Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματική ιστορία. Φίλος μου παρκάρει πάνω στην Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη για δύο ώρες. Γυρίζοντας για να φύγει  βλέπει όλα τα αυτοκίνητα γραμμένα εκτός από το δικό του. Πάει στο ακριβώς μπροστά κοιτάξει στην κλήση τι ώρα έχει περάσει ο δημοτικός αστυνόμος και βλέπει την κλήση του.... Ο μπροστινός ο μάγκας, πάρκαρε αφού είχαν γράψει και πήρε την κλήση από το αυτοκίνητο του φίλου μου και την έβαλε στο δικό του για να φαίνεται ότι τον έχουν γράψει.... Όταν διαβάζω ιστορίες ότι  μου ήρθε κλήση χωρίς να θυμάμαι ότι μ' έχουν γράψει, πάντα αυτό μου έρχεται στο μυαλό.

Του εκανε το αμαξι, κάμπριο τουλάχιστον;

Το πρόβλημα αυτό έχει λυθεί εδώ και χρόνια... πλέον σχεδόν όλες οι παραβάσεις που αφορούν παράνομη στάθμευση επιφέρουν ΚΑΙ αφαίρεση πινακίδων, οπότε ο δημοτικός υπάλληλος/αστυνομικός την ώρα που βεβαιώνει την παράβαση σου παίρνει και τις πινακίδες για να είναι σίγουρος πως θα τη πληρώσεις.

Απο όσο ξερω, και εννοω σαν αυτόπτης μάρτυρας οχι σαν νομικός, δεν ισχύει αυτο που λες

Πινακίδες βλεπω να παίρνει η τροχαία αποκλειστικά, δηλαδή οταν κλείνεις παρκαρισμένο αμαξι, ιδιοκτητο παρκινγκ, την κυκλοφορία (στο τελευταίο, παίζει γερανός βασικά)

Η δημοτική γράφει μεν αβέρτα ακομα και σε μέρη που παραδοσιακά για χρονια δεν εμφανιζοταν (οχι κέντρο, που εμφανίζεται όποτε γουστάρει, αλλα σε μέρη με ελεγχομενη στάθμευση λόγω κομβικου σημείου πχ νοσοκομειο) αλλα δεν παίρνει πινακίδες.

Κατά την γνώμη μου, εν πολλοις το δεν είδα την κλήση, μου την πηρανε, μπορει να ειναι απολυτα ειλικρινές αλλα εξίσου ανουσιο, καθότι ξέρεις οτι εχεις παρκάρει παράνομα. Τωρα υπαρχουνε και κουλες περιπτώσεις που η σήμανση ειναι ελλιπής, μισοκαλυπτεται απο τυχόν εμπόδιο ή σου τυχαίνει κατι έκτακτο στον ευαγγελισμό πχ και ολα τα περίπτερα εχουνε ξεμείνει απο κάρτες. Οπότε σκόπιμο θα ηταν να ενημερώνεσαι σε λογικό χρονικό πλαίσιο για την οφειλή και ευλογο να αναρωτιέται κανείς κατά ποσο ειναι αθώοι οι λόγοι που αυτο δεν συμβαίνει. Συνεπώς ή δεν χολοσκας συνειδητα ή αποδέχεσαι τον ρολο της σαρδέλας στα μμμ ή πιαστο αυγό και κουρευτο γενικως

Δημοσ.

Απο όσο ξερω, και εννοω σαν αυτόπτης μάρτυρας οχι σαν νομικός, δεν ισχύει αυτο που λες

Πινακίδες βλεπω να παίρνει η τροχαία αποκλειστικά, δηλαδή οταν κλείνεις παρκαρισμένο αμαξι, ιδιοκτητο παρκινγκ, την κυκλοφορία (στο τελευταίο, παίζει γερανός βασικά)

Η δημοτική γράφει μεν αβέρτα ακομα και σε μέρη που παραδοσιακά για χρονια δεν εμφανιζοταν (οχι κέντρο, που εμφανίζεται όποτε γουστάρει, αλλα σε μέρη με ελεγχομενη στάθμευση λόγω κομβικου σημείου πχ νοσοκομειο) αλλα δεν παίρνει πινακίδες.

Δεν χρειάζεται να είσαι νομικός για επιβεβαιώσεις/διαψεύσεις αυτό που λέω, απλά μια ματιά χρειάζεται να ρίξεις σε έναν από τους χιλιάδες πίνακες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και περιγράφουν τα πρόστιμα και τις ποινές του κοκ.

Έπίσης έγραψα πριν "πλέον σχεδόν όλες οι παραβάσεις που αφορούν παράνομη στάθμευση επιφέρουν ΚΑΙ αφαίρεση πινακίδων", η πινακίδα Ρ-69 που αφορά χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης είναι η εξαίρεση, ορθώς δίνουν σκέτη κλήση χωρίς αφαίρεση πινακίδων πχ στο νοσοκομείο όπως έγραψες. Σε κάθε άλλη περίπτωση ξηλώνουν κανονικά πινακίδες, τουλάχιστον στην πόλη που εγώ ζω.

Δημοσ.

Πραγματική ιστορία. Φίλος μου παρκάρει πάνω στην Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη για δύο ώρες. Γυρίζοντας για να φύγει  βλέπει όλα τα αυτοκίνητα γραμμένα εκτός από το δικό του. Πάει στο ακριβώς μπροστά κοιτάξει στην κλήση τι ώρα έχει περάσει ο δημοτικός αστυνόμος και βλέπει την κλήση του.... Ο μπροστινός ο μάγκας, πάρκαρε αφού είχαν γράψει και πήρε την κλήση από το αυτοκίνητο του φίλου μου και την έβαλε στο δικό του για να φαίνεται ότι τον έχουν γράψει.... Όταν διαβάζω ιστορίες ότι  μου ήρθε κλήση χωρίς να θυμάμαι ότι μ' έχουν γράψει, πάντα αυτό μου έρχεται στο μυαλό.

Ευκολα το εκανα καμπριο.

Δημοσ.

Ακούγεται ότι με κάποιον Νόμο που πέρασαν ή θα περάσουν επίτηδες για αυτό το σκοπό θα μπορούν

οι Δήμοι να σου βγάλουν  σε δημοπρασία περιουσιακά στοιχεία. επειδή δεν μπορούν με άλλο τρόπο

να εισπράξουν κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα λόγω κενού στο Νόμο.

Στη χώρα που ζούμε όλα είναι πιθανά,τώρα που όλοι θέλουν λεφτά,για αυτό φύλαγε τα ρούχα σου να 

έχεις τα μισά.

Θα πάω από βδομάδα Πειραιά και θα ενημερώσω. B)

Πήγα τελικά χτες από γραφείο σε γραφείο από όροφο σε όροφο σε ένα 7όροφο στο Πειραιά όπου υπάρχουν άπειροι 

που τα ξύνουν και άπειροι που κρατάνε το κεφάλι με τα δυο χέρια για να μην τους πέσει. :lol:

Άκρη δεν βρίσκεις πουθενά.

Προσπάθησαν να μου κάνουν τον καλό λέγοντας μου να μου κάνουν τα 80 ευρώ 8 δόσεις και να πηγαίνω κάθε μήνα 

να στήνομαι στην Τράπεζα να δώσω 10 ευρώ γιατί  από αϊ - μπανκινγκ είμαι άσχετος.

Τελικά και επειδή δεν ήθελα μελλοντικά να με βρίζουν τα παιδιά μου τους έδωσα τα 80 ευρώ και έφυγα.

Επειδή είχα πάει με το παπί φεύγοντας να έρθω Β/Α που μένω είχα και μία φοβερή εμπειρία.

Πως είναι να οδηγείς παπί μέσα στην καταιγίδα που έριχνε εκείνη την ώρα στο κέντρο είχε κλείσει η Πειραιώς

και βγήκα από τα στενά των Πετραλώνων.

Ευτυχώς είχα προνονοήσει είχα πάρει στολή βροχής το απόλαυσα στην κυριολεξία και ήρθα σπίτι στεγνός.

Μου άρεσε πολύ αλλά μάλλον δε θα το ξαναρισκάρω.

Αν ήμουν καμιά 15αριά χρόνια πιο μικρός ευχαρίστως θα το επαναλάμβανα. B)

• Like 1
Δημοσ.

ειδες το χαλι στο δημαρχειο.τα ιδια ειχα παθει.

κακως τα εδωσες στους τεμπεληδες.εγω δεν ξαναδινω μια για κληση απο δημοτικη αστυνομια.δεν μπορουν να μου κανουν τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως τα λες.Τελικά στους Δήμους έχει μαζευτεί η μεγαλύτερη σαπίλα του Ελληνικού Δημοσίου.Τα βλέπω και στο δικό μου όταν πάω για καμιά δουλειά.Όλοι κάθονται και όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι για τη δουλειά που πας. :lol:

Η δική μου κλήση ήταν από τροχαία.Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτές

Ακούω ότι δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτε,αλλά ψήνουν την κυβέρνηση να περάσει Νόμο να μπορούν να σου βγάζουν ακίνητο ή άλλο περιουσιακό στοιχείο σε πληστηριασμό για οφειλές.

Πολύ φοβάμαι ότι τελικά θα το πετύχουν.'Ολα να γουρούνια την ίδια μουσούδα έχουν.

Για 80 ευρώ δεν ήθελα να βασανίζομαι μήπως στο μέλλον έχω προβλήματα.Δεν άξιζε το ρίσκο.

• Like 1
Δημοσ.

To θεμα ειναι να μην θυμηθουν και αλλες ξεχασμενες κλησεις.Στειλανε στην Γιαγια μου πεθαμενη πανω απο 20 χρονια, Ενφια.Ε μπορει να θεωρουν και τον ταφο ιδιοκτησια.Μετα εμαθα οτι ζωντανεψαν πολλους Παππουδες-Γιαγιαδες στο χωριο.Ουτε νεκρος δεν υσυχαζεις απο το μπουρδελο.Εισαι με το ανχος μελλοντικης ωφειλης απο το πουθενα.Απο οποιδηποτε υπηρεσια-οργανισμο.

Δημοσ.

προσαυξησεις απο δημοτικη αστυνομια δεν κανουν.πληρωσα επειτα απο πεντε χρονια μια κληση 80 ευρω για διπλοπαρκαρισμα.βλακεια εκανα που την πληρωσα μετα απο πεντε χρονια γιατι με ειχανε φοβησει διαφοροι οτι θα παει στην εφορια.τελικα τιποτα απο δημοτικη αστυνομια δεν παει στην εφορια

.μην πας πουθενα.αστους αλλα 8 χρονια.δεν σου κανουν τιποτα ουτε γινετε προσαυξηση.

τροχαια που εχω παρει 2 κλησεις με την μια τις πληρωσα.εκει δεν παιζεις.

Σε γνωστό μου που δεν πλήρωνε για τις κλήσεις, του μπήκαν στην εφορία τα πρόστιμα μετά από αρκετά χρόνια. Δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος γι' αυτό.

Προσωπικά δεν μπορώ να προτείνω τίποτα γιατί ζούμε στην Ελλάδα.

Μπορεί κάποια στιγμή να διαγράψουν τα πρόστιμα και να είναι "βλάκες" αυτοί που πλήρωσαν όπως έπρεπε για την παρανομία τους και δεν το έπαιξαν επαναστάτες-Τσε Γκεβάρα-Δεν πληρώνω...μπορεί και όχι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To θεμα ειναι να μην θυμηθουν και αλλες ξεχασμενες κλησεις.Στειλανε στην Γιαγια μου πεθαμενη πανω απο 20 χρονια, Ενφια.Ε μπορει να θεωρουν και τον ταφο ιδιοκτησια.Μετα εμαθα οτι ζωντανεψαν πολλους Παππουδες-Γιαγιαδες στο χωριο.Ουτε νεκρος δεν υσυχαζεις απο το μπουρδελο.Εισαι με το ανχος μελλοντικης ωφειλης απο το πουθενα.Απο οποιδηποτε υπηρεσια-οργανισμο.

Επειδή την έχουμε "πατήσει" αντίστοιχα, η πλάκα είναι ότι ακόμα και αν θέλεις να το πληρώσεις δεν μπορούν να εισπράξουν τα χρήματα παρά μόνο να τα χρεώσουν στο ΑΦΜ του κληρονόμου (αν το δηλώσει φυσικά στο Ε9 του).

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.........

Δημοσ.

Επειδή την έχουμε "πατήσει" αντίστοιχα, η πλάκα είναι ότι ακόμα και αν θέλεις να το πληρώσεις δεν μπορούν να εισπράξουν τα χρήματα παρά μόνο να τα χρεώσουν στο ΑΦΜ του κληρονόμου (αν το δηλώσει φυσικά στο Ε9 του).

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.........

Oχι.Η γιαγια μου πεθανε πριν ανακαλυφθει το ΕΝΦΙΑ.Το σπιτι περασε στον πατερα μου, ο οποιος πληρωνε απο την αρχη το ΕΝΦΙΑ.Απλως εγινε οτι εγινε και με τον πεθερο μου, οπου αλλου φαινοταν ζωντανος και αλλου πεθαμενος.Συνηθως ζωντανος εισαι οταν πρεπει να πληρωσεις, ενω για συνταξεις και επιδοματα παθαινεις αμεσως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...