Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο PC της υπογραφής θέλω να αλλάξω τον SSD με μεγαλύτερο, τί να βάλω; Σκοπεύω να εγκαθιστώ σε αυτόν και τα παιχνίδια και με νοιάζει απλά να είναι όσο γρήγορος και ο υπάρχων, δεν με ενδιαφέρει κάτι το εξωτικό ή κορυφαίο. Τι είναι καλό αυτόν τον καιρό; 

Δημοσ.

samsung 850 evo, συμφωνα με διαφορα τεστ, ο καλυτερος στην κατηγορια με 5 χρονια εγγυηση.Μολις τον εγκατεστησα στο laptop μου κ γω.

• Like 6
Δημοσ.

Ενωιται τον 850 samsung παρα πολυ αξιοπιστος δισκος, ταχυτατος και με 5 χρονια εγγυηση,  ομως ειδα εχτες και ενα ωραιο μοντελο που εβγαλε η silicon power http://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/esoterikoi-skliroi-diskoi/ssd-silicon-power-s55-240gb-25-sata-3-esoterikos-diskos/prod8740113pp/ με 3 χρονια ομως εγγυηση, ποιο πολυ σε συμφερει ομως ο samsung στην ιδια τιμη και με 5 χρόνια εγγυηση

• Like 1
Δημοσ.

Και τότε που τα παρακολουθούσα ο 850 ήταν η σωστή επιλογή, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη που να αξίζει, έτσι;

Δημοσ.

άντε και κανένας san disk κι αυτά καλά δισκάκια είναι, άλλα σαν το samsung εντάξει είναι κορυφή και με 5 χρόνια  εγγύηση 

• Like 1
Δημοσ.

Παρα ειναι διαφημισμενη η σαμσουνκ .Βγαζει επισης κολληματα και βλαβες και υγεια χαμηλα .Εχει και κινας και κορεας .Ξερω αρκετα να χαλανε.Αν το βαζετε για λειτουργικο ,αντιγραφο παντα

Δημοσ.

Με τα 250gb θα χωράνε 4-5 παιχνίδια μόνο. Στη θέση σου θα κοιτούσα 500gb https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=5918223%2C9527729

Ε εντάξει, πόσα να παίζω ταυτόχρονα;

Assetto Corsa και World of tanks μόνιμα στον σκληρό, 60GB. Λειτουργικό και εφαρμογές 30GB, το έχω ελαφρύ το μηχάνημα. Ε, μένουν άλλα 160, πες 100, για να μην  μπουκώνει και ο δίσκος. Σε 100GB μπορώ να βάλω 2 τεράστια, σύγχρονα παιχνίδια, αρκεί για εμένα.

Παρα ειναι διαφημισμενη η σαμσουνκ .Βγαζει επισης κολληματα και βλαβες και υγεια χαμηλα .Εχει και κινας και κορεας .Ξερω αρκετα να χαλανε.Αν το βαζετε για λειτουργικο ,αντιγραφο παντα

Το θέμα είναι ότι και η τιμή του είναι χαμηλή σε σχέση με τους υπόλοιπους που κοιτάω, οπότε..
  • Like 1
Δημοσ.

Σε ποσο διαστημα ολα αυτα; εχει ομως 5 χρονια εγγυηση 

2-3 φορες  σε 2 γνωστους .Βαλε βγαλε μετα λειτουργικο .Μην πιστευετε πολυ το μαρκετινκ .

Μπορουν να σου πουν και το χαλασες .Ειναι και θεμα τυχης .Και πουλανε και σαβουρα λογω κρισης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...