giwrgos_p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 καλησπέρα σας, μέχρι προχθές είχα adsl μέχρι 24mbps στην vodafone . Τα τελευταία χρονιά έπιανα συνεχώς 16mbps αποφάσισα να πάω στον ΟΤΕ και να βάλω 30αρα, Ήρθε λοιπόν ο τεχνικός στο σπίτι συνέδεσε την γραμμή άλλα ''ξέχασαν'' να μου φέρουν το ρουτερ και αναγκαστικά κράτησα της vodafone (ZXHN H108N V2.5) και έχει κλειδώσει στα 12mbps. Έχω τις έξεις απορίες 1) Αρχικά είναι λογικό όταν έχω vdsl γραμμή να λειτουργεί το ρουτερ του adsl? 2)Και αν ναι γιατί δεν πιάνω ας πούμε κάτι παραπάνω και πιάνω 12mbps? 3)Όταν μου φέρουν αύριο μεθαύριο το ρουτερ του οτε θα συχρονισω ας πούμε στα 27? Άνοιξα το θέμα γιατι ξεκινήσαμε στραβά και μου φαίνεται λίγο απίθανο απο τα 12 να πάω έστω και στα 25. Όποιος γνωρίζει ας δώσει καμία πληροφορία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
panos30x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Oχι φιλε δεν δουλεύει το adsl router σεvdsl γραμμή.. η vdsl θα συχρονηζη στα 30md που εχεις..το asdl δουλεύει πανω στο χαλκο...αρα χαμιλες ταχύτητες.
giwrgos_p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Oχι φιλε δεν δουλεύει το adsl router σεvdsl γραμμή.. η vdsl θα συχρονηζη στα 30md που εχεις..το asdl δουλεύει πανω στο χαλκο...αρα χαμιλες ταχύτητες. Τότε πως λειτουργεί το ιντερνέτ μου? Έστω στα 12?
navigator0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Τα adsl router κλειδώνουν σε χαμηλές ταχύτητες όταν η γραμμή γίνει vdsl. Το έχω δει κι εγώ αλλά δεν ξέρω πως γίνεται... Λογικά είναι ρυθμισμένα για άλλες συχνότητες συγχρονισμού και όταν λάβουν σήμα vdsl γραμμής τα παίζουν και δεν μπορούν να αποδοσουν ούτε στις ταχύτητες που έπαιζαν πριν. Καθόλου επιστημονική εξήγηση πάντως!
giwrgos_p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Τα adsl router κλειδώνουν σε χαμηλές ταχύτητες όταν η γραμμή γίνει vdsl. Το έχω δει κι εγώ αλλά δεν ξέρω πως γίνεται... Λογικά είναι ρυθμισμένα για άλλες συχνότητες συγχρονισμού και όταν λάβουν σήμα vdsl γραμμής τα παίζουν και δεν μπορούν να αποδοσουν ούτε στις ταχύτητες που έπαιζαν πριν. Καθόλου επιστημονική εξήγηση πάντως! Ευχαριστώ και τους δύο για την άμεση ανταπόκριση. Ελπίζω να είναι θέμα ρούτερ γτ πραγματικά είναι κρίμα ένας τεχνικός μου είχε πει ότι είμαι στα 280 μέτρα από τον κόμβο και έχω καταλήξει να πιάνω 12
bill2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 την αίτηση τηλεφωνικά την έκανες η μέσω καταστήματος ; γτ και στης 2 περιπτωσεις είτε έπρεπε να στο στείλουν με κουριερ είτε να σου το δώσουν απο το κατάστημα
giwrgos_p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Τηλεφωνικός έκανα την αίτηση και πίστευα ότι θα το φέρει ο τεχνικός εφόσον δεν μου είπαν τπτ. Και τελικά πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έπρεπε να με πάρουν να με ρωτήσουν πότε να το στείλουν με κούριερ αλλά για κάποιο λόγο δεν με πήραν ποτέ. Τι να πω ότι να ναι
giwrgos_p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 ήρθε μόλις το ρουτερ. Κατεβαζω με 3mb/s και σε speeddest to κλειδώνει στα 27.5 mbps. Τελικά έφταιγε το μόντεμ, ελπίζω να συνεχίσει ετσι χωρίς τις κλασσικές αποσυνδέσεις που είχα παλιότερα *** Τώρα ξανά έκανα κάποια speedtest ενδεικτικα και δεν φτάνουν καν 20 γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Είναι αξιόπιστα σαν τεστ αυτα?
myst77 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 δεν θα κοιτας τι δειχνει το Speedtest. θα μπαινεις στο μενου του ρουτερ για να δεις εκει ποσο συγχρονιζει.Επισης οταν κανεις speedtest το προβλεπομενο ειναι με καλωδιο ethernet και εχοντας κλειστό το wi-fi στο router
giwrgos_p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 δεν θα κοιτας τι δειχνει το Speedtest. θα μπαινεις στο μενου του ρουτερ για να δεις εκει ποσο συγχρονιζει. Επισης οταν κανεις speedtest το προβλεπομενο ειναι με καλωδιο ethernet και εχοντας κλειστό το wi-fi στο router Το ρούτερ γράφει στα 29999. Με ethernet το έκανα αλλά ανοιχτό το wifi.
giwrgos_p Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμάζοντας αυτες τις μερες στο vdsl παρατηρώ οτι μπορεί να κατεβάζει με 3mb/s ακομα και με 3,3 αλλα στο streaming στο youtube είναι πολυ αργο ακομα και σε hd. Ξέρει κανεις τι συμβαίνει?
giwrgos_p Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχει πρόβλημα η γραμμή σου, χαλάρωσε. πρόβλημα δεν έχει αλλα μπορεί να χρειάζεται κάποια ρύθμιση.
bill2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 μια χαρά είναι απο τη στιγμή που συχρονίζεις καρφωτά στα 30 είναι όλα εντάξει
me3ikan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμάζοντας αυτες τις μερες στο vdsl παρατηρώ οτι μπορεί να κατεβάζει με 3mb/s ακομα και με 3,3 αλλα στο streaming στο youtube είναι πολυ αργο ακομα και σε hd. Ξέρει κανεις τι συμβαίνει? Κολλάνε τα βίντεο; Η απλά βλέπεις τη μπαρα να φορτώνει αργά. Το YouTube εδώ και πολλά χρόνια δε φορτωνει όλο το βίντεο χωρίς λόγο όση ταχύτητα και να έχεις για λόγους εξοικονόμησης bandwidth. Φορτώνει σιγά σιγά καθώς παρακολουθείς. Αν κάνεις δεξί κλικ μέσα στο βίντεο και πατήσεις το "στατιστικά για σπασίκλες" γράφει πόση ταχύτητα ξοδεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα