KilliK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Να ρωτησω. εχω ενα android κινητο. ποιος ειναι ο πιο ευκολος και γρηγορος τροπος να στειλω τις φωτος που βγαζω με την καμερα του, ειτε στο PC μου, ειτε σε καποιο αλλο android κινητο/ταμπλετ;
dpolal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αν έχεις αρκετά ΜΒ στο πρόγραμμα σου τότε με onedrive, dropbox κλπ είναι το ποιό γρήγορο. Μόλις τραβήξεις την φωτό σε λίγα λετπά θα την βλέπουν όλες οι υπολοιπες συσκευές. Διαφορετικά με καλώδιο OTG συνδέεις usb φλασάκι στο κινητό σου και τις κοπιάρεις εκεί. Άλλος τρόπος είναι με αντιγραφή μέσω wifi ή ΒΤ από την μία συσκευή στην άλλη αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ κ δεν γνωρίζω πώς γίνεται. Και πρέπει όλες οι συσκευές να είναι κοντά ή στο ίδιο wifi.
KilliK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 δοκιμασα με το Google Photos αλλα το λινκ της φωτος που εστειλα δεν εμφανιζεται, γραφει οτι ειναι private. τι στο καλο;
dpolal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Αν το λεύκωμα στο οποίο έχει φορτωθεί η φωτογραφία δεν έχει οριστεί σαν κοινόχρηστο τότε σωστά σου βγάζει το μνμ. Έστειλες την φωτό σε συσκευή με διαφορετικό account προφανώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα