Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Μερικές ημέρες έχουν μείνει για μια ξεχωριστή γιορτή με την ονομασία "Single's Day Carnival" η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου. Τη μέρα αυτοί, οι Κινέζοι κατασκευαστές προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά μεταξύ τους προτείνοντας ο ένας μεγαλύτερες εκπτώσεις από τον άλλο. Η Ulefone ακολουθεί με το δικό της Big Sale.

Αρχικά το MIX, το smartphone με την εντυπωσιακή οθόνη, έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη, 64GB αποθηκευτικό χώρο και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Ακόμα στο πίσω μέρος έχει δύο κάμερες των 13 και 5MP, με μια τρίτη στο εμπρόσθιο μέρος να έχει και αυτή ανάλυση 13MP. Κάτω από την οθόνη των 5,5 ιντσών με HD ανάλυση, υπάρχει ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς και μπαταρία 3300mAh. Τρέχει Android 7.0 και η τιμή του έχει οριστεί στα $138,344. Ένα ακόμη smartphone, το MIX 2 έρχεται με οθόνη που καταλαμβάνει όλη την εμπρόσθια όψη, 18:9 αναλογία διαστάσεων και θα κυκλοφορήσει σύντομα με τιμή $99,59.

Ulefone%20Big%20Sale%20for%20Aliexpress%

Στο Big Sale της Ulefone περιλαμβάνεται και τα T1 και T1 Premium Edition. To απλό μοντέλο έρχεται με το Helio P25 chipset το οποίο διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή, και 6GB μνήμη, κάτι που οδηγεί σε κορυφαίες επιδόσεις με άψογη απόκριση και βέλτιστη κατανάλωση. Στο πίσω μέρος το T1 έχει διπλή κάμερα 16MP + 5MP, καθώς και μια τρίτη στα 13MP για selfies με softlight. Η κάμερα είναι στα 5,5 ιντσών με ανάλυση Full HD, η μπαταρία στα 3680mAh με γρήγορη φόρτιση, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και Android 7.0 Nougat. Η τιμή του έχει οριστεί στα $269,99.

Ακόμα θα είναι διαθέσιμη η μπαταρία Power 2 με τιμή $148,99 με τεράστια χωρητικότητα 6050mAh, κάτι που δίνει αυτονομία 4 ημερών. Για πιο ανθεκτικές καταστάσεις υπάρχει το Armor 2 με πρότυπο αδιαβραχοποίησης IP68 και αντοχή σε πτώσεις, με τιμή $229,49. Τέλος διαθέσιμα θα είναι και τα οικονομικά S8 Pro και S7 με τιμές $75,99 και $47,49 αντίστοιχα.

Η Ulefone δίνει τη δυνατότητα για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος σε κλήρωση μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας στο Aliexpress. Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στην παρακάτω ιστοσελίδα

https://ulefone.aliexpress.com/store/2393058

Επιπλέον το πρωινό της 8ης Νοεμβρίου, η Ulefone θα διοργανώσει μια σπέσιαλ εκδήλωση η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά, με αρκετά δώρα. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από την παρακάτω διεύθυνση

https://live.aliexpress.com/live/2800003862222626

post-39041-0-17175800-1510079008_thumb.jpg

Δημοσ.

παλι καλα που μου κατεσχεσαν το δεμα στο τελωνειο σημερα ... απο alliexpress

Ηλεκτρονικό τσιγάρο ?

Δημοσ.

μας κανουν πλακα εκει στο τελωνειο οι τυποι δεν υπαρχουν οθονη για κινητο απο aliexpres παει 40 ημερες ακομα να ερθει ενω κινητο παλι απο αλιεχπρες εκανε 14 ημερες να ερθει αλλα δεν φτανει που εκανε 45 ευρω πρεπει να δωσουμε και 30 ευρω τελωνειο και ελτα ξεφτιλα 

Δημοσ.

μας κανουν πλακα εκει στο τελωνειο οι τυποι δεν υπαρχουν οθονη για κινητο απο aliexpres παει 40 ημερες ακομα να ερθει ενω κινητο παλι απο αλιεχπρες εκανε 14 ημερες να ερθει αλλα δεν φτανει που εκανε 45 ευρω πρεπει να δωσουμε και 30 ευρω τελωνειο και ελτα ξεφτιλα

Φιλε μου παρελαβα δεμα μετα απο 4!μηνες...επειδη το κρατουσαν στο τελωνειο(στην ουσια στις αποθηκες των ελτα στο βενιζελος) και δεν ειχαν ατομα για να κανουν πιο γρηγορα παραγγελια 21Ιουλη και εφτασε Ελλαδα 10/8 και μου ηρθε μετα απο 1000 τηλεφωνα Νοεμβρη
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα. Ρε παιδιά το Ulefone Gemini Pro γιατί έχει εξαφανιστεί από Gearbest και Banggood; Θέλω να το αγοράσω με priority line φυσικά, και δεν υπάρχει πουθενά. Είναι out of stock εδώ και κάνα μήνα σίγουρα. Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω; αν σκοπεύουν να το φέρουν; ή αν σταμάτησε να πωλείτε; Τους στέλνω μήνυμα αν θα το φέρουν και μου λένε αόριστες βλακείες... 

Δημοσ.

Ναι ..

Και εγώ έχω δύο δεματάκια σε αναμονή και το βλέπω να τρώνε κατάσχεση.

Δεν πειράζει, μου θέλουν και εξαγωγές στο Alibaba οι μάγκες, θα φάνε καλά από τα κινεζάκια. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...