Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CPU:Intel i7 2600k 

GPU:sapphire readon hd 6950 2gb

PSU: Corsair GS800

MOBO:GIGABYTE GA-P67A-UD4 B3

RAM:8 Gb vengeance 1600hrz

Θα γινει αναβαθμιση στο παραπανω συστημα σε καρτα γραφικων σκεφτομαστε με εναν φιλο την 1060 6gb

αλλα θελω να ρωτησω αν του κοτσαρουμε μεσα εναν ssd και αλλα 8 gb ram αν θα αντεξει καναν χρονο

ακομα ( gaming κυριως) να παιζει σε καλο επιπεδο παιχνιδια οπως GTA BF1?O CPU εχω διαβασει οτι 

ακομα αντεχει οπως μου εχουν πει και καποια παιδια απο εδω ευχαριστω περιμενω τις συμβουλες σας

αξιζει να κανει την αναβαθμιση η να παει σε καινουργιο συστημα?

Δημοσ.

Κοίτα ή κλοκαρεις οσο γίνεται + μια 1060/480/580 + αμα βρεις σε καλή τιμή αλλα 8gb να πας στα 16 ή πουλάς και πας σε κάτι νεότερο.

Δημοσ.

Θα γινει αναβαθμιση στο παραπανω συστημα σε καρτα γραφικων σκεφτομαστε με εναν φιλο την 1060 6gb

αλλα θελω να ρωτησω αν του κοτσαρουμε μεσα εναν ssd και αλλα 8 gb ram αν θα αντεξει καναν χρονο

ακομα ( gaming κυριως) να παιζει σε καλο επιπεδο παιχνιδια οπως GTA BF1?O CPU εχω διαβασει οτι 

ακομα αντεχει οπως μου εχουν πει και καποια παιδια απο εδω ευχαριστω περιμενω τις συμβουλες σας

Oc στον cpu + ssd +8gb ram επιπλέον +1060 6gb που κοιτάται......σίγουρα είστε χαλαρά για ένα χρόνο και παραπάνω για μένα....Τώρα αν υπάρχει το αντίστοιχο money πάς και σε όποιο αντίσοιχο setup θέλεις με  i5 8400 (vfm από intel) /             i5 8600K / i7 8700K / r5 1600 (vfm από amd μεριά) / r7 1700 και εκεί σίγουρα ανεβαίνεις level..... αλλά από την ώρα που ο cpu κλοκάρεται μια χαρά κρατάει για gaming και όχι μόνο.....όταν αποτελέσει φρένο στα games (αφού main χρήση μιλάμε για gaming ) ο cpu τότε αλλάζεις setup για μένα.....

Δημοσ.

Θεωρητικά και τρία χρόνια μπορεί να αντέξει αν δεν είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός. Αλλά πιστεύω σε 1080p θα είναι εντάξει σίγουρα για 2 χρόνια αν βάλεις και άλλα 8gb ram και καλό θα ταν να τον ανεβάσεις πάνω από τα 4ghz . SSD πάρε ένα καλό για να σου μείνει και για το επόμενο σύστημα (850evo, crucial 275).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...