StormGr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Στις 20/11/2017 στις 6:28 ΜΜ, George! είπε Το thomson το έβαλες ως bridge ή ως routed; Γιατί χθες ασχολήθηκα με το netgear και δεν κατάφερα να το κάνω να παίξει με το thomson. το εκανα ρεσετ και υστερα το εβαλα σαν bridge, οπως δειχνει και το βιντεακι που ποσταρε καποιος πιο πανω
George! Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Στις 21/11/2017 στις 7:11 ΜΜ, StormGr είπε το εκανα ρεσετ και υστερα το εβαλα σαν bridge, οπως δειχνει και το βιντεακι που ποσταρε καποιος πιο πανω Εγώ postαρα το βιντεάκι αλλά σε εμένα δεν έπαιξε! Σου έβγαλε να συμπληρώσεις όσα φαίνονται στην παρακάτω εικόνα;
StormGr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ναι φιλε, εκει πατησα ακυρο και διαλεξα να το κανω χειροκινητα αντι για τον wizard! Και διαλεξα στην συνδεση PPOE και τα βρηκε υστερα ολα αυτοματα και μπηκε ιντερνετ 1
George! Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2017 από George!
George! Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πέρασα το τελευταίο firmware που μου έβγαλε σε ειδοποίηση και ενώ ο υπολογιστής έχει κανονικά ίντερνετ μέσω ethernet, δεν δουλεύει το wifi παρόλο που συνδέεται κανονικά με το κινητό. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, όπως επίσης ξαναπέρασα το firmware κατεβάζοντάς το από το site της netgear αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Καμιά ιδέα; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από George!
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 δοκιμασε παλι Hard reset.β.δες οτι παιρνει σωστη Ip το κινητο ή οτι αλλο ειναι Wifi.dokimase και με αλλη ασυρματη συσκευη
George! Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Hard reset ξαναέκανα, επίσης δεν λειτουργεί ούτε με την τηλεόραση με την οποία πριν δούλευε κανονικά. Ότι παίρνει σωστή ip πως το ελέγχω;
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 a.δοκιμασε χωρις να κλειδωσεις το δικτυο. β.σε Pc με καλωδιο ethernet κανε Ipconfig σε pc με ασυρματο κανε Ipconfig να δουμε οτι ολα οκ.μην παιρνει οτι νανε ip για καποιο λογο.αν και δυσκολο να εχουν βαλει να μπορεις να εχεις ξεχωριστους Dhcp. η ip του ρουτερ πχ 192.168.1.1 ειναι ιδια με πριν ή μετα το firmware update ειναι αλλη?το λεω μην εχεις βαλει καρφωτα Ip/gateway πχ στην τηλεοραση οποτε για αυτο δεν παιζει. Στις 10/1/2018 στις 11:50 ΠΜ, George! είπε Hard reset ξαναέκανα, επίσης δεν λειτουργεί ούτε με την τηλεόραση με την οποία πριν δούλευε κανονικά. Ότι παίρνει σωστή ip πως το ελέγχω; αν η ασυρματη συσκευη ειναι κινητο πρεπει να δεις τι Ip εχει παρει απο το about phone/status/ip address αναλογως την εκδοση android 1
George! Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Πριν κάνω τα παραπάνω δοκίμασα να συνδέσω ένα galaxy s2 στο wifi, συνδέθηκε κανονικά έκανε ενημέρωση εφαρμογών και μπήκε κανονικά σε ιστοσελίδες για 10-15 λεπτά και αυτό ήταν όλο. Σταμάτησε ξαφνικά να μπαίνει και αυτό. Επίσης το κανονικό μου κινητό με το που συνδεθεί στο wifi και αν μπω αμέσως στον browser του μπορεί να φορτώσει 1-2 σελίδες και αμέσως μετά να σταματήσει να λειτουργεί. Επίσης κάποιες φορές έχω δει να μου δείχνει στιγμιαία στο κινητό σαν pop up μήνυμα ότι δεν υπάρχει δίκτυο ή σύνδεση δικτύου ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Εννοείται ότι σε όλες τι περιπτώσεις δοκιμάζω και τα δύο διαφορετικά δίκτυα(2,4ghz & 5ghz). Τώρα από αυτά που μου είπες: α) Δοκίμασα με ξεκλείδωτο wifi και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. β)Έχω pc μόνο με σύνδεση ethernet και με ipconfig βλέπω τα: IPv4 Address, Subnet Mask και Default Gateway. Τι πρέπει να ελέγξω και με τι πρέπει να τα συγκρίνω; Η ip του router μετά το firmware update παρέμεινε η ίδια, άλλαξε μετά το reset και την ξαναέβαλα ίδια με πριν. Αν στο router έχω π.χ. ip 192.168.2.1, στα κινητά μου εμφανίζει σε ένα σημείο που γράφει διεύθυνση ip, το ένα 192.168.2.3 και το άλλο 192.168.2.4 Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από George!
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Στις 10/1/2018 στις 11:22 ΜΜ, George! είπε Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Πριν κάνω τα παραπάνω δοκίμασα να συνδέσω ένα galaxy s2 στο wifi, συνδέθηκε κανονικά έκανε ενημέρωση εφαρμογών και μπήκε κανονικά σε ιστοσελίδες για 10-15 λεπτά και αυτό ήταν όλο. Σταμάτησε ξαφνικά να μπαίνει και αυτό. Επίσης το κανονικό μου κινητό με το που συνδεθεί στο wifi και αν μπω αμέσως στον browser του μπορεί να φορτώσει 1-2 σελίδες και αμέσως μετά να σταματήσει να λειτουργεί. Επίσης κάποιες φορές έχω δει να μου δείχνει στιγμιαία στο κινητό σαν pop up μήνυμα ότι δεν υπάρχει δίκτυο ή σύνδεση δικτύου ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Εννοείται ότι σε όλες τι περιπτώσεις δοκιμάζω και τα δύο διαφορετικά δίκτυα(2,4ghz & 5ghz). Τώρα από αυτά που μου είπες: α) Δοκίμασα με ξεκλείδωτο wifi και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. β)Έχω pc μόνο με σύνδεση ethernet και με ipconfig βλέπω τα: IPv4 Address, Subnet Mask και Default Gateway. Τι πρέπει να ελέγξω και με τι πρέπει να τα συγκρίνω; Η ip του router μετά το firmware update παρέμεινε η ίδια, άλλαξε μετά το reset και την ξαναέβαλα ίδια με πριν. Αν στο router έχω π.χ. ip 192.168.2.1, στα κινητά μου εμφανίζει σε ένα σημείο που γράφει διεύθυνση ip, το ένα 192.168.2.3 και το άλλο 192.168.2.4 Επέκταση το ελυσες το θεμα?μια δοκιμη ειναι ενα laptop ασυρματα και οταν δεν μπαινει σε καμια σελιδα κανεις ipconfig βλεπεις το Default gateway που ειναι η Ip του Netgear και δοκιμαζεις να συνδεθεις σε αυτην να δεις αν βλεπεις το ρουτερ δηλαδη. αν ολα ειναι οκ πας σε Command prompt και κανεις ping ip router δηλαδη Ping 192.168.2.1 Και βλεπεις αν παιρνεις απαντηση. μετα Ping 194.219.227.2 για να δεις αν παιρνεις απαντηση απο μια Ip.αν ολα οκ τοτε μετα Ping www.forthnet.gr για να δεις αν κανει Resolve ο Dns.αν δεν παιζει το τελευταιο κατι γινεται με τους dns οποτε βαλτους καρφωτα μεσα στο router. στο thomson καλο ειναι να υπαρχει το firmware 8.2.7.8 ειτε Forthnet ειτε generic. 1
George! Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Στις 12/4/2018 στις 7:27 ΠΜ, poulinos είπε το ελυσες το θεμα?μια δοκιμη ειναι ενα laptop ασυρματα και οταν δεν μπαινει σε καμια σελιδα κανεις ipconfig βλεπεις το Default gateway που ειναι η Ip του Netgear και δοκιμαζεις να συνδεθεις σε αυτην να δεις αν βλεπεις το ρουτερ δηλαδη. αν ολα ειναι οκ πας σε Command prompt και κανεις ping ip router δηλαδη Ping 192.168.2.1 Και βλεπεις αν παιρνεις απαντηση. μετα Ping 194.219.227.2 για να δεις αν παιρνεις απαντηση απο μια Ip.αν ολα οκ τοτε μετα Ping www.forthnet.gr για να δεις αν κανει Resolve ο Dns.αν δεν παιζει το τελευταιο κατι γινεται με τους dns οποτε βαλτους καρφωτα μεσα στο router. στο thomson καλο ειναι να υπαρχει το firmware 8.2.7.8 ειτε Forthnet ειτε generic. Επέκταση Πρόβλημα του firmware ήταν, έβγαλε αναβάθμιση η netgear και το διόρθωσε. Βέβαια απορώ πως δεν είχε αναφέρει κανείς άλλος εδώ μέσα το συγκεκριμένο πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Στις 12/4/2018 στις 11:17 ΜΜ, George! είπε Πρόβλημα του firmware ήταν, έβγαλε αναβάθμιση η netgear και το διόρθωσε. Βέβαια απορώ πως δεν είχε αναφέρει κανείς άλλος εδώ μέσα το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ηταν προβλημα γενικα του firmware Που ειχε ή του Firmware που εκανες οταν σου εβγαλε ειδοποιηση.αν ηταν του πρωτελευταιου Firmware Μπορει να προλαβαν και να το κατεβασαν αφου λογικα ολο και καποιος θα παραπονεθηκε.αν ηταν απο την αρχη μπορει απλα να μην εμφανιζεται σε ολες τις περιπτωσεις.εξαρτατε και το Firmware το τελευταιο που περασες τωρα τι διορθωνει αν το εχουν γραψει.
George! Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν το αγόρασα υπήρχε online αναβάθμιση, την έκανα πριν το χρησιμοποιήσω και λειτουργούσε κανονικά. Μετά από κανα 2μηνο βγήκε νέα αναβάθμιση με την οποία παρουσίαζε το πρόβλημα που αναφέρω παραπάνω. Μετά από 2-3 μήνες(αν θυμάμαι καλά) βγήκε η έκδοση(1.0.9.26) που μου διόρθωσε το πρόβλημα και η οποία σε ένα από τα bug fixes αναφέρει: "Fixes the Wi-Fi disconnect issue caused by a flood of broadcast traffic." Τώρα βλέπω ότι πριν λίγες μέρες ανέβασαν και νεότερη έκδοση(1.0.9.28) firmware αλλά φοβάμαι να το περάσω Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από George!
rofl Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) παντως με dd wrt ενα μηνα τωρα δεν κανει κιχ και υποδειγματικο qos. ευτυχως που τα κακα λογια για το d7000 δεν με απετρεψαν να το παρω. το d7000 ωστοσο και λογικα και το stock fw, κλασικα κουβαδακια της netgear . χαραμι το hw. το full μεγαλο του προσον οτι εχει πολυ καλη υποστηριξη, και εχουν δουλεψει πολυ πανω στο συγκεκριμενο router 3 fw. να ναι καλα ο γερμανουλης στο 70αρι ηταν steal Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα