Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Darkito είπε

πολυ ομορφο το γραφειο , μαλλον απο το πουθενα παω για αλλαγη :D

Σε ενα χρονο δεν θα φαινεται. Προσοχη σε αυτα τα γραφεια τζαμπα λεφτα!

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Darkito είπε

πολυ ομορφο το γραφειο , μαλλον απο το πουθενα παω για αλλαγη :D

Αυτο εχω εγω 5 χρονια τωρα. Λειτουργικα δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα και μπορω να πω πως ειναι και αρκετα στιβαρο. Ο λογος που θα το αλλαξω ειναι οτι το θεωρω πολυ μικρο για μενα, τοσο σε πλατος αλλα και σε υψος. 

Μαλλον θα αγορασω αυτο: http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/grafeia-kai-trapezia/epifaneies-kai-podia-grafeiou/epifaneies-trapeziou/linnmon-epifaneia-ergasias-41985/80251141/

Και μενει να βρω ποδια που να ειναι 80 εκατοστα και πανω (τα 70 που ειναι και το συνηθες υψος σε ολα τα γραφεια δεν με βολευουν καθολου).

Επεξ/σία από desperados
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, desperados είπε

Αυτο εχω εγω 5 χρονια τωρα. Λειτουργικα δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα και μπορω να πω πως ειναι και αρκετα στιβαρο. Ο λογος που θα το αλλαξω ειναι οτι το θεωρω πολυ μικρο για μενα, τοσο σε πλατος αλλα και σε υψος. 

Μαλλον θα αγορασω αυτο: http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/grafeia-kai-trapezia/epifaneies-kai-podia-grafeiou/epifaneies-trapeziou/linnmon-epifaneia-ergasias-41985/80251141/

Και μενει να βρω ποδια που να ειναι 80 εκατοστα και πανω (τα 70 που ειναι και το συνηθες υψος σε ολα τα γραφεια δεν με βολευουν καθολου).

Σε αυτό να ξέρεις ότι, αν και δεν το αναφέρει, καλό είναι να πάρεις 5 πόδια και το 5ο να το βάλεις τουλάχιστον στη μέση στην πίσω μεριά του (που βλέπει τοίχο ή αν μπορείς και λίγο πιο κεντρικά) καθώς είναι 2 μέτρα και μπορεί να λυγίσει στη μέση απο το βάρος του monitor και των υπολοίπων έχοντας μόνο 4 πόδια στις άκρες. ;) 

Η καλύτερη πιστεύω διάσταση για ένα normal γραφείο είναι 150x75-80 (να έχει βάθος καθώς το 60 είναι ρηχό) ενώ για κάποιον που βάζει πάνω κουτιά pc τότε 180x75-80 για να είναι κομπλέ. Τα 2 μέτρα εμένα μου φαίνονται πολλά για επιφάνεια ενώ και τα 60 εκατοστά είναι πολύ λίγα, δεν αξίζει.

Καλύτερα δές επιφάνειες 150x75 αν σε παίρνει το βάθος στο χώρο σου.

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Σε αυτό να ξέρεις ότι, αν και δεν το αναφέρει, καλό είναι να πάρεις 5 πόδια και το 5ο να το βάλεις τουλάχιστον στη μέση στην πίσω μεριά του (που βλέπει τοίχο ή αν μπορείς και λίγο πιο κεντρικά) καθώς είναι 2 μέτρα και μπορεί να λυγίσει στη μέση απο το βάρος του monitor και των υπολοίπων έχοντας μόνο 4 πόδια στις άκρες. ;) 

Εχεις δικιο, δεν το σκεφτηκα.. Οποτε θα ψαξω για 5 ποδια. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...