Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά επειδή έχω πάρει πολλά έπιπλα από το homemarkt αξίζουν σίγουρα για τα λεφτά τους αλλά το θέμα είναι πως το κατάστημα είναι Κατερίνη νομίζω και δεν βολεύουν πολλές φορές το κόστος μεταφορικών δυστυχώς.

Δημοσ.

Ενημερωτικά αν το θέλετε για σταθερό υπολογιστή προσωπικά δεν με βολεύει με βάθος 60εκ, είναι αρκετά στενό και δεν έχω πολύ χώρο για τα χέρια.

Δημοσ.

Να σας πω την αμαρτία μου θεωρώ πολύ κακόγουστα έπιπλα τα ΙΚΕΑ και όχι vfm όπως θεωρούν πολλοί.

Τελικά ισχύει. Αν και έχω αρκετά έπιπλα ΙΚΕΑ σπίτι, έχω βάλει στόχο σιγα σιγα να τα ξεφορτωθώ, αν όχι όλα, τα περισσότερα και να τα αντικαταστήσω με DIY ή από κάποιο συνοικιακό επιπλάδικο.

Κυρίως γιατί ΟΛΑ σχεδόν τα σπίτια έχουν γεμίσει από ΙΚΕΑ και κινέζικα σκρουτζοεπιπλάκια. Έχουν γίνει "σούπα" κοινώς. 

Δημοσ.

εμενα μ αρεσει η αισθητικη των ikea ,ειναι ψιλο industrial αλλα δεν ειναι ολα τα επιπλα τους φθηνα η καλα ,θελουν ψαξιμο

για μενα η καλυτερη πρακτικη ειναι πας σε εναν επιπλα καλο με το σχεδιο που θες ,διαλεγεις καλα μασιφ ξυλα κ στο φτιαχνει με κοστος περιπου ιδιο με τα κινεζοτιναναι 

κ εχεις το επιπλο που θες ,οπως το θες ,σε καλη ποιοτητα  κ λογικο κοστος 

• Like 5
Δημοσ.

εμενα μ αρεσει η αισθητικη των ikea ,ειναι ψιλο industrial αλλα δεν ειναι ολα τα επιπλα τους φθηνα η καλα ,θελουν ψαξιμο

για μενα η καλυτερη πρακτικη ειναι πας σε εναν επιπλα καλο με το σχεδιο που θες ,διαλεγεις καλα μασιφ ξυλα κ στο φτιαχνει με κοστος περιπου ιδιο με τα κινεζοτιναναι 

λογικο κοστος σε επιπλα? lol. Για ρωτα ποσα θα θελει και το συζηταμε.

• Like 1
Δημοσ.

οι επιπλαδες εχουν να δουνε πελατη τοσο καιρο που θα πεσουνε να σε γδαρουνε - φτιαχτο μονος σου καλυτερα :P

Δημοσ.

το εχω κανει μαγκες 2 φορες,δεν γραφω θεωριες ,θα βρειτε εναν συνοικιακο ξυλουργο-επιπλα που να κανει τετοιες δουλειες ,μην περιμενετε απο πωλητες επιπλαδες να σας το κανουν

οι επιπλαδες πουλανε κινεζοφασον εισαγωγες κ τα ακριβα τους επιπλα ειναι ειτε βιοτεχνιες ,ειτε μικροι επιπλαδες

Δημοσ.

θα βρείτε ένα ξυλουργείο που κόβει μελαμίνες, θα του πάτε τις διαστάσεις, θα σας το κόψει σε όποιο μέγεθος θέλετε και του περνάει ταινία pvc , του βάζετε 4 ποδαράκια και τέλος. είχα φτιάξει πριν έναν χρόνο μια επιφάνεια για γραφείο 160 Χ 60 + 2 ράφια ασορτί μήκους 1 μέτρου, με όλα τα υλικά είχε πάει περίπου στα 80 ευρώ με μελαμίνη ανάγλυφη χρώμα ξύλου. χωρίς συρτάρι βέβαια αλλά όμως εάν κάθεσαι αρκετή ώρα το συρτάρι κουράζει. εάν κάθεσαι για λίγη ώρα είναι οκ. οι μαραγκοί μου ζήταγαν αρκετά παραπάνω ενώ τα έτοιμα γραφεία είναι και μικρότερα και χειρότερη ποιότητα ενώ εάν ο χώρος δεν είναι στάνταρ διαστάσεων κάνεις παραχωρήσεις χάνοντας αρκετές φορές σε εκατοστά ενώ μπορείς να τα εκμεταλλευτείς.

μασίφ ξύλο άστο. μόνο αυτά που θα σου πάρει ο λουστραδόρος για να έχεις σωστό αποτέλεσμα έχεις ξεφύγει σε τιμή. είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και το ξύλο είναι ξύλο όπως και να το κάνουμε. όμως, το ξύλο κάνει και χτυπήματα εύκολα. η μελαμίνη όχι.

Δημοσ.

Η λύση με ξεχωριστή επιφάνεια και πόδια από IKEA που αναφέρθηκε από τον lionheart είναι εύκολη και οικονομική πιστεύω. 

• Like 2
Δημοσ.

Η λύση με ξεχωριστή επιφάνεια και πόδια από IKEA που αναφέρθηκε από τον lionheart είναι εύκολη και οικονομική πιστεύω.

Η οποία δεν έχει όμως καμιά σχέση με την προσφορά. Ακόμα φθηνότερη είναι δύο καφάσια και ένα μαδερι ξύλο. Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα στον βωμό της οικονομίας.

• Like 3
Δημοσ.

Η οποία δεν έχει όμως καμιά σχέση με την προσφορά. Ακόμα φθηνότερη είναι δύο καφάσια και ένα μαδερι ξύλο. Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα στον βωμό της οικονομίας.

Για οικονομικό γραφείο αν ψάχνει κάποιος έχει νόημα να αναφερθεί κι αυτή η λύση πιστεύω. Τέλος πάντων :)

• Like 1
Δημοσ.

θα βρείτε ένα ξυλουργείο που κόβει μελαμίνες, θα του πάτε τις διαστάσεις, θα σας το κόψει σε όποιο μέγεθος θέλετε και του περνάει ταινία pvc , του βάζετε 4 ποδαράκια και τέλος. είχα φτιάξει πριν έναν χρόνο μια επιφάνεια για γραφείο 160 Χ 60 + 2 ράφια ασορτί μήκους 1 μέτρου, με όλα τα υλικά είχε πάει περίπου στα 80 ευρώ με μελαμίνη ανάγλυφη χρώμα ξύλου. χωρίς συρτάρι βέβαια αλλά όμως εάν κάθεσαι αρκετή ώρα το συρτάρι κουράζει. εάν κάθεσαι για λίγη ώρα είναι οκ. οι μαραγκοί μου ζήταγαν αρκετά παραπάνω ενώ τα έτοιμα γραφεία είναι και μικρότερα και χειρότερη ποιότητα ενώ εάν ο χώρος δεν είναι στάνταρ διαστάσεων κάνεις παραχωρήσεις χάνοντας αρκετές φορές σε εκατοστά ενώ μπορείς να τα εκμεταλλευτείς.

μασίφ ξύλο άστο. μόνο αυτά που θα σου πάρει ο λουστραδόρος για να έχεις σωστό αποτέλεσμα έχεις ξεφύγει σε τιμή. είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και το ξύλο είναι ξύλο όπως και να το κάνουμε. όμως, το ξύλο κάνει και χτυπήματα εύκολα. η μελαμίνη όχι.

Συμφωνώ, να πούμε ότι και όλες οι μελαμίνες δεν είναι το ίδιο. Οι μελαμίνες του ΙΚΕΑ είναι της πλάκας ενώ πχ. του Praktiker ή του συνοικιακού DIY μαγαζιού είναι εξαιρετικά αντοχής.

Το μασιφ είναι το όνειρο μου, άλλη φάση, έπιπλα για μια ζωή και δίνουν άλλο αέρα στο χώρο. Την επεξεργασία την κάνεις και μόνος σου αν υπάρχει χρόνος και μεράκι.

PS: Απορώ που δεν μας έχει κλειδώσει ακόμα ο Matrixx, ωραία συζήτηση βέβαια

Δημοσ.

Δεν έχω σκοπό να μειώσω την προσφορά απλά θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις οικονομικότερες και καλύτερες για κάποιους που το ψάχνουν λίγο παραπάνω. 

Τι εχω κάνει εγώ:

Πήρα αυτή την επιφάνεια εργασίας σε διαστάσεις 150 x 75 που καλύπτει απόλυτα οποιονδήποτε πιστεύω και σε πλάτος και σε βάθος.

http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/grafeia-kai-trapezia/epifaneies-kai-podia-grafeiou/epifaneies-trapeziou/linnmon-epifaneia-ergasias-14306/20251139/

Έβαλα και αυτά τα 4 πόδια για να είναι ασορτί, να την βγάλω οικονομικά και να ταιριάζει με την επιφάνεια και τα υπόλοιπα έπιπλα του δωματίου τα οποία πήρα επίσης σε λευκό για να φωτίζουν το δωμάτιο.

http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/grafeia-kai-trapezia/epifaneies-kai-podia-grafeiou/podia-kai-vaseis-gia-epifaneies/adils-podi-60262/80353743/

Θα μπορούσα να πάω και σε πιο ακριβά πόδια αλλά το ήθελα λιτό και απλό.Σύνολο μου στοίχησε 35 ευρώ και έχω ένα άνετο, απλό γραφείο και κάνω την δουλειά μου. Κάποιος μπορεί να επενδύσει σε πιο ακριβά και μοντέρνα πόδια π.χ αυτά http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/grafeia-kai-trapezia/epifaneies-kai-podia-grafeiou/podia-kai-vaseis-gia-epifaneies/lerberg-tripodo-40516/80130776/ x 2 και να του στοιχίσει το γραφείο 40 50 ευρώ ή σε κάποια άλλα ανάλογα τα γούστα του.

Μπορεί επίσης να πάει σε tempered glass αν του αρέσει το γυαλί στο γραφείο με το ανάλογο τίμημα π.χ:

http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/grafeia-kai-trapezia/epifaneies-kai-podia-grafeiou/epifaneies-trapeziou/torfinn-epifaneia-ergasias-58718/10238959/ στις ίδιες διαστάσεις με αυτό του Πλαισίου και να το συνδυάσει π.χ με αυτά τα πόδια απο μασίφ ξύλο http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/grafeia-kai-trapezia/epifaneies-kai-podia-grafeiou/podia-kai-vaseis-gia-epifaneies/oddvald-tripodo-7759/10118971/ και να του στοιχίσει 85 ευρώ. 

Το οικονομικό δεν είναι απαραίτητα και κακό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...