Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το g4 2 χρόνια περίπου και το τελευταίο διάστημα η μπαταρία τα φτυνει σε χρόνο ρεκόρ

Ουτε 3 ωρες μόνο με λίγο σερφάρισμα fb κτλ με δεδομένα πέφτει στο 30%

Φυσικά Ούτε λόγος να αγγίξω παιχνίδι

Επίσης θερμενεται υπερβολικά πολύ εύκολα

Οπότε έχω κάποιες ερωτήσεις

Πώς θα ξέρω αν θα βρω αυθεντική μπαταρία και πόσο σίγουρο είναι ότι θα λύσει το πρόβλημα?αξιζ3ι να αςχοληθω; εννοώ αν χαλάσω 100 ευρώ σε μπαταρίες δεν το συζητώ καν.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι με τρώει και να πάρω καινούριο ειναι χρόνος ρεκόρ που κρατάω κινητό γιατί είχα εντυπωσιαστεί με το συγκεκριμένο

Γλυκοκοιταω το g6 μιας και είμαι φαν LG απ'το g2 ακόμη

Υπάρχει όμως τπτ αντίστοιχο αλλά πιο οικονομικό ; αλλιώς θα μαζεψω για να το χτυπησω

Δημοσ.

Έχω το g4 2 χρόνια περίπου και το τελευταίο διάστημα η μπαταρία τα φτυνει σε χρόνο ρεκόρ

Ουτε 3 ωρες μόνο με λίγο σερφάρισμα fb κτλ με δεδομένα πέφτει στο 30%

Φυσικά Ούτε λόγος να αγγίξω παιχνίδι

Επίσης θερμενεται υπερβολικά πολύ εύκολα

Οπότε έχω κάποιες ερωτήσεις

Πώς θα ξέρω αν θα βρω αυθεντική μπαταρία και πόσο σίγουρο είναι ότι θα λύσει το πρόβλημα?αξιζ3ι να αςχοληθω; εννοώ αν χαλάσω 100 ευρώ σε μπαταρίες δεν το συζητώ καν.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι με τρώει και να πάρω καινούριο ειναι χρόνος ρεκόρ που κρατάω κινητό γιατί είχα εντυπωσιαστεί με το συγκεκριμένο

Γλυκοκοιταω το g6 μιας και είμαι φαν LG απ'το g2 ακόμη

Υπάρχει όμως τπτ αντίστοιχο αλλά πιο οικονομικό ; αλλιώς θα μαζεψω για να το χτυπησω

για μπαταρία να απευθυνθείς στο επίσημο σέρβις

p.s. πάντως να ξέρεις έχεις κάνει και άλλο ένα ρεκόρ 2 χρονιά χωρίς bootloop

Δημοσ.

για μπαταρία να απευθυνθείς στο επίσημο σέρβις

p.s. πάντως να ξέρεις έχεις κάνει και άλλο ένα ρεκόρ 2 χρονιά χωρίς bootloop

Το ρεκορ γιατι;;;. Μαλλον εχει παραγινει η αρνητικη διαφημιση.... https://www.google.gr/amp/s/amp.reddit.com/r/lgg4/comments/5x4704/g4_failure_statistics/ .Οχι οτι τα ποσοστα εδω ειναι αποδεκτα,αλλα οχι και για ρεκορ...
Δημοσ.

Όχι θέμα με bootloop δεν είχα ήμουν απ'τους τυχερούς αν και τότε το είχα ψάξει λίγο αυτο με τις παρτίδες και είχα βρει μια υποτίθεται που δεν έβγαζε τέτοιο πρόβλημα όποτε ίσως έπαιξε και αυτό ρόλο

Η μπαταρία είναι το θέμα συν ότι άρχισα να το βαριέμαι

Πάντως το g6 φαίνεται ότι τα σπάει!ειχα πει ότι πάνω από 300 δεν θα δώσω για κινητό αλλά σε αυτό εδώ ψήνομαι άσχημα να την κάνω την υπερβαση

Δημοσ.

και γω το g4 ειχα κοντα εναμιση χρονο χωρις προβληματα, εκτος οτι η μπαταρια αρχισε σιγα-σιγα να τα φτυνει και οτι ζεσταινεται πολυ οταν παιζεις απαιτητικα παιχνιδια.

θα σου ελεγα να πας στο g6 δε θα απογοητευτεις καθολου. τελειως lag-free, η καμερα τα σπαει και δε ζεσταινεται ο,τι και αν του ριξεις. κ αν θες τη γνωμη μου παρε το στο ασημι δειχνει πολυ πιο premium. με μια διαφανη θηκουλα και ενα τζαμακι spigen εισαι κομπλε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...