Προς το περιεχόμενο

επιλογή μπουφάν και κράνος μηχανής

haris013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

προσεχώς νέος οδηγός μοτοσυκλέτας εδώ :P

έβγαλα μόλις το Α2 δίπλωμα και έρχομαι χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία σε δίκυκλα να αγοράσω την πρώτη μου μηχανή. Πριν προβώ όμως στην αγορά μηχανής θέλω να πάρω τον εξοπλισμό οπότε επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία με το άθλημα, μπορείτε να μου πείτε πως ψωνίζουμε μπουφαν και κράνος μηχανής;

έχετε να προτείνετε κάποια μοντέλα που να είναι καλά και να τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας;

Μπουφάν μπορώ να πάρω κάτι που να φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι;

το budget είναι ψιλοαδιάφορο, δεν ξέρω και πόσο πρέπει να δώσω η αλήθεια είναι αλλά σκεφτόμουν κανα 200αρι για μπουφάν και κανα 300αρι max για κράνος αρκούν ή πρέπει να ανέβω κιάλλο για κάτι ασφαλές και σωστό; Γενικά θα ήθελα να ντυθώ με κανά 500αρι σύνολο.

ευχαριστώ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειάζεσαι περισσότερα λεφτά αρκεί να κινηθείς έξυπνα. Κράνος και με κάτω από 200 βρίσκεις πολύ καλό (ψάξε για προσφορές) μπορεί να βρεις και μουφα όμως. Το πιο σημαντικό είναι να ταιριάζει καλά στο κεφάλι σου και να μη σε πιέζει έντονα σε κάποιο σημείο. Επίσης όταν το φοράς και γυρνάς γρήγορα αριστερά δεξιά το κεφάλι σου να μην πλέει. Ζήτα βοήθεια και από τον πωλητή.

Μπουφάν για όλες τις εποχές μην πάρεις. Πάρε ένα χειμωνιάτικο κορντούρα τώρα και το καλοκαίρι πάρε ένα διατρητο. Εμένα με έχουν βολέψει πολύ τα bering, δες που τα πουλάνε και πήγαινε να τα δεις. Επίσης θα χρειαστείς ένα ζευγάρι γάντια.

• Like 1

Καλησπέρα σας,

προσεχώς νέος οδηγός μοτοσυκλέτας εδώ :P

έβγαλα μόλις το Α2 δίπλωμα και έρχομαι χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία σε δίκυκλα να αγοράσω την πρώτη μου μηχανή. Πριν προβώ όμως στην αγορά μηχανής θέλω να πάρω τον εξοπλισμό οπότε επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία με το άθλημα, μπορείτε να μου πείτε πως ψωνίζουμε μπουφαν και κράνος μηχανής;

έχετε να προτείνετε κάποια μοντέλα που να είναι καλά και να τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας;

Μπουφάν μπορώ να πάρω κάτι που να φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι;

το budget είναι ψιλοαδιάφορο, δεν ξέρω και πόσο πρέπει να δώσω η αλήθεια είναι αλλά σκεφτόμουν κανα 200αρι για μπουφάν και κανα 300αρι max για κράνος αρκούν ή πρέπει να ανέβω κιάλλο για κάτι ασφαλές και σωστό; Γενικά θα ήθελα να ντυθώ με κανά 500αρι σύνολο.

ευχαριστώ. 

Μπουφάν πάρε ένα καλό αντιανεμικό και αδιάβροχο, με προστατευτικά, για χειμώνα, και καλοκαίρι, μπορείς να βάζεις ζακέτα, με προστατευτικά στους αγκώνες και θώρακα-πλάτη.

Επένδυσε στο κράνος. Επέλεξε μόνο εγκεκριμένο και κοίτα την ημερομηνία κατασκευής του. Μακρυά από τις απομιμήσεις. Κοίτα μόνο να μην σου πλέει, αλλά και να μην σε πολύ πιέζει. Δοκίμασε πολλά κράνη. Όταν λέω πολλά, πολλά. Επέλεξε αυτό που σου κάθεται καλύτερα. Τα σχέδια μπορείς να τα κάνεις και cover up, με μια διαφάνεια, σαν αυτά που βάζουμε στα αυτοκίνητα, wraps.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...