Konstantinio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 μετα απο 2 μηνες που εχω την 1080ti poseidon ενω δεν ειχα θεμα με coil whine αρχισε ξαφνηκα και εχει απειρο coil whine οταν ανοιγω οποιοδηποτε παιχνιδι! Υπαρχει περιπτωση να ετυχε να δημιουργηθηκε στα καλα καθουμενα η να φταιει το τροφοδοτικο η κατι αλλο και να το δημιουργει?
demonisawake Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 μετα απο 2 μηνες που εχω την 1080ti poseidon ενω δεν ειχα θεμα με coil whine αρχισε ξαφνηκα και εχει απειρο coil whine οταν ανοιγω οποιοδηποτε παιχνιδι! Υπαρχει περιπτωση να ετυχε να δημιουργηθηκε στα καλα καθουμενα η να φταιει το τροφοδοτικο η κατι αλλο και να το δημιουργει? εγω που ειχα παροιμοιο προβλημα με αλλη καρτα απλα ανοιξα το pc το φυσηξα με blower και εβαλα παστα στην καρτα γραφικων,και εφτιαξε... παλαιοτερα ενας φιλος μου ειχε το ιδιο προβλημα και το εφτιαξε κανοντας format. Ελπιζω να βοηθησα
Konstantinio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 εγω που ειχα παροιμοιο προβλημα με αλλη καρτα απλα ανοιξα το pc το φυσηξα με blower και εβαλα παστα στην καρτα γραφικων,και εφτιαξε... παλαιοτερα ενας φιλος μου ειχε το ιδιο προβλημα και το εφτιαξε κανοντας format. Ελπιζω να βοηθησα θα δοκιμασω format γιατι δεν παλευεται ο ηχος
Sakiz105 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 θα δοκιμασω format γιατι δεν παλευεται ο ηχος Άλλαξε drivers. Εγώ παλιότερα στην 970 έβγαλε coil whine σε συγκεκριμένους drivers. Πήγαινε στο 388.00
birel-motosport Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δεν θεωρείται πρόβλημα... Αλλά και εμένα έχει τύχει να το κάνει με διάφορους drivers
Konstantinio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμασα φορματ και ποιο παλιους ντριβερ και δεν αλλαξε κατι! Θα περιμενω μηπως φτιαξεθ αλλιως θα προσπαθησω να την κανω rma! Δεν ειναι προβλημα απλα στην αρχη δεν ειχα και μου φανηκε περιεργο που δημιουργηθηκε απο το πουθενα!
demonisawake Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμασα φορματ και ποιο παλιους ντριβερ και δεν αλλαξε κατι! Θα περιμενω μηπως φτιαξεθ αλλιως θα προσπαθησω να την κανω rma! Δεν ειναι προβλημα απλα στην αρχη δεν ειχα και μου φανηκε περιεργο που δημιουργηθηκε απο το πουθενα! ρε μηπως το ανεμιστηρακι ειναι τιγκα σκονη?
Alexlooker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μαα με μια καθαρη εγκατασταση δεν λυνονται ολα;;
Konstantinio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 ρε μηπως το ανεμιστηρακι ειναι τιγκα σκονη? δυσκολο δεν εχει γενικα σκονη αλλα θα του ριξω ενα φυσημα αυριο για να σιγουρευτω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα