crom251 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δεν εκλεισα μια βδομαδα που το εχω και τα καταφερα... Την διελυσα την οθονη... Ρωτησα εκει που το πηρα (youhou) και μου ειπαν πως αναλαμβανουν να το φτιαξουν... 35 ευρω η οθονη, 25 ευρω η επισκευη συν τα μεταφορικα πηγαινε ελα... Συνολο κανενα 70αρι... Σκεφτηκα να παραγγειλω μονο την οθονη και να το προσπαθησω μονος μου αλλα μετα απο κατι βιντεακια που βρηκα στο youtube ειδα πως εχει μεγαλη μανουρα. Πρεπει να λυθει ολο το κινητο... Αξιζει λετε να μπω στη διαδικασια να το φτιαξω? Παιζει καμια καλυτερη τιμη αλλου, ειτε στην τιμη της οθονης ειτε στην επισκευη ή πακετο και τα 2?
turbat0s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Πολύ νορμάλ μου φαίνονται οι τιμές, εκτός αν θες να παραγγείλεις ανταλλακτικό μόνος σου από Κίνα, να περιμένεις κανά μήνα για να γλιτώσεις ~10€. Και τα εργατικά πολύ καλά φαίνονται. Πιστεύω σε συμφέρει αν δεν έχεις φράγκα για καινούριο.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Πάρε ανταλλακτικό από Ευρώπη. Πχ ebay/amazon αλλά να στέλνει από ευρωπαϊκή χώρα. Έτσι γλιτώνεις το τελωνείο. Μετά θες εργαλεία και διπλής όψεως ταινία για κινητά. Τα έχεις αυτα;
crom251 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Το να το φτιάξω μόνος μου το απεκλεισα με το που είδα τα βίντεο. Ούτε εργαλεία έχω όχι... Το θέμα είναι αν αξίζει να δώσω 70 ευρώ να το φτιάξω με ότι συνεπάγεται αυτό (πιθανη αστοχία στο πέρασμα και μελλοντικα προβληματαπ.χ). Για το κινητό πλήρωσα ουσιαστικα 140 ευρώ μιας και δεν πληρωσα ΦΠΑ. Και αφού είμαι και πιστωτικός στο ΦΠΑ δεν θα το πληρώσω άμεσα τουλάχιστον... Οι επιλογές επομένως είναι: 1. Δίνω 70 ευρώ και το φτιάχνω με οποίο ρίσκο περιέχει αυτό... 2. Το αγοράζω πάλι με την ίδια τιμή δηλαδή 140 με το ΦΠΑ όπως είπα να μην το πληρωνω άμεσα τουλαχιστον μιας και είμαι πιστωτικός... 3.Αγοραζω το πιο κάτω μοντέλο που έχει τιμή γύρω στα 140 με φπα. Ουσιαστικά δεν χρειάζομαι και κάτι καλύτερο να πω την αλήθεια γιατί η χρήση που κάνω είναι πολύ απλή. Τηλέφωνα και internet... Τι μας ρωτάς θα μου πείτε... Απλά γράφω τις σκέψεις μου φωναχτά γιατί δεν ξέρω τι να κάνω... Κινητό βδομάδας γαμ@το!!!
turbat0s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Εγώ θα το ξαναγόραζα. Κι θα πουλούσα τα παλιό, πιστεύω θα έβρισκα ενδιαφερόμενο να το πάρει.
crom251 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ποσο να πουλιεται αυτο με σπασμενη οθονη?
Zerg13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Πληρωσα tempered glass για να μην εχω προβληματα. Και back case anti drop proof. Εσυ δεν ειχες; Ενα xiaomi το καλοκαιρι εφαγε πτωση σε ασφαλτο. Εγινε κοματια το tempered glass 3€ ζημια σωθηκε η οθονη. Το φτιαχνεις λεω εγω. Δες και σε αλλα μαγαζια προσφορες. Αν εχις ορεξη μπες xiaomi.gr και παρε ιδεες. Ποσο να πουλιεται αυτο με σπασμενη οθονη?Σε μια τιμη που καποιος θα το αγορασει, θα το επισκευασει και θα το πουλησει σαν μεταχειρισμενο αριστης καταστασης σε μαγαζι. Καποιοι με μαγαζια θα στο παρουν σιγουρα στις αγγελιες εδω, εχει αρκετους.Η αρχικη τιμη της καινουργιας συσκευης ειναι στο skroutz, οχι στα 140 που ειπες στο κινεζομαγαζο, εισαι καπως καλυτερα. 30-40 ευρω και πολλα λεω,βλεπω να το δινεις.
crom251 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δεν ειχα προλαβει να παραγγειλω... Δεν περιμενα μεσα στην βδομαδα να γινει το κακο... Θα ρωτησω και μερικα καταστηματα της περιοχης μου να δω τι θα μου πουν... Αν και οπως ειδα σε βιντεο πως λυνεται το κινητο, τα 25 ευρω ειναι καλη τιμη... Εχει διαδικασια μεγαλη. Ποσο να παρει ο αλλος 10 ευρω? Εγω πιο πολυ για καινουργιο κινητο το σκεφτομαι και αστο αυτο για καμια περιπτωση εκτακτης αναγκης... Να δωσω 70 ευρω, οταν βαζω αλλα τοσα και το παιρνω καινουργιο αποφευγοντας το ρισκο μου φαινεται καλυτερο...
Zerg13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Νομιζω δεν εχεις ρισκο. Αναβει το τηλεφωνο; Και το δικο σου καινουργιο ειναι. σκεψου οτι με 70 ευρω παιρνεις τηλεφωνο. Θεωρησε οτι εχασες τα 140.
crom251 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Όλα τα υπολοιπα φαίνεται να λειτουργούν καλα... Δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα... Δεν ξέρω θα το σκεφτώ...
Zerg13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δεν εδωσες τα 5 ευρω για tempered glass απο skroutz. Τα λαθη πληρωνονται. 11€ εδωσα εγω για back case και glass. Tο τερματισα. Ετσι οπως το χω τωρα σταματαει σφαιρα, μην σου πω τρενο (Η αλλη που εσπασε ηταν μια φτηνη μια χαρα εκανε δουλεια και αυτη)
κουξκουκ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Καλύτερα να το φτιάξεις φίλε μου θα σου δώσουν και τα παιδιά λογικά κάποια εγγύηση για την οθόνη που θα τους πάρεις ,οπότε 60€ που σου ζητάνε για δουλειά και οθόνη πιστεύω είναι καλά. Τα μεταφορικά είναι έτσι και αλλιώς δικά σου έξοδα όχι του μαγαζιού Για εμένα πας να το φτιάξεις και να το χαρείς Αν δεν είναι το 4x ξανά σκέψου το
crom251 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν είναι το 4x ξανά σκέψου το Τι εννοεις? Δεν ειναι το 4x Αυτο ειναι http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black
κουξκουκ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μία χαρά έλεγα μήπως ήταν αυτό με το mediatek αλλά είναι αυτό με τον Snapdragon οπότε κομπλέ θα σου έλεγα να το φτιάξεις και ρώτα τα παιδιά πόση εγγύηση σου δίνουν για την οθόνη και για την καλή λειτουργία τους
ziaba Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρά είναι η τιμή + μην ξεχνάμε θα χει εγγύηση και ούτε η συσκευή λογικά δεν θα χάσει την εγγύηση καταστήματος ενώ αν το πειράξεις από μόνος δεν θα υπάρξει καμία κάλυψη ότι όλα θα πάνε καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα