zafoddy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μα αν η πλειοψηφία των χρηστών, το θέλει για ταινίες, λογικό μου ακούγεται να πέφτουν οι πωλήσεις. Να δώσεις για μια μικρή οθόνη, όσο για μία μεγάλη τηλεόραση, που είναι και φουλ σμαρτ. Δεν αξίζει. Προσωπικά που παίζω με apple από το 2008, δεν έχω λαχταρήσει μέχρι τώρα ένα iPad αρκετά για να αγοράσω. Άντε για να φτιάχνεις ωραία video clip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charly32 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Γιατί μετά από μερικά Updates αρχίζουν να σέρνονται και σου μιλάω από προσωπική μου εμπειρία και γνωστών μου που όλοι την πάτησαν με τα Updates. το άλλο με το τοτό το ξέρετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 το άλλο με το τοτό το ξέρετε Why do iOS updates slow down my phone? iPhone 8 launch: Does Apple 'slow down' your old iPhone to make you upgrade? Επίσης δες τα βίντεο του Everythingapplepro που βάζει όλες τις συσκευές δίπλα, δίπλα. Οι παλιές συσκευές γίνονται με κάθε έκδοση πιο αργές. Αλλά εντάξει η Apple νοιάζεται και ποτέ δεν κάνει τέτοια πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Why do iOS updates slow down my phone? iPhone 8 launch: Does Apple 'slow down' your old iPhone to make you upgrade? Επίσης δες τα βίντεο του Everythingapplepro που βάζει όλες τις συσκευές δίπλα, δίπλα. Οι παλιές συσκευές γίνονται με κάθε έκδοση πιο αργές. Αλλά εντάξει η Apple νοιάζεται και ποτέ δεν κάνει τέτοια πράγματα. irrelevant αυτό που λες. όπως και το σχόλιο του φίλου με το ipad 3. έχει γίνει debunk ο "μυθος" περί ηθελημένου slow down των παλιών συσκευών της Apple. σαν να μου λες ότι το Nexus 7 με Jellybean πέταγε, και να γκρινιάζουμε ότι με marshmallow σέρνεται.. προφανώς και θα σέρνεται με hardware του 12΄ , και animations - apps optimized και developed για hardware του 2015-16'. να κατηγορήσουμε την Google που σκότωσε τα παλιάλογα? ps. είχα και το Νexus 7 (2012) και το Nexus 7 (2013) και δοκίμασα είτε με official είτε με custom rom το παραπάνω παράδειγμα.. guess what happened Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 irrelevant αυτό που λες. όπως και το σχόλιο του φίλου με το ipad 3. έχει γίνει debunk ο "μυθος" περί ηθελημένου slow down των παλιών συσκευών της Apple. σαν να μου λες ότι το Nexus 7 με Jellybean πέταγε, και να γκρινιάζουμε ότι με marshmallow σέρνεται.. προφανώς και θα σέρνεται με hardware του 12΄ , και animations - apps optimized και developed για hardware του 2015-16'. να κατηγορήσουμε την Google που σκότωσε τα παλιάλογα? ps. είχα και το Νexus 7 (2012) και το Nexus 7 (2013) και δοκίμασα είτε με official είτε με custom rom το παραπάνω παράδειγμα.. guess what happened Πάμε άλλη μία γιατί δεν καταλαβαίνετε. Αν μία συσκευή δεν είναι σε θέση να τρέξει ένα ΛΣ μην της δίνεις ενημέρωση για το καινούργιο, δώσε μόνο ενημερώσεις ασφαλείας, επίσης αν θες οπωσδήποτε σαν εταιρία να δώσεις, μην αναγκάζεις τον πελάτη να αναβαθμίσει καταργώντας το Signing Window για Downgrade. Οπότε ναι είναι εσκεμμένα όταν το γνωρίζουν. Επίσης αν καταφέρεις κάνεις JB και μείνεις με την παλιά έκδοση που δεν κολλάει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με την συσκευή γιατί σου πετάει μηνύματα "This App requires an older version of iOS, you need to run iOS 10" ή ίδια εφαρμογή που σε Android συσκευές είναι ακόμα συμβατή με Android 4.4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πάμε άλλη μία γιατί δεν καταλαβαίνετε. Αν μία συσκευή δεν είναι σε θέση να τρέξει ένα ΛΣ μην της δίνεις ενημέρωση για το καινούργιο, δώσε μόνο ενημερώσεις ασφαλείας, επίσης αν θες οπωσδήποτε σαν εταιρία να δώσεις, μην αναγκάζεις τον πελάτη να αναβαθμίσει καταργώντας το Signing Window για Downgrade. Οπότε ναι είναι εσκεμμένα όταν το γνωρίζουν. Επίσης αν καταφέρεις κάνεις JB και μείνεις με την παλιά έκδοση που δεν κολλάει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με την συσκευή γιατί σου πετάει μηνύματα "This App requires an older version of iOS, you need to run iOS 10" ή ίδια εφαρμογή που σε Android συσκευές είναι ακόμα συμβατή με Android 4.4. μαν το έχουμε ξανασυζητήσει. Eχω συσκευές iOS που δεν με υποχρέωσε να κάνω Upgrade. Τις έχω και παίζουν μια χαρά σε πρότερα λειτουργικά χωρίς να μου ζαλίζουν τα @@ χωρίς Jailbreak. προφανώς το ίδιο παίζει και με τα αντίστοιχα apps.. μην παίρνεις όρκο για τις εφαρμογές Android σε 4.4 έχω σπίτι ένα πεταμένο HTC Wildfire S σε custom ρομ 4.4 από το 2011-2012, και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν μπορούσα όντως όπως περιγράφεις να κάνω, απο άποψη installation, latest apps του google app store να κυνηγήσω την HTC ή την Google γιαυτό, που με 600Mhz και 512 Ram δεν μπορώ να είμαι up to date? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα