Κώστας 4 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα θέλω να πάρω το ps4 αλλά η τηλεόραση που θέλω να το συνδέσω είναι παλιού τύπου.
Sheogorath Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Πιθανόν με κάποιον D/A converter αλλά...αμαρτία. 2
Yellowie Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Γίνεται. Για το Play Station 4 Pro νομίζω δεν γίνεται. Αλλά, αφού έχεις λεφτά για Play Station 4, γιατί δεν αγοράζεις και μια μικρή φθηνή τηλεόραση ώστε να ευχαριστηθείς και τα γραφικά που προσφέρει το μηχάνημα;
countass Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Γίνεται νομιζω με ενσ καλωδιο που εχεθ μετασχηματιστή πανω του για να μετατρεπει το σημα σε αναλογικο.αυτο ομως θα μεταφερει μονο εικονα νμζ οχι ηχο.κανα 20+ πρεπει να εχει,φεν αξιζει μωρε.
driftingcris Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Γίνεται νομιζω με ενσ καλωδιο που εχεθ μετασχηματιστή πανω του για να μετατρεπει το σημα σε αναλογικο γεννητρια ειναι https://www.skroutz.gr/c/248/Accessouar-eikonas.html?keyphrase=hdmi+to+rca+converter αλλα ειπε και ο Sheogorath, αμαρτια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα