kostas_crete Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=317199 Des kai sygrine epidoseis.
Theodore Tsi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 POLI KALI!!!! toulaxiston egw otan tin eida se filo mou epatha plaka!edw exoun parei 2 paidia fx 5200(xerw gia ta panigiria einai!)k paizoume pro evolution 3!640x480 low details gia na min trabaei kolimatakia!ante sta kala kana medium!k oi 2 ipologistes 2200+!!! e o filos mou me tin ti4200(se 2400+) paizei 1280x1024 high details k den tou kanei to paramikro kolima!!!!!!!!!!!!apisteuto?k OMWS ALITHINO!tin sinistw anepifilakta!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Μην χρησιμοποιείς το ProEvo3 ως μέτρο σύγκρισης. Μπορεί το παιχνίδι να είναι το τελιότερο ποδοσφαιράκι που βγήκε ποτέ (φάτε με KickOff fans!) αλλά είναι ένα από τα πιο δύστροπα, ως προς το configuration που απαιτούν, παιχνίδια. Κανενας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το παιχνίδι θα παίζει καλά ή κακά σε κανένα υπολογιστή. Σε μένα το παιχνίδι λόγω αργής απόκρισης είναι unplayable πάνω από 800*600 Ηigh. Είναι καλύτερη η 4200 απο την 9500Pro? H 4200 ήταν από τις καλύτερες κάρτες πρίν 1 χρόνο. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για τα τελευταία παιχνίδια (DX9), είναι πολύ καλή λύση.
Theodore Tsi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 se auto exeis dikio marcos! einai ena apo ta pio distropa paixnidia(metaxi mas ola tis konami ap oti exw katalabei mias k to silent hill 3 pou epaixa emfanize idies m...es!) auto pou les marcos den to xerw.eida to paixnidi (me swsta configuration k meta apo polla sixtiria) k se 9600 pro!!!!!!!A P S O G O!!!! twra se sena giati den paizei den xerw .
Marcos_Aurilius Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δεν είπα ότι δεν παίζει, για να μην αφήνω περιθώρεια για παρερμηνείες. Σε 800*600 High details παίζει άψογα (το εννοώ). Μόλις όμως γυρίσω σε 1024*768, και ενώ το frame rate δεν πέφτει, το πληκτρολόγιο γίνεται απελπιστηκά αργό στην απόκρισή του (η καλύτερη λέξη που μου έρχεται για να το περιγράψω είναι "μπούκωμα" ) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω...
ilos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Για το ISS Pro 3 (αν και ξεφεύγουμε του θέματος): 1) Καταρχάς το παιχνίδι έχει "κόφτη" στα 50 fps εκτός από μερικές σκηνές (φωτογραφίες 11αδας κτλ) που είναι στα 30 (-fraps speaking)... Με λίγα λόγια είτε έχεις FX 5600 είτε 5950 τα ίδια σκ@τ@ μέχρι βέβαια κάποια ανάλυση. Επίσης αν δοκιμάσετε να ανοίξετε τα AA,AF μπορεί στα πρώτα παιχνίδια να είναι ΟΚ αλλά μετά από μια ώρα και σε μερικές βαθιές μπαλιές σε μεγάλα γήπεδα αρχίζει και σπάει πολύ η κίνηση. 2) Δοκιμάστε να βάλετε το hardware accelaration της κάρτας ήχου στο basic -διορθώνει πολλά πράγματα (ειδικά στην καθυστέρηση του ήχου αλά Διακογιάννης). 3) Marcos_Aurilius μήπως έχεις usb keyboard έχω ακούσει οτί τρώνε τέτοια κολλήματα, πάντως εγώ με την ίδια κάρτα παίζω άνετα σε 1024x768 High ενώ με 8xAF 2xAA παίζω χωρίς πολλά κολλήματα για καμιά ώρα.. 4) Τέλος κατεβάστε τα patch και δείτε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα (λες και είναι γαμπροί)
J.R Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 diladi opos katalava ligo poli oloi mou lete na tin ksexaso...... Malon tha prepei na sas akouso kai na giriso pros nea katefthinsi "" RADEON ""
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Φίλε ilos, ελπίζω να μιλάς για το PES3 και απο λάθος να το ανέφερες ως ISSPro3. Υποθέτωντας λοιπόν πως σχολίαζες για το PES3, έχω να σχολιάσω τα εξής: - έχω το Internet Keyboard Pro της μαμάς MS (σύνδεση USB και PS2 ταυτόχρονα για να λειτουργεί το ενσωματωμένο USB hub), και δεν είχα πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα, ακόμα και με τα πολύ παλία. Αν έφταιγε αυτό που λες, τότε δεν θα παρουσίαζε επιλεκτικά το πρόβλημα, αναλόγως της ανάλυσης, - δεν ξέρω αν το κάνει κανείς, αλλά προσωπικά δεν σκοπεύω να ρίξω το sound accel για να ανεβάσω 1024*768. - έχω πάντα 2xAA/8xAF μέσα από το panel της ATI, αλλά το PES3 είναι το μόνο παιχνίδι που αρνείται να εφαρμόσει την ρύθμιση του AA...
ilos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Ουπς sorry! Το PES3 εννοώ (και αυτή η Konami έχει βγάλει 100 ποδοσφαιράκια με παραπλήσια ονόματα ή τα ίδια με εντελώς διαφορετικά π.χ. WE=PES). Τι εννοείς όταν λες : (σύνδεση USB και PS2 ταυτόχρονα... Το ΑΑ δουλεύει πάντως σε μένα στο συγκεκριμένο παιχνίδι (μπορώ να σου δείξω και photos με διαφορές στα δοκάρια και στις γραμμές του γηπέδου) αν και δεν έχει μεγάλη επίπτωση στο IQ όσο το AF. Αλλά τι ψάχνεις να βρεις ένα port είναι και κληρονομεί τα γνωστά προβλήματα από τις κονσόλες.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Εννοώ πως το πληκτρολόγιο βγάζει διπλό βύσμα. Αν συνδέσω μόνο την PS2 ή μόνο την USB, το πληκτρολόγιο δουλεύει αλλά το ενσωμαωμένο hubάκι όχι. Αν συνδέσω και τα δυο βύσματα, τοτε έχω full functionality. Πάντως θα ήθελα, αν σου είναι εύκολο, να δώ δυο captures που να αντιπαραβάλλουν την χρήση του Anti-aliasing.
ilos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω δοκάρι (που είναι πολύ εξόφθαλμες οι διαφορές) για να σου δείξω (το game κανει random παρουσιάσεις). Για αυτό δείχνω εξέδρα με ΑΑ off και ΑΑ 4x αντίστοιχα.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Τι να πω. Ίσως φταίει πως παίζω σε 800*600, όποτε το 2xAA δεν είναι πολύ εμφανές...
ilos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 εξόφθαλμες με ω και δεν μιλάτε!!! γρήγορα edit...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.