villasg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα .Θελω να βαλω εναν ssd στο λαπτοπ μου , απλη χρηση χωρις games κλπ , ( ειχα εναν ocz agility 3 120gb που τον εβγαλα και τον εβαλα σε ενα μηχανημα που Site: φτιαχνω να δωρισω σε ενα παιδακι Εχω βαλει στο ματι τους παρακατω αλλα δεν ξερω ποιος ειναι πιο καλος , εχει καλες μνημες κλπ (budget 60€ )SSD WD GREEN 120GBSanDisk SSD Plus 120GBKingston SSDnow UV400 120GBSSD KINGSTON A400 120GBΚαποιον απο αυτους ? ή καποια αλλη προταση ?Εχω ακουσει καλα λογια για τον Green WD , αλλα ειπαμε ειμαι σκραπας
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Τώρα είδα το άλλο θέμα σου. Δεν το είχα προσέξει πιο πριν. Μπορώ να σου στείλω αν θες έναν ssd 120αρη τον OCZ Arc 100 χωρίς κάποιο αντίτιμο αφού πρόκειται και για οικογένεια με οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα είναι ελάχιστα δουλεμένος. Αγορά από Ελλάδα από eshop τον Φλεβάρη του 16. Άρα έχει και εγγύηση ακόμα. 7
villasg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Τώρα είδα το άλλο θέμα σου. Δεν το είχα προσέξει πιο πριν. Μπορώ να σου στείλω αν θες έναν ssd 120αρη τον OCZ Arc 100 χωρίς κάποιο αντίτιμο αφού πρόκειται και για οικογένεια με οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα είναι ελάχιστα δουλεμένος. Αγορά από Ελλάδα από eshop τον Φλεβάρη του 16. Άρα έχει και εγγύηση ακόμα. Σ' ευχαριστω πολυ εχεις Πμ
rfc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μπραβο και στους 2 επειδη λειπουν τα καλα παιδια γενικως τωρα πια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα