IKARIWTHS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια,εχω βαλει στο σταθερο αλλα και στο φορητο υπολογιστη μου kde neon. και τις δυο φορες κατεβασα το αρχειο user edition απο εδω https://neon.kde.org/download στη πορεια παρατήρησα οτι δε κανουν τις ιδιες αναβαθμισεις οποτε και ανοιξα το προγραμμα infocenter ,στο μεν σταθερο γραφει kde neon έκδοση ταδε,στο δε φορητο γραφει ubuntu 5.10 Πως εγινε αυτο παλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καταρχην, το kde neon εχει 2 εκδοσεις, μια που βασιζεται στην τελευταια stable εκδοση του πλασμα, την 5.10 σημερα, και μια που βασιζεται στην τελευταια lts εκδοση του plasma, την 5.8 σημερα. Και οι δυο εκδοσεις βασιζονται στο ubuntu 16.04, οποτε ποια απο τις 2 εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση ,όπως έγραψα και παραπάνω έχω την user edition αν δε κάνω λάθος ΔΕΝ είναι η lts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Τοτε θα εχει το 5.10 λογικα. Για να εισαι σιγουρος για το τι εχει η καθε μια, τρεξε ενα apt-cache policy plasma-desktop και δες. Σιγουρα θα υπαρχει και αλλος τροπος να το τσεκαρεις, αλλα δεν εχω kde για να σου πω περισσοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Τελικα τα ξαναπερασα απο την αρχη γιατι υποψιάστηκα οτι μαζι με καποιο προγραμμα πρεπει να περασα και το μισο ubuntu μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα