zenwalk23 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Την επισκευη δεν την καλυπτει κανονικα η εγγυηση;Σε καθε περιπτωση σε συμφερει εννοειται.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Την επισκευη δεν την καλυπτει κανονικα η εγγυηση;Σε καθε περιπτωση σε συμφερει εννοειται. Η εγγύηση δεν καλύπτει σπασίματα ή άλλες φθορές από κακή χρήση
saruman123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δεν εκλεισα μια βδομαδα που το εχω και τα καταφερα... Την διελυσα την οθονη... Ρωτησα εκει που το πηρα (youhou) και μου ειπαν πως αναλαμβανουν να το φτιαξουν... 35 ευρω η οθονη, 25 ευρω η επισκευη συν τα μεταφορικα πηγαινε ελα... Συνολο κανενα 70αρι... Σκεφτηκα να παραγγειλω μονο την οθονη και να το προσπαθησω μονος μου αλλα μετα απο κατι βιντεακια που βρηκα στο youtube ειδα πως εχει μεγαλη μανουρα. Πρεπει να λυθει ολο το κινητο... Αξιζει λετε να μπω στη διαδικασια να το φτιαξω? Παιζει καμια καλυτερη τιμη αλλου, ειτε στην τιμη της οθονης ειτε στην επισκευη ή πακετο και τα 2? http://www.doctorandroid.gr/2017/02/xiaomi-redmi-note-4-repair.html?m=1
Zerg13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 μανούρα...δεν αξίζει για 25ευρώ όλη αυτή η διαδικασία. επίσης είναι δύσκολο. δεν είναι για αρχάριους. αδικα το συζητάμε αξίζει να επισκευαστεί απο κατάστημα.
greengr21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Παιδια επειδη και εμενα εχει το γυαλι μικρογρατσουνιες(αυτες που φαινονται στην αντανακλαση αμα ειναι κλειστη η οθονη) γιατι δεν εβρισκα προφανως tempered glass να χωραει στην οθονη τις πρωτες μερες που το πηρα,αξιζει μελλοντικα το touch panel (digitazer)για αλλαγη του?με ενα γρηγορο ψαξιμο ειδα οτι ειναι μανουρα να το αλλαξεις μονο του,ειναι ποιο ευκολο να το αλλαξεις πακετο με την lcd οθονη.Το θεμα ειναι οτι το touch panel το βρισκω γυρω στα 10-15ευρω.Αμα το παω σε τεχνικο ποσο θα ειναι περιπου η δουλεια του?
ziaba Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Παιδια επειδη και εμενα εχει το γυαλι μικρογρατσουνιες(αυτες που φαινονται στην αντανακλαση αμα ειναι κλειστη η οθονη) γιατι δεν εβρισκα προφανως tempered glass να χωραει στην οθονη τις πρωτες μερες που το πηρα,αξιζει μελλοντικα το touch panel (digitazer)για αλλαγη του?με ενα γρηγορο ψαξιμο ειδα οτι ειναι μανουρα να το αλλαξεις μονο του,ειναι ποιο ευκολο να το αλλαξεις πακετο με την lcd οθονη.Το θεμα ειναι οτι το touch panel το βρισκω γυρω στα 10-15ευρω.Αμα το παω σε τεχνικο ποσο θα ειναι περιπου η δουλεια του? σοβαρά τώρα? μήπως να του κάνεις και ζυγοστάθμιση ... απόλαυσέ την συσκευή και άστην ήσυχη
fastnq2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Καλύτερα να μην έγραφα σε αυτό το θέμα αλλά έσπασα και την δική μου οθόνη από το συγκεκριμένο κινητό οπότε.. Εχω κάποιον να μου την περάσει απλά θέλω να του πάω το κινητό με το ανταλλακτικό και απλά να το αλλάξει και όχι να τον υποχρεώσω να το παραγγειλει κτλ. Μπορεί κάποιος υπευθυνα να μου στείλει κάποιο λινκ με το ανταλλακτικό να το παραγγειλω? Xiaomi redmi note 4 snapdragon global version black
george33563356 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 καλησπέρα παιδιά Έσπασε η οθόνη του κινητού μου (samsung galaxy s7 ) Kαι ψάχνω ενα κατάστημα που να πουλάει οθόνες (μουφα) δεν εχω την δυνατοτητα να αγορασω απο κινα γιατι δεν εχω καρτα Οποιος ξερει καποιο site η καποιο καταστημα ας με βοηθησει αν μπορει Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα