Cristina Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Δεν αντέχω άλλο σήμερα! Έχει παραγίνει το κακό! Είμαι εκτός εαυτού!!! Τί κάνω λάθος ρε παιδιά; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα πια! Σε λίγο θα κλάψω από τα νεύρα μου!!! Από ftp.ntua.gr κατεβάζω με 5-7 Kb/s, μέσο όρο!!! Ξεκίνησε από 11 και σταδιακά έπεφτε. Έφτασε στα 2,5 και μετά ανέβαινε πάλι όσπου ισορρόπησε μεταξύ 5-7 kb και μερικές φορές στιγμιαία ανέβαινε στα 11 όσπου έπεφτε πάλι!!! Από τον ΟΤΕ λένε πως δεν υπάρχει πρόβλημα! Έχω πάρει άπειρες φορές! Δεν γίνεται να έρχονται συνέχεια και να μου λένε πως δεν υπάρχει πρόβλημα! Πόσα λεφτά ακόμα να τους δώσω Δεν τους πιστεύω, αλλά τι να κάνω άλλο πια?! :cry: Εδώ και μέρες είναι έτσι αλλά από χθες είναι το κάτι άλλο! Από 4-5 χρήστες στο Kazaa, κατεβάζω με 0.2-1.5 kb! Από DC++, κατεβάζω με 1-2 kb! Από ftp, 2mbit αν θυμάμαι καλά, κατέβαζα προχθές με 0,2-0,5kb! Δεν αντέχω άλλο... Υ.Γ.: Έχω Vivodi 256
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Αν Χριστινακι κατεβαζει τοσο απο ntua κατι τρεχει σιγουρα...Εγω κατευαζω με 45-46 με Tellas 384/128.Απο vivodi τι σου λενε??? :?: :?: :?:
Cristina Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Και από Vivodi λένε πως είναι όλα εντάξει Σιγά μην λέγανε πως έχουν πρόβλημα... Μίλησα με Forthnet για να δοκιμάσω κανένα demo τους αλλά δεν είχαν διαθέσιμο. Τί να κάνω ρε γμτ; Δεν μπορώ να βλέπω χειρότερες ταχύτητες και από ISDN! Αμάν πια!
dim_b Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Ένας φίλος που έβαλε vivodi πριν λίγο καιρό, τους πήρε τηλέφωνο γιά να πει ότι δεν έχει καλές ταχύτητες. Ο νεαρός που απάντησε στο τηλέφωνο τον ρώτησε πως μέτρησε την ταχύτητα και όταν ο φίλος μου του είπε ότι χρησιμοποίησε ένα από τα τεστ ταχύτητας που υπάρχουν σε διάφορα sites, ο τύπος τον άφησε άφωνο λέγοντάς του να του στείλει τη διεύθυνση με email γιά να δοκιμάσει και αυτός τη δική του σύνδεση!!!! Αυτά από το support της Vivodi.
Cristina Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Λοιποοοοοόν!!! Δοκιμάστηκε η γραμμή με TELLAS 384 και OTEnet 384. Με TELLAS έπιασα μέχρι 43 αλλά κυρίως κοντά στα 40. Με OTEnet που είμαι αυτήν την στιγμή, κατεβάζει κυρίως στα 30 με μικρες αναλαμπές προς 35 και συχνά πυκνά πέφτει στα 27. Δοκίμασα να κατεβάσω και με τις δυο συνδέσεις από τις ίδιες πηγές. Με Vivodi συνέχιζε να κατεβάζει αργά αν και παρατήρησα μια σχετική βελτίωση της τάξεως των 10-12kb. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να διακόψω την σύνδεση με Vivodi και τι κόστος μπορεί να έχει αυτό; Να ευχαριστήσω τον Γιάννης_(Platano) και τον ba_eas για την πολύτιμη βοήθειά τους και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. :D
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να διακόψω την σύνδεση με Vivodi και τι κόστος μπορεί να έχει αυτό; Να ευχαριστήσω τον Γιάννης_(Platano) και τον ba_eas για την πολύτιμη βοήθειά τους και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. :D Νασαι καλα Χριστινακι...Κι εγω με την δικια σου κατεβασα με 30ΚΒ απο τα file της insomnia!!!!Αρα κατι παιζει με τον εκει κομβο της vivodi. Για διακοπη καλιτερα παρτους τηλεφωνο για σιγουρια. 801-11-45600 Μου φαινοντε σωστοι σε σχεση με πελατες.Ειχα ζητησει συνδεση με δικο τους κομβο και μου ειχαν χρεωσει την πιστωτικη.Ακυρωσα τη διαδικασια γιατι μου εδωσε ο ΟΤΕ γραμμη και μου ειπαν σε 10-12 εργασιμες θα μου επιστρεψουν τα 171 ευρω σε τραπεζικο λογαριασμο που τους εδωσα...
Highlander Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Πάντως τις περισσότερες φορές φταίει το DLAM του ΟΤΕ της περιοχής. Αυτή τη φορά όμως όχι. Well Done. Να ξέρετε ότι μετά από τα πολλά τηλ.... αρχίστε τα μπινελίκια αν δεν κάνουν κάτι.
predator Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 egw me tellas 384 sernomai edw kai 3-4 meres sto hrakleio krhths.de exei paei panw apo 14 k/s.den ipirxe ayto to problima pio prin.pira tellas mou eipan ola ok.dslam logika einai ok afou alla paidia me otenet trabane sfaira.
mike8 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 egw pali exw vivo256 edw kai liges meroules (oute bdomada) kai eimai mia xara..EImai apo diki tous grammi omws,oxi mesw ote..
adi32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 den kserw ti ginetai telika me tis etaireies egw me vivo 384 katevazw stathera 32-36
predator Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 mono pou me 384 8a eprepe na trabas me 42-46!!!eisai diladi 10 k/s pio xamila apo oti 8a eprepe! egw arxika (prin 3 mines pou den eixan akoma tosoi adsl sto hrakleio) katw apo 48 k/s den epefta me tellas 384.twra eimai sta 14-23 x8es imoun sta 7!!!!
kernel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Ego me vivo 256 k access k isp katevazo apo 1 pigi me 26-27k(vevea an ta dinei o server). A8roistika exo piasei k 33k+. - Pantos an e3ereso 2-3 paparies pou ekane se kapio xroniko diastima den exo parapono apo speeds... To 8ema einai alo, an de kanei kamia kali miosi prosexos h vivo me vlepo na pigeno vour gia forthnet or tellas, exo ftasei se simeio na plirono gia 256kbps sxedon ta idia lefta pou 8a edina gia 384 se forthnet. Pou sthn teliki h forthnet exei k ikanopoihtika ping k ypostiri3i pelaton(apoti akouo) kati pou h vivo den exei oute sta pio trella oneira ths. Vevea avto pou mou thn spaei sthn forthnet einai oti gia aoristou xornou 8eloun leei pistotiki karta(alh m@lakia k auth).... Cristin otan ma8eis ti xriazetai gia diakopi isp apo vivo plz enhmerose me oste na eimai proetimasmenos k ego.
Cristina Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Άλλαξα provider και ησύχασα! Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει η Forthnet... Την εμπιστεύομαι. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει αν και καθυστέρησαν για την ενεργοποίηση κατά 2-3 ώρες από την ώρα που μου είπαν. Προς το παρόν όλα καλά, εδώ και 40'. Έχω πιάσει μέχρι και 43. Γι όποιον ενδιαφέρεται για την διακοπή της Vivodi: Ένα fax στο: 210 8893801, με το εξής κείμενο: >Υπ όψην Κο Γρηγοράκο Αριθμός Ταυτότητας Α.Φ.Μ. Όνομα Επίθετο Τηλέφωνο Και σε μια ώρα το πολύ... Bye Bye Vivodi! Να μην ξεχάσω να αναφέρω πως όλα αυτά τα προβήματα αφορούσαν, κόμβο της Θεσσαλονίκης.
predator Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Και σε μια ώρα το πολύ... Bye Bye Vivodi! toulaxiston h vivodi sebetai tin apofash twn pelatwn ths pou 8eloun na apoxwrisoun kai diakoptei amesws tin sindesi....enw h tellas kanei 30 meres!!! "ekremoun polles aithseis kai 8eloun xrono na tis epe3ergastei to sistima" lene!!!GIFTIEEEEEEEEEEEES!!!oust!kai egw Cristina gia ForthNet me blepw meria...pou einai kai krhthkh etairia mpas kai dw fws edw sto hrakleio krhths...poly xalh twra teleytaia h tellas...eidwmen apo ton epomeno mina (27/2 ligei i tellas)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.