Rou Staf Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας.Παιρνω μερος σε διαδικτυακο μαθημα και εχω μια απορια που δεν με αφηνει να συνεχισω. {Edit index.html with your text editor and load your website in Chrome with the feedback turned on.} 1ον δεν μπορω να εισαγω το αρχειο στον text editor και 2ον εγω δεν εχω ιστοσελιδα.Μου ζητα να φτιαξω?
becoming_I Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Για αρχή πες μας σε ποιο διαδικτυακό μάθημα παίρνεις μέρος.
rafinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας.Παιρνω μερος σε διαδικτυακο μαθημα και εχω μια απορια που δεν με αφηνει να συνεχισω. {Edit index.html with your text editor and load your website in Chrome with the feedback turned on.} 1ον δεν μπορω να εισαγω το αρχειο στον text editor και 2ον εγω δεν εχω ιστοσελιδα.Μου ζητα να φτιαξω? Καπου εχει ενα html αρχειο που λογικα δεν κατεβασες. Οταν το κατεβασεις πατα δεξι κλικ πανω του και μετα ανοιγμα με... Και επελεξε το notepad.
theo93 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Λογικά στο μάθημα udemy-google έχει πάρει μέρος ο tp. Κατεβάζεις το αρχείο το ανοιγεις με εναν editor, κάνεις τις αλλαγες που λεει η ασκηση, το αποθηκεύεις και μετα το ανοίγεις με τον chrome και το plugin του udemy. Αν ειναι σωστες οι αλλαγες, σου βγαζει εναν κωδικο που συμπληρώνεις στην σελιδα και περνας το task. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα