Stam94 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω για ένα πρόβλημα που εχω σχετικα με την συνδεση του φορητου υπολογιστη μου με την τηλεοραση μου.Εχω ένα hp pavilion 15-au102nv.Ενώ στο παρελθον συνδεοταν μια χαρα ξαφνικα μια μερα που εβαλα το hdmi δεν μου εμφανιζε την οθονη του λαπτοπ στην τηλεοραση ενώ μου εγραφε το εξης "Μη υποστηρ. λειτουργια Η αναλυση δεν υποστηρίζεται.Αλλαξτε την αναλυση της εξωτερικης συσκευης" Εχω προσπαθησει αρκετα πραγματα αλλα δεν βγαζω ακρη!!
David20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμασες σε ολες τις θυρες HDMI της τηλεορασης σου ; Δοκιμασες με αλλο /αλλα καλωδια HDMI και παλι σε καθε μια θυρα της τηλεορασης ; Μπορει να ακουγεται ευκολως εννοουμενο αλλα δεν αναφερεις αν το εκανες.
Stam94 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Φιλε μου συγγνωμη που δεν το ανεφερα στο αρχικο ποστ Το δοκιμασα και με άλλο καλωδιο hdmi και με άλλη θυρα και παλι τιποτα Όταν βαζω άλλο λαπτοπ με το ιδιο καλωδιο και ιδια θυρα όλα δουλευουν τελεια...δεν μπορω να καταλαβω...
Raptorex Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Το καλώδιο εφαρμόζει καλά στη θύρα hdmi του laptop; Αν όχι όταν το συνδέσεις στη τηλεόραση και κουνήσεις λίγο το καλώδιο στη θύρα hdmi του laptop βλέπεις αλλαγές στην εικόνα; Δοκίμασε να κάνεις update τον driver της κάρτας γραφικών,update το firmware της τηλεόρασης,βγάλε τη τηλεόραση από τη πρίζα για μισό λεπτό.
Stam94 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Τιποτα παιδια...το ιδιο μηνυμα στην τηλεοραση για να αλλαξω αναλυση στην εξωτερικη συσκευή Εχω κανει update Ολους τους drivers και γενικα παντα προσεχω να κανω ενημερώσεις Ετσι ξαφνικα αρχισε το πρόβλημα
Raptorex Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δοκίμασε έαν σου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα όταν το laptop τρέχει linux. Πέρασα σε ένα στικάκι τα ubuntu και μπούταρε από αυτό το laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα