Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ενδιαφερομαι να παρω μια 24αρα οθονη, εχω κοιταξει καποιες και εχω βρει καποιες Curved σε αυτες τις ιντσες, ηθελα να σας ρωτησω αν προσφερουν οι curved τιποτα παραπανω απο τις flat, και αν αξιζει να κοιταω πρωτα για τετοιες και υστερα για flat

Δημοσ.

Curved μόνο αν θες να βλέπεις από πλάγια θέση, δλδ να μην είσαι με το πρόσωπο σε ευθεία με την οθόνη, Για οθόνη μικρών διαστάσεων δεν προτείνω, αν και γενικά δεν προτείνω Curved άλλα όσοι τους αρέσουν θα πέσουν να με φάνε.

Δημοσ.

Μάλλον είναι κάτι σαν το edge screen των galaxy s .. "Δεν προσφέρω πολλά αλλά υπάρχω για διαφοροποίηση και για να πληρώνετε "καινοτομία" ". 

• Moderators
Δημοσ.

Curved μόνο αν θες να βλέπεις από πλάγια θέση, δλδ να μην είσαι με το πρόσωπο σε ευθεία με την οθόνη, Για οθόνη μικρών διαστάσεων δεν προτείνω, αν και γενικά δεν προτείνω Curved άλλα όσοι τους αρέσουν θα πέσουν να με φάνε.

Είναι ακριβώς τι ανάποδο από αυτό που γράφεις

στην curved πρέπει να καθεσε dead center αλλιώς η παραμόρφωση που δημιουργούν είναι αρκετά ενοχλητικη

Curved οθόνες αξίζουν μόνο σε αρκετές ίντσες και ακόμα περισσότερο σε ultra wide οθόνες λόγο μάκρους

• Like 1
Δημοσ.

οι curved είναι συμπαθητικές (έχω μια samsung 27" και μου αρέσει) αλλά υπάρχουν πολυτιμότερα χαρακτηριστικά στις οθόνες , το curved το προτιμώ προσωπικά αλλά είναι νο6 ή νο7 χαρακτηριστικό που θα ζητούσα. 

όσο μεγαλώνεις στις ιντσες (27" και πάνω) τόσο ποιο plus είναι.

σε μια 24" δεν θα το έπαιρνα

σε μια 27" μόνο και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά με ικανοποιούσαν θα το θεωρούσα plus

σε μια 29"+ θα το θεωρούσα σημαντικό έξτρα χαρακτηριστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...