίνα ΟΤΕ. Εγώ έψαξα να δω τις λίστες για το πότε θα ενεργοποιηθεί και δεν είμαι σε καμία λίστα καμίας εταιρίας Από την εξυπηρέτηση πελατών όπου και να πήρε δεν έχουν ιδέα.
dr_papas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Σε ποια περιοχή φίλε; Και γω Vodafone είμαι από καμπίνα ΟΤΕ. Εγώ έψαξα να δω τις λίστες για το πότε θα ενεργοποιηθεί και δεν είμαι σε καμία λίστα καμίας εταιρίας Από την εξυπηρέτηση πελατών όπου και να πήρε δεν έχουν ιδέα. Λίγο έξω από την Πάτρα βρίσκομαι σε προάστιο, τυχαία κοιτώντας το ρουτερ προχτές το ανακάλυψα. Άντε επιτέλους βλέπουμε άσπρη μέρα γιατί λόγω μεγάλης απόστασης από το Α.Κ (περίπου 5 χλμ καλώδιο) επί 6 χρόνια έπαιζα το πολύ μέχρι 6.5 mbps.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Plans-Double-Play-Plans-Double-Play-Fiber/_/N-81b Βγήκαν τιμές για τα 100αρια και 200αρια πακέτα του ΟΤΕ. 1
rafa1919 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Plans-Double-Play-Plans-Double-Play-Fiber/_/N-81bΒγήκαν τιμές για τα 100αρια και 200αρια πακέτα του ΟΤΕ. Μόλις έκανα αίτηση μέσω του site για 200άρι. Παίρνω από καμπίνα ΟΤΕ εδώ και 2,5 χρόνια και τα στατιστικά μου είναι αυτά της φωτογραφίας. Αν και όποτε με ενεργοποιήσουν θα ενημερώσω σχετικά με εξοπλισμό, απόδοση γραμμής κλπ. 1
petranthe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ενεργοποιήθηκε φίλος μου μετά από 2 ώρες που έκανε τηλεφωνικά την αίτηση 100/10 2
skiabox Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τους χρόνους ηλεκτροδότησης καμπινών; Εχω την εντύπωση ότι πλέον ο ένας χρόνος αναμονή είναι το minimum!
QuantumWanderer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Στις 9/11/2017 στις 10:48 ΜΜ, bobptz είπε Μίλησα με κάποιον μέσα από τον ΟΤΕ (off the record). Μου είπε ότι πολύ καλά έκανα και δεν το έβαλα, για δύο λόγους: Μίλησες με παντελώς άσχετο. Σε όλες τις εταιρείες υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα