vrwmiaris Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Καλημέρα, βρήκα τελικά τρόπο να θέσω σε λειτουργία τον τορεντ client σε tomato fw.Δεν ξέρω πώς με φώτισε ο Θεός, αλλά έβαλα τον δίσκο στην πίσω USB 2.0 θύρα και άνοιξε αμέσως.υπόψιν με το στοκ λειτουργούσε στην μπροστά 3.0, έτσι προσπαθούσα να το τρέξω και εγώ.όλα καλά πάντως 1
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 On 14/4/2018 at 1:04 ΠΜ, George! said: Όταν το αγόρασα υπήρχε online αναβάθμιση, την έκανα πριν το χρησιμοποιήσω και λειτουργούσε κανονικά. Μετά από κανα 2μηνο βγήκε νέα αναβάθμιση με την οποία παρουσίαζε το πρόβλημα που αναφέρω παραπάνω. Μετά από 2-3 μήνες(αν θυμάμαι καλά) βγήκε η έκδοση(1.0.9.26) που μου διόρθωσε το πρόβλημα και η οποία σε ένα από τα bug fixes αναφέρει: "Fixes the Wi-Fi disconnect issue caused by a flood of broadcast traffic." Τώρα βλέπω ότι πριν λίγες μέρες ανέβασαν και νεότερη έκδοση(1.0.9.28) firmware αλλά φοβάμαι να το περάσω περασε το και αν δεν κατσει κανεις rollback.αλλα δεν νομιζω να εχεις το ιδιο θεμα.απλα ετυχες στην περιπτωση.δεν μπορω να θυμηθω περιπτωση να εκανα Firmware update και να ειχα θεμα και αν εχει συμβει παιζει να ειναι μια φορα στις 1000.μπορεις να δεις τι διορθωνει το νεο Firmware πριν το περασεις.απλα ησουν λιγο ατυχος On 14/4/2018 at 8:07 ΜΜ, rofl said: παντως με dd wrt ενα μηνα τωρα δεν κανει κιχ και υποδειγματικο qos. ευτυχως που τα κακα λογια για το d7000 δεν με απετρεψαν να το παρω. το d7000 ωστοσο και λογικα και το stock fw, κλασικα κουβαδακια της netgear . χαραμι το hw. το full μεγαλο του προσον οτι εχει πολυ καλη υποστηριξη, και εχουν δουλεψει πολυ πανω στο συγκεκριμενο router 3 fw. να ναι καλα ο γερμανουλης στο 70αρι ηταν steal δυστυχως πολλες εταιρειες βγαζουν νεο μοντελο και το παλιο μοντελο απλα μενει οπως ειναι.αλλα πολλες φορες οταν εχει καλο Hardware ασχολειται καποιος και το κανει καλυτερο.πχ linksys wag200 με openwag. 1 hour ago, vrwmiaris said: Καλημέρα, βρήκα τελικά τρόπο να θέσω σε λειτουργία τον τορεντ client σε tomato fw.Δεν ξέρω πώς με φώτισε ο Θεός, αλλά έβαλα τον δίσκο στην πίσω USB 2.0 θύρα και άνοιξε αμέσως.υπόψιν με το στοκ λειτουργούσε στην μπροστά 3.0, έτσι προσπαθούσα να το τρέξω και εγώ.όλα καλά πάντως που να το φανταστεις και εσυ.μονο οτι ειναι Custom πρεπει να σε κανει να πονηρευτεις οτι μπορει να εχουν αλλαξει κατι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα