Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθέσιμο budget: 900€ Το πολυ 1000€ με απειλές για χωρισμό απο τη γυναικα μου.

Απόσταση και γωνία θέασης: σχεδον 5 μετρα χωρις ιδιαιτερη γωνια.

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: Ταινιες, νετφλιξ, τορεντ. Ισως playstation στο μελλον

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters :devil: "): 55-65

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Θα μπει στον τοιχο

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): οχι

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : οχι

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Όχι

Λοιπόν έφτασε ο καιρός της τηλεόρασης. Ειχα ξαναπει και σε αλλο θέμα οτι δέν έχω τηλεόραση εδω και 10 χρόνια και η τελευταία που είχα ηταν μια crt 32αρα, οπότε δεν έχω ιδεα επιτου θέματος και ακόμα και τοστιέρα να κοιτάξω θα μου φανεί καταπληκτική η εικόνα με υπέροχο μαυρο. Παρ ολα αυτά εχω 5Κ οθονη υπολογιστή και έχω παρατηρήσει οτι αν κοιτάξω αλλη «απλη» οθονη υπολογιστή με κουραζει. Δεν νέρω κατα ποσο μπορει να παιζει ρόλο αυτο στην τηλεόραση και απο τα 5m.

Επίσης, να κανω τώρα την αγορα σε 55 που φοβαμαι μη χανεται στα 5μ η να περιμενω για black friday. Η Χριστουγεννα για 65..;

Καταλαβαίνω οτι σε αυτο το μπατζετ εινα σφιχτα τα πρΑγματα και θ πρέπει α θυσιάσω πολλα, αλλα δεν έχω και τρελές απαιτήσεις και επίσης δεν θα με πείραζε να την άλλαζα σε 2 χρόνια με κατι καλύτερο. Θελω να πώ οτι ισως κάτι σε entry level με βολέψειμια χαράκαι αργότερα που θα έχω μια ιδεα να κανω την αναβάθμιση, απο το να παρω τωρα κατι που δεν θα αξιοποιώ τις λειτουργιες στο επακρον.

• Like 1
Δημοσ.

Πράγματι είναι περιορισμένο το budget για 65' τηλεόραση αλλά αν βλέπεις από τα 5m νομίζω πως η 55αρα θα φαίνεται ΠΟΛΎ μικρή. Ακόμη και 4K να βάλεις να δεις για να καταλάβεις διαφορα πρέπει να πας στα 2m για να διακρίνεις λεπτομέρεια. Οπότε πάρε μια entry level 65αρα σε προσφορά.

Εγώ θα κοιτούσα την Samsung 65 mu6120. Είναι στα 1300€ τώρα. Όταν βγει σε προσφορά κοίταξε τη. Είναι η πιο φθηνή αξιόλογη επώνυμη 65αρα νομίζω.

Δημοσ.

Επειδη ξεφευγαμε δικαιολογημενα απο το μπατζετ, πηγα σε 55.. lg55uj670v στα 669.. Σαφώς και οι 65» θα γεμιζαν περισσοτερο το χωρο αλλα και αυτη καλα έκατσε... τωρα οσον αφορα στις επιδοσεις, μου φαινεται εξωπραγματική λογω της ασχετοσυνης μου μαλλον αλλα θα δούμε.... ;)

Δημοσ.

πολυ κακη επιλογη αφου βλεπεις ταινιες/σειρες, επρεπε να παιρνες τη mu6100που σου 'παν πιο πανω.

Μεγειες!

Αυτη που μου είπαν πιο πάνω ειχε και τα διπλά λεφτά.. Αλλα κακή επιλογή αυτή για ποιούς λόγους;

ελπιζω τουλαχιστον να κατεβαζεις 4k υλικο :P

vdsl εχεις?

Vdsl δεν έχω, αλλα είμαι δϊπλα σε αστικό κεντρο και κατεβάζω με 15-16.. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...