Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραφείο υπολογιστή μαύρο γυαλί απο Πλαίσιο CT-3352 απο 139 τώρα 99 με δωρεάν μεταφορικά. Πιστεύω ότι αξίζει, και ειναι σχεδιαστικά καλο. Στα αρνητικά του θα έλεγα ότι δεν εχει ειδικό συρτάρι για πληκτρολόγιο κ ποντίκι.

http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/epipla-grafeiou/grafeia/Longseng-Pc-Desk-Ct-3352-CT-3352.htm

post-193251-0-97729000-1510151326_thumb.jpeg

• Like 2
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/epipla-grafeiou/grafeia/Grafeio-Ypologisth-DK-226-CT-3359E.htm

αυτο εχω απο πλαισιο αλλα νομιζω το ειχα παρει 30-40 ευρω . Στα καλα ειναι οτι δεν πιανει πολυ χωρο και οτι ειναι σταθερο χωρις να κουνιεται καθολου.Το γυαλι ειναι ωραιο αλλα θα ελεγα μακρυα απο μαυρο επειδη πιανει ευκολα σκονη,δακτυλιες κτλ και φαινεται αρκετα.Καλυτερα ανοικτοχρωμο.

Δημοσ.

Το έχω αρκετά χρονια το συγκεκριμένο. Πολύ καλή κατασκευή στα μέταλλα του και το tempered glass πολυ ποιοτικό

• Like 5
Δημοσ.

To συγκεκριμένο το έχω για χρόνια για όποιον ενδιαφερθεί. Είναι πολύ καλό γραφείο, δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα, καθαρίζεται εύκολα.

Δεν θυμάμαι πόσο το είχα πάρει για να ξέρω αν τα 100 ευρώ είναι καλή προσφορά.

• Like 2
Δημοσ.

Το εχω κι εγω 5 χρονια και συμφωνω με τα προηγουμενα παιδια.

Ειναι πολυ ομορφο, σταθερο, καθαριζεται ευκολα κτλ.

Δεν θυμαμαι ποσο το ειχα παρει...νομιζω 89 ευρω.

Α...να προσθεσω οτι το σκαλοπατακι πανω δεξια βολευει πολυ, εχω βαλει την οθονη εκει πανω. :)

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω και εγώ , βολεύει αρκετά και η πλάτη με τις τρύπες για cable management. Έχω πιάσει  2 πολύμπριζα απο πίσω δεν φαίνεται τίποτα. Και όπως είπαν και τα άλλα παιδιά είναι σταθερό.

Επίσης συγνώμη αλλά συγκρίνετε τα 2 γραφεία που βάλατε με αυτό? Και τα έχετε και για καλύτερα?

Μπορεί να βολεύει να έχει συρτάρι για το πληκτρολόγιο απο πλευράς χώρου , αλλά απο εργονομική άποψη δεν βολεύει , όπως και αν θέλεις μεγαλύτερο mousepad δεν θα χωράει.

Τέλος είναι μικρότερα

• Like 2
Δημοσ.

Αν εχεις φτιαξει ωραιο και καλο κουτι δεν το βαζεις στο πατωμα και δεξια που ειναι η βαση για την οθονη δεν βολευει να βαλεις πανω στο γραφειο την μοναδα.

Δημοσ.

Aγοράζεις από ΙΚΕΑ επιφάνεια εργασίας στις ίδιες διαστάσεις 120mmx60mm σε όποιο χρώμα θέλεις και ξεχωριστά πόδια σε όποιο χρώμα και σχέδιο θέλεις και καθαρίζεις με max ένα 35-40άρι ευρώ. Αν θέλεις να πάς και σε μεγαλύτερες διαστάσεις π.χ 140mm ή 150mm x70mm ή x80mm δίνεις άλλα 10 ευρώ περίπου. Με ένα πενηντάρικο αν είσαι άπλας και έχεις χώρο φτιάχνεις μια χαρά γραφείο, κάθε 5ετία π.χ το αλλάζεις αν το βαρεθείς.

Έχει και επιφάνειες με tempered glasses με κάποια παραπάνω χρήματα.

Εδιτ: επίσης η οθόνη δεν νομίζω ότι βολεύει εκεί πάνω στη βάση που έχει. Ειδικά αν έχεις μεγάλη καθώς δεν είναι κεντρικά τοποθετημένη αλλά δεξιά στην επιφάνεια του γραφείου. Όπως το βλέπω πάς για αυχενικό.

http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/grafeia-kai-trapezia/epifaneies-kai-podia-grafeiou/?psize=0&srt=2&price-from=4&price-to=916

• Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...