Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εναλλαγή γλωσσας πληκτρολογίου...

gagarin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!!!

Έχω το εξής πρόβλημα!!!

Στο Firefox(αλλά κ σε αλλά προγράμματα) όταν κάνω εναλλαγή γλώσσας στο πληκτρολόγιο την δέχεται μια χαρά αλλά όταν αλλάζω πεδίο δεν παραμένει...

Για παράδειγμα...

Συμπληρώνω μια φόρμα...

Όνομα:(πατάω εναλλαγή να γράψω ελληνικά)Αλέξης

Επώνυμο:εδώ δυστυχώς πρέπει πάλι να πατήσω εναλλαγή αλλιώς θα γράψει tsipras...και όχι Τσιπρας που θέλω..????????????????

Ξέρετε τι φταίει..;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα. Το πρόβλημα εμφανίστηκε απο την στιγμή που έγινε η νέα αναβάθμιση σε Ηigh Sierra. Εδώ και 2 μέρες λοιπόν συνέβη και σε μένα αυτό. Όταν έκανα την αναβάθμιση. Εγώ έπαθα και κάτι πολύ χειρότερο. Μου "κλείδωσε" το επαγγελματικό μου πρόγραμμα Final cut pro λέγοντάς μου οτι η έκδοση που έχω εγκατεστημένη, δεν είναι συμβατή με το νέο λειτουργικό!!!! :mad:

Και επειδή το πρόγραμμα δεν το έχω εγκαταστήσει αγοράζοντάς το ιντερνετικά μέσω του Apple store αλλα με αγορά του προγράμματος κανονική, πηγαίνοντας στο apple store δεν μου λέει για αναβάθμιση του προγράμματος αλλα για νέα αγορά! :mad:  Και δεν ξέρω τώρα τι να κάνω. Να τηλεφωνήσω στην εταιρία; Ξέρετε κάποια λύση;

Το κάνει και σε εμενα αυτό με την εναλλαγή της γλώσσας.. Και επίσης επαθα και αυτό με το fcp που λέει ο φίλος απο πάνω αλλα εντάξει αν δεν το χρησιμοποιείς επαγγελματικά ξεπερνιεται εύκολα!

Έχεις 2 επιλογές

1. Δοκίμασε να γράψεις Κυριάκος η καλύτερα...

2.  Πήγαινε στο Settings--> Keyboard--> Input Sources  και ξετσέκαρε αυτό

key.png

Καλημέρα. Το πρόβλημα εμφανίστηκε απο την στιγμή που έγινε η νέα αναβάθμιση σε Ηigh Sierra. Εδώ και 2 μέρες λοιπόν συνέβη και σε μένα αυτό. Όταν έκανα την αναβάθμιση. Εγώ έπαθα και κάτι πολύ χειρότερο. Μου "κλείδωσε" το επαγγελματικό μου πρόγραμμα Final cut pro λέγοντάς μου οτι η έκδοση που έχω εγκατεστημένη, δεν είναι συμβατή με το νέο λειτουργικό!!!! :mad:

Και επειδή το πρόγραμμα δεν το έχω εγκαταστήσει αγοράζοντάς το ιντερνετικά μέσω του Apple store αλλα με αγορά του προγράμματος κανονική, πηγαίνοντας στο apple store δεν μου λέει για αναβάθμιση του προγράμματος αλλα για νέα αγορά! :mad:  Και δεν ξέρω τώρα τι να κάνω. Να τηλεφωνήσω στην εταιρία; Ξέρετε κάποια λύση;

στείλε mail να τους πεις το θέμα σου

μπορεί και να σου το περάσουν σαν αγορασμένο

θα σου ζητήσουν λογικά το serial κτλπ που αναγράφονται στη συσκευασία 

είχα κάνει κάτι αντίστοιχο παλιότερα, δε θυμάμαι πρόγραμμα αλλά μου το έκαναν

Tελικά μου το διόρθωσαν. Έχω πλέον την νέα έκδοση του προγράμματος. Η οποία είναι πιο βαριά την ώρα που του περνάς να κάνει κάτι αλλα το κάνει σε πιο γρήγορο χρόνο!!!!! :P Δεν είναι αντίφαση αυτό που γράφω, ελπίζω να καταλάβατε. Όσο για το θέμα της εναλλαγής, είναι ένα προβληματάκι που θα διορθωθεί σύντομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...