vascko28 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω αγοράσει το modem router της netgear d7000 προς αντικαταστάση του speedport του οτε η γραμμή μου είναι vdsl30, το συγκεκριμένο όμως router δεν έχει έξοδο για τηλέφωνω όπως το router του οτε (βλέπε φώτο) αλλα έχει μέσα στη συσκευασία του ενα σπλιτερ, απο τον οτέ μου είπαν οτι δεν θα λειτουργήσει το τηλέφωνο διότι η γραμμή ειναι ευρυζωνικη και οτι πρεπει να πάρω router με έξοδο για τηλεφωνική γραμμή όπως το δικό τους ωστε να κάνουν τις ρυθμίσεις αλλα και πάλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα λειτουργήσει, Πώς μπορ να συνδέσω το συγκεκριμένω router ωστε να έχω τηλεφωνο και ιντερνετ μαζι?
vascko28 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ο προμηθευτής πάντως το αναφέρει σαν modem router και στην συσκευασία του το ίδιο γραφει Δεν ξέρω τι πήγε στραβά εγώ το αγόρασα για modem router αλλά δεν έχει έξοδο για τηλεφωνώ
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 βγαλε μια φωτο το κουτι και την αποδειξη αγορας απο που το πηρες?
vascko28 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 απο pc1 το πηρα παίζει να συνδεθεί η οχι ?
timos71 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Προφανώς η φωτογραφία είναι λάθος. Ναι θα δουλέψει κανονικά αρκεί να ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό ( https://www.adslgr.com/forum/threads/909707-Χρήση-Speedport-μόνο-για-VoIP-Cosmote-πίσω-από-άλλο-router-(ASUS)?p=5838092#post5838092) . Ίσως χρειαστεί και port forward στο Netgear στις πόρτες που χρησιμοποιεί το speedport για voip.
BrocasHelm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Η φωτογραφία στο πρώτο ποστ είναι το R7000. Το κουτί σου είναι το D7000. To D7000 σύμφωνα με το site της netgear είναι έτσι πίσω https://www.netgear.com/images/Products/Networking/DSLmodemrouters/D7000/D7000_Back_Transparent.png Όπως βλέπεις έχει μια θύρα στην άκρη για το τηλεφωνικό καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα