Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με είχαν επιλέξει από τον ΟΤΕ να βάλω Vector (100 mbps). 

Αυτή τη στιγμή έχω 50άρα VDSL αλλά χωρίς VOIP, παραμένω με το παλιό σύστημα.  Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δε θα δουλεύει το Vector με το παλιό, πρέπει οπωσδήποτε να βάλουμε ευρυζωνική σύνδεση.  Τελικά αρνήθηκα το δοκιμαστικό vector.

Ξέρει κανείς κάτι σχετικό?

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή έχω 50άρα VDSL αλλά χωρίς VOIP, παραμένω με το παλιό σύστημα.  Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δε θα δουλεύει το Vector με το παλιό, πρέπει οπωσδήποτε να βάλουμε ευρυζωνική σύνδεση.  Τελικά αρνήθηκα το δοκιμαστικό vector.

Nαι ,οτι παρα πολλοι στην θεση θα δεχοντουσαν .

• Like 12
Δημοσ.

Σε ποιά περιοχή είσαι φίλε;

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ ανήκω σε νέο ΚΑΦΑΟ που είναι στη λίστα για το vectoring (κέντρο Αλυσίδα, πονεμένη ιστορία) και περιμένω εδώ και 9-10 μήνες να του βάλουν ...ρεύμα! Χθες με κάλεσαν απο τον ΟΤΕ για να με ενημερώσουν πως την Δευτέρα θα γυρίσει η τηλεφωνία μου σε voip κλπ. Είπα ναι μιας και το σταθερό δεν το χρησιμοποιώ ποτέ και του έχω μόνιμη προώθηση στο κινητό...

Μέχρι να φτάσει το vdsl έχω ενεργοποιήσει το home booster μέσω 4G και κάπως σώθηκε η κατάσταση...

Δημοσ.

100αρα στην τιμη της 50αρας , φυσικα και θα δεχομουν , αλλα που τετοια τυχη

Δημοσ.

Ναι, ότι δυστυχώς πιάστηκες κώτσος και θα επωφεληθεί άλλος την αλλαγή. Κρίμα για εσένα, μπράβο για τον επόμενο. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα

Είμαι περιοχή ΝΤΕΠΩ-Βούλγαρη, στη Θεσσαλονίκη.

Μίλησα με κάποιον μέσα από τον ΟΤΕ (off the record).  Μου είπε ότι πολύ καλά έκανα και δεν το έβαλα, για δύο λόγους:

1) Το voip γενικά έχει προβλήματα.  Πολλές εταιρείες το ξαναγυρνάνε από voip πίσω στο παραδοσιακό.

2) Με το Vector θα ήμουνα πειραματόζωο (beta tester).  Θα μελετούσανε τα προβλήματα της γραμμής μου για να κάνουν τις ρυθμίσεις και τις βελτιώσεις πριν τη μαζική έκδοση του προϊόντος.  

Εγώ όμως κάνω δουλειά με τη γραμμή μου.  Πρώτα θέλω αξιοπιστία και μετά ταχύτητα.  Και με 50 mbps έχω πολύ παραπάνω από όσο χρειάζομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Καμποσο καιρο τωρα με τηλεφωνια voip δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα , τωρα οσο για το beta tester  που αναφερεις ακομα και σε αυτη τη περιπτωση το internet θα αφορουσε , δεν θα επαιρνες καποιο φαρμακο υπο δοκιμη , δικαιωμα σου ειναι βεβαια να κανεις οτι θεωρεις εσυ σωστο για εσενα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα

Είμαι περιοχή ΝΤΕΠΩ-Βούλγαρη, στη Θεσσαλονίκη.

Μίλησα με κάποιον μέσα από τον ΟΤΕ (off the record).  Μου είπε ότι πολύ καλά έκανα και δεν το έβαλα, για δύο λόγους:

1) Το voip γενικά έχει προβλήματα.  Πολλές εταιρείες το ξαναγυρνάνε από voip πίσω στο παραδοσιακό.

2) Με το Vector θα ήμουνα πειραματόζωο (beta tester).  Θα μελετούσανε τα προβλήματα της γραμμής μου για να κάνουν τις ρυθμίσεις και τις βελτιώσεις πριν τη μαζική έκδοση του προϊόντος.  

Εγώ όμως κάνω δουλειά με τη γραμμή μου.  Πρώτα θέλω αξιοπιστία και μετά ταχύτητα.  Και με 50 mbps έχω πολύ παραπάνω από όσο χρειάζομαι.

Ανοησίες σου είπε. Δεν ισχύει ούτε το (α) ούτε το (β).

Και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος άσχετος υπάλληλος που δεν ξέρει τι του γίνεται εκεί μέσα.

Όσον αφορά το vectoring επίσης, ενημέρωσε τον ότι τρέχει πιλοτικά -τουλάχιστον- από τον Γενάρη του 2016 και είναι ήδη έτοιμο εδώ και καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

Κανένας δεν ξαναγυρνάει πίσω σε κλασσική τηλεφωνία όλοι οι πάροχοι προσπαθούν να πάνε σε VoIP( στο εξωτερικό έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια). Απλά το πρόβλημα προς το παρόν είναι ότι δεν έχουν μπαταρίες ή εναλλακτική τροφοδοσία τα kv οπότε σε περίπτωση διακοπής ρεύματος δεν θα έχεις και τηλέφωνο. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που όσοι πελάτες το επιθυμούν μπορούν να γυρίσουν σε κλασσική τηλεφωνία. Επίσης το δεύτερο που λες ότι θα ήσουν πειραματόζωο στο vectoring δεν ισχύει. Η beta δοκιμή του έχει αρχίσει εδώ και 2 χρόνια στην Ελλάδα και πλέον θεωρείται έτοιμο για λιανική πώληση οπότε περισσότερο θα ήσουν προνομιούχος που θα είχε τις ταχύτητες αυτές πριν δοθούν στην αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...