adi32 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Αν θέλω να βρω που είναι το κινητό μου ή του παιδιού μου υπάρχει τρόπος χωρίς να είναι ανοικτό το GPS ή και τα δεδομένα? Οταν είναι ανοικτά γίνεται με από το play store με το Gmail ή και άλλες εφαρμογές όπως phone tracker κλπ
saruman123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Όχι δεν υπάρχει γιατί χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα το οποίο να λαμβάνει τις πληροφορίες από τις κυψέλες κινητής τηλεφωνίας των εταιριών και να στο μεταδίδει στο PC μέσω της εταιρίας κινητής. Κάτι τέτοιο το έχει νομίζω μόνο η αστυνομία. 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Αν θέλω να βρω που είναι το κινητό μου ή του παιδιού μου υπάρχει τρόπος χωρίς να είναι ανοικτό το GPS ή και τα δεδομένα? Οταν είναι ανοικτά γίνεται με από το play store με το Gmail ή και άλλες εφαρμογές όπως phone tracker κλπ Όταν είναι και τα δυο ανοιχτα σου λέει η google ακριβώς που είναι το τηλέφωνο, αν είναι μονο τα δεδομένα τότε σου λέει στο περίπου ή την προηγούμενη θέση του, αν δεν έχει ουτε δεδομένα ανοιχτά δεν υπάρχει και πληροφορία εντοπισμού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα