Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο 2 μηνες που εχω την 1080ti poseidon ενω δεν ειχα θεμα με coil whine αρχισε ξαφνηκα και εχει απειρο coil whine οταν ανοιγω οποιοδηποτε παιχνιδι!

Υπαρχει περιπτωση να ετυχε να δημιουργηθηκε στα καλα καθουμενα η να φταιει το τροφοδοτικο η κατι αλλο και να το δημιουργει?

Δημοσ.

μετα απο 2 μηνες που εχω την 1080ti poseidon ενω δεν ειχα θεμα με coil whine αρχισε ξαφνηκα και εχει απειρο coil whine οταν ανοιγω οποιοδηποτε παιχνιδι!

Υπαρχει περιπτωση να ετυχε να δημιουργηθηκε στα καλα καθουμενα η να φταιει το τροφοδοτικο η κατι αλλο και να το δημιουργει?

εγω που ειχα παροιμοιο προβλημα με αλλη καρτα απλα ανοιξα το pc το φυσηξα με blower και εβαλα παστα στην καρτα γραφικων,και εφτιαξε...

παλαιοτερα ενας φιλος μου ειχε το ιδιο προβλημα και το εφτιαξε κανοντας format.

Ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.

εγω που ειχα παροιμοιο προβλημα με αλλη καρτα απλα ανοιξα το pc το φυσηξα με blower και εβαλα παστα στην καρτα γραφικων,και εφτιαξε...

παλαιοτερα ενας φιλος μου ειχε το ιδιο προβλημα και το εφτιαξε κανοντας format.

Ελπιζω να βοηθησα

θα δοκιμασω format γιατι δεν παλευεται ο ηχος

Δημοσ.

θα δοκιμασω format γιατι δεν παλευεται ο ηχος

Άλλαξε drivers. Εγώ παλιότερα στην 970 έβγαλε coil whine σε συγκεκριμένους drivers. Πήγαινε στο 388.00 

Δημοσ.

Δοκιμασα φορματ και ποιο παλιους ντριβερ και δεν αλλαξε κατι! Θα περιμενω μηπως φτιαξεθ αλλιως θα προσπαθησω να την κανω rma! Δεν ειναι προβλημα απλα στην αρχη δεν ειχα και μου φανηκε περιεργο που δημιουργηθηκε απο το πουθενα!

Δημοσ.

Δοκιμασα φορματ και ποιο παλιους ντριβερ και δεν αλλαξε κατι! Θα περιμενω μηπως φτιαξεθ αλλιως θα προσπαθησω να την κανω rma! Δεν ειναι προβλημα απλα στην αρχη δεν ειχα και μου φανηκε περιεργο που δημιουργηθηκε απο το πουθενα!

ρε μηπως το ανεμιστηρακι ειναι τιγκα σκονη?

Δημοσ.

ρε μηπως το ανεμιστηρακι ειναι τιγκα σκονη?

δυσκολο δεν εχει γενικα σκονη αλλα θα του ριξω ενα φυσημα αυριο για να σιγουρευτω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...