max21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Σκέπτομαι να πάρω για τα Χριστούγεννα έναν υπολογιστή για τον 11χρονο υιό μου.Δε διαθέτω δυστυχώς μεγάλο μπάτζετ (με το ζόρι 400 ευρώ ) για κάτι τέτοιο ωστόσο έπεσα πάνω σε αυτό: http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=59606&pcode=SHOW_PROD59606 Επειδή δε γνωρίζω και πολλά, τι λέτε Θα μπορέσει ο συγκεκριμένος υπολογιστής να σηκώσει παιχνίδια τύπου FIFA, PES, MINECRAFT ?
adtakhs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Σκέπτομαι να πάρω για τα Χριστούγεννα έναν υπολογιστή για τον 11χρονο υιό μου.Δε διαθέτω δυστυχώς μεγάλο μπάτζετ (με το ζόρι 400 ευρώ ) για κάτι τέτοιο ωστόσο έπεσα πάνω σε αυτό: http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=59606&pcode=SHOW_PROD59606 Επειδή δε γνωρίζω και πολλά, τι λέτε Θα μπορέσει ο συγκεκριμένος υπολογιστής να σηκώσει παιχνίδια τύπου FIFA, PES, MINECRAFT ? Ναι μπορεί να παίξει αλλά 2 θέματα. 1) Εχουν βγει οι APU 9χχχ που είναι δυνατότεροι 2) Οι νέοι APU 9000 μπαίνουν σε AM4 SOCKET με DDR4 μνήμες . Η AM4 πλατφόρμα θα είναι αναβαθμίσιμη σε μελλονιτκά CPU για 4+ χρόνια . 3) Ισως στα 400€ να μπορείς να πάρεις κάτι με εξωτερική κάρτα γραφικών .... Αν πχ πας και πάρεις AMD A10-9700 ASROCK A320 HVS CRUCIAL 8GB DDR4 TOSHIBA 1TB HDD SATA III EVGA 430 WATT COUGAR MG110 ------------------------------------ Σύνολο = 330€ Που σημαίνει πως με τα 70€ βάζεις και SSD αν θες ! Για δυνατότερο AMD R3 1200 ASROCK A320 HVS CRUCIAL 8GB DDR4 3000Mhz TOSHIBA 1TB HDD SATA 3 FORTRON 400WATT COUGAR MG110 SAPPHIRE RX560 2GB DDR5 ------------------------------------------------ 430€ και έχεις ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερη απόδοση ! Μιλάμε για 3x απόδοση σε οτιδήποτε. 1
Sheogorath Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Kαλησπέρα, αυτός ο υπολογιστής είναι τραγικά παλιός και εγκληματικό να πωλείται ακόμα ως νέος. Θα σε ενδιέφερε να βρούμε κάποιον υπολογιστή κομμάτι κομμάτι και να το στήσει το κατάστημα? 2
cons1985 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, θα χρειαστείς σίγουρα και μία κάρτα γραφικών. Τουλάχιστoν για παιχνίδια όπως το fifa και το pro. Γιατί δεν κοιτάζεις κάποιο ολοκληρωμένο σύστημα στις αγγελίες. Σίγουρα θα βρείς κάτι καλύτερο.
max21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ναι βασικά με ενδιαφέρει να τον βρω έτοιμο μιας και οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες..Το πολύ πολύ να χρειαστεί να του περάσω windows.
adtakhs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ναι βασικά με ενδιαφέρει να τον βρω έτοιμο μιας και οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες..Το πολύ πολύ να χρειαστεί να του περάσω windows. Ετοιμο θα το πάρεις. Στημένο και θα περάσεις windows μόνος σου. Αν θες σου βγάζω συγκεκριμενη σύνθεση από ένα κατάστημα.
max21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δε ψάχνω για κάτι μεταχειρισμένο πάντως..Θέλω το παιδί να δει κάτι καινούργιο. Ετοιμο θα το πάρεις. Στημένο και θα περάσεις windows μόνος σου. Αν θες σου βγάζω συγκεκριμενη σύνθεση από ένα κατάστημα. ΟΚ μπορείς να μου προτείνεις ?
adtakhs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δε ψάχνω για κάτι μεταχειρισμένο πάντως..Θέλω το παιδί να δει κάτι καινούργιο. ΟΚ μπορείς να μου προτείνεις ? Ναι επανέρχομαι με συνθεσεις. Αυτό από MGMANAGER.GR Για κουτί δες και αυτό που έχει 120άρη ανεμιστήρα . COUGAR MG110 με + 5€ https://www.mgmanager.gr/κουτιά-υπολογιστών/64197-cc-cougar-case-mg110-mini-atx-black-usb-30-mg110-5jmp.html Για ποιο φτηνό με άλλη κάρτα γραφικών από το ίδιο κατάστημα και έρχομαι και με άλλες συνθέσεις από άλλα καταστήματα. Από Dexter.gr Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2017 από adtakhs 1
max21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ θα τα μελετήσω και θα αποφασίσω...Οποιαδήποτε ακόμη πρόταση καλοδεχούμενη εννοείτε.
Sheogorath Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέσα στην επόμενη ώρα θα προσπαθήσω να σου κάνω μια με Ιντελ, ετσι για αλλαγή. Το παραπάνω είναι απλα screenshot φόρμας παραγγελίας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα