Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το pc που έχω τώρα έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικα

cpu: intel pentium g3258
vga: r9 270
psu:xfx ts 550
MB: asrock  b85 fatality killer
SSD:samsung 840 
RAM:8gb  DDR3

τον είχα στίσει με μεταχιριμσενα κοματια και η χρίση που κάνω είναι browsing και casual gaming κυρίως moba(lol,hots) και hearthstone οπότε οι απαιτήσεις μου δεν είναι μεγάλες.
Σκέφτομαι να αγοράσω το pubg και είδα πως στις απαιτήσεις ειχε τουλάχιστον i3 όποτε δεν ξέρω αν μπορώ το σηκώσω με τον pentium.Ήθελα να κάνω μια αναβάθμιση σε επεξεργαστή κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς απλός θέλω να δω αν είναι αναγκαία αυτά τη στιγμή.
Επίσης μπορείτε να δείτε πως έχω θέμα με τον αποθηκευτικό χώρο όποτε θέλω να αγοράσω ένα HDD 1TB και σκέφτομαι να πάω με τον western digital blue.
Τώρα για CPU σκεφτόμουν κατι σε ι-3 η'  ι-5 μεταχηρησμενο μάλλον και περασμένης γενιάς λόγο μικρού budget.
Ποιες είναι συμβουλες σας για επεξεργαστή και γενικότερα άλλες αναβαθμίσεις στο σύστημα.

Δημοσ.

το pc που έχω τώρα έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικα

cpu: intel pentium g3258

vga: r9 270

psu:xfx ts 550

MB: asrock b85 fatality killer

SSD:samsung 840

RAM:8gb DDR3

τον είχα στίσει με μεταχιριμσενα κοματια και η χρίση που κάνω είναι browsing και casual gaming κυρίως moba(lol,hots) και hearthstone οπότε οι απαιτήσεις μου δεν είναι μεγάλες.

Σκέφτομαι να αγοράσω το pubg και είδα πως στις απαιτήσεις ειχε τουλάχιστον i3 όποτε δεν ξέρω αν μπορώ το σηκώσω με τον pentium.Ήθελα να κάνω μια αναβάθμιση σε επεξεργαστή κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς απλός θέλω να δω αν είναι αναγκαία αυτά τη στιγμή.

Επίσης μπορείτε να δείτε πως έχω θέμα με τον αποθηκευτικό χώρο όποτε θέλω να αγοράσω ένα HDD 1TB και σκέφτομαι να πάω με τον western digital blue.

Τώρα για CPU σκεφτόμουν κατι σε ι-3 η' ι-5 μεταχηρησμενο μάλλον και περασμένης γενιάς λόγο μικρού budget.

Ποιες είναι συμβουλες σας για επεξεργαστή και γενικότερα άλλες αναβαθμίσεις στο σύστημα.

Δώσε ένα 40ρι τον g3258 και βάλε ένα ένα 80ρι μετά και πάρε έναν i5 4460 ή i5 4590 και είσαι κομπλε!
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι πολύ απαιτητικό το PUBG και ακόμα αρκετά unoptimized, οπότε εκτός από επεξεργαστή (i5 σίγουρα) θα χρειαστεί ενδεχομένως και μια δυνατότερη και πιο καινούρια gpu, όπως η gtx1060.

To παρακάτω βίντεο δείχνει την R9 270 να μην μπορεί να προσφέρει smooth gameplay ακόμα και σε low settings

https://www.youtube.com/watch?v=NxRsvYUrx2M

p.s. λογικά από τον περασμένο Μάρτιο που ανέβηκε αυτό το βίντεο, θα πρέπει να έχει βελτιωθεί το παιχνίδι και μπορεί να τρέχει κάπως καλύτερα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...