Entso Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, αγορασα πρόσφατα το εν λογω μηχανημα. Οταν πηγα να δω εναν ζωντανο αγωνα η οθονη κολλουσε και πιξελιαζε. Ανοιγω το κινητο, παω στον ιδιο αγωνα και έπαιζε τελεια. Ταυτόχρονα και οι 2 συσκευες με συνδεση wifi περιπου 25-26mbps. Το κινητο ειναι 10πυρηνο 2.1 με 3gb ram. Η συσκευή 8πυρηνη με 3gb ram. Τι να φταιει;;;
Entso Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Την ιδια στιγμη ταυτόχρονα το ενα κολλαγε και το αλλο τέλεια! Δεν παιζει ο σέρβερ..
kostasbm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ασυρματα το δοκιμαζες?? δοκιμασε και ενσυρματα και μετα θα πρεπει να δεις τις ρυθμισεις σου ποιο kodi τρεχει ??
Le Perv Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Περιμενε, περιμενε..... Το Beelink το GT1 Ultimate εχει Qodi ή Kodi? Εχει σημασια.
Entso Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ασυρματα το δοκιμαζες?? δοκιμασε και ενσυρματα και μετα θα πρεπει να δεις τις ρυθμισεις σου ποιο kodi τρεχει ?? Ενσύρματα οχι, μονο ασύρματα. Το kodi 17,κατι. Δεν το εχω μαζι μου τωρα, είμαι εκτος. Καπου διαβασα οτι ο επεξεργαστής του gt1 εχει θεματα με kodi 17. Ειναι δυνατον; Να βρω λινκ να εγκαταστησω παλια έκδοση kodi; Περιμενε, περιμενε..... Το Beelink το GT1 Ultimate εχει Qodi ή Kodi? Εχει σημασια. Το μηχανημα ηταν αδειο. Εγω κατεβασα το Kodi απο play store. Βασικα αυτο που κολλουσε εγινε στο σπιτι μου, στου πατερα μου δεν ανοιγε καν το sportsdevil. Αρχιζω να πιστευω οτι ειναι θεμα router... Ισως θελει dual band router και συνδεση στα 5ghz
kostasbm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 δοκιμασε ομως ενσυρματα για να σου φυγει η ιδεα οτι δε φταιει η εγκατασταση του Kodi σε κατι
villasg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Κανε μια και δες τι SN εχει απο κατω ( με τι ξεκιναει ) . Απο το SN βλεπεις ποιο chip wifi εχει . A912/AX12----->AP6255 G912/S912----->QCA9377 Μετα δες στο Info ποια rom φοραει . Μετα κοιτας εδω http://www.bee-link.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=115&filter=lastpost&orderby=lastpost για την τελευταια rom που ειναι η 705 QCA9377 >>> http://www.bee-link.com/forum.php?mod=viewthread&tid=26856&extra=page%3D1%26filter%3Dlastpost%26orderby%3Dlastpost AP6255 >>> http://www.bee-link.com/forum.php?mod=viewthread&tid=26524&extra=page%3D1%26filter%3Dlastpost%26orderby%3Dlastpost Εκει μπορεις να διαβασεις και τα σχολια γιατο τι διορθωνει και τις αποψεις των χρηστων
Entso Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν ειναι AX12 με firmware 703, τη στιγμη που κυκλοφορεί το 705. Στο ΟΤΑ update μου γραφει up to date. Προφανως η αναβάθμιση ΟΤΑ δεν ειναι για ολους και θέλει χερι. Εχει θέμα με το WiFi, γραφει connected, but no Internet. Θα δοκιμασω και ενσυρματα, ισως δεν τα πανε καλά με το ρουτερ.
villasg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Βασικα πριν κανεις οτιδηποτε αλλο βαλε στο Router GOOGLE DNS .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα