tasossl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Πάντως εγώ από τον HP Laserjet P1102 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.. μέχρι τώρα έχω αλλάξει 6-7 toner (και οχι αυθεντικά) και δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.. και τον είχα αγοράσει και γυρω στα 60 ευρώ..
chek2fire Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 πάντα hp εδώ και χρόνια. Είναι οι μόνοι εκτυπωτές που έχουν την καλύτερη υποστήριξη για linux.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 έναν hp των 40 ευρώ έχω και με το οικονομικό πρόγραμμα στο μελάνι έβγαζε 350-400 σελίδες με 9 ευρώ μελάνι δηλαδή με 3 λεπτά την σελίδα μαζί με το χαρτί, 4 χρόνια τύπωνε,τύπωνε και ξανατύπωνε σκύλος μαύρος τίποτα δεν έπαθε είχα αλλάξει καμια 10αριά μελανοδοχεία δηλαδή περίπου 3500 σελίδες στην ζωή του και μια χαρά , το σκάνερ όχι κάτι τρομερό αλλά για έγγραφα υπέρ κάλυπτε και δεν βασανίστηκε λίγο εκεί είχα σκανάρει με τον συγκάτοικο μου βιβλία και βιβλία για την σχολή. ο κύκλος ζωής του έλεγε 1000-1500 εκτυπώσεις και εγώ τον έλιωνα και εννοείται το 100 σελίδες τον μήνα που έλεγε το είχα κάνει 300-400 για πλάκα μερικές φορές που είχα εργασίες και τύπωσα και ένα βιβλίο. Μηπως ελεγε μεγιστος μηνιαιος κυκλος ζωης? Δν μπορω να το διανοηθω 1000 σελιδες κυκλος ζωης
georgepppo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μηπως ελεγε μεγιστος μηνιαιος κυκλος ζωης? Δν μπορω να το διανοηθω 1000 σελιδες κυκλος ζωης όντος τώρα που το ξανακοίταξα 1000 μέγιστος ανα μήνα αλλά στο λέει σαν μη recomended
stelrp Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Η εξαγορά έγινε σίγουρα για να πέσει και άλλο το κόστος των αναλώσιμων... Κάθε μελανοδοχείο στην Καλύτερη 8-10€ (υποτίθεται advantage), και ο εκτυπωτής να ενημερώνει τη μαμά hp για το αν μπήκε ξαναγεμίσμένο, συμβατό κλπ... <spoiler> Η εμπειρία μου από τους τελευταίους hp: Κεφαλές βουλωμενες, ζηλεψανε τους ep$on!, Πλαστικοί τροφοδότες να μασάνε χαρτιά, να παίρνουν διπλά, drivers πιο βαριοί και από το λειτουργικό συστημα, firmware updates για να μπλοκάρουν και όχι για να αναγνωρίσουν τα συμβατά κλπ Την ίδια στιγμή οι 3d printers δεν παρουσιάζουν θέματα βουλωμενων κεφαλών ούτε μη συμβατών αναλώσιμων!!! Όταν βγάλουν 3d οι hp, canon, epson θυμηθείτε με, τι θέματα θα έχουν και τί περιορισμούς θα έχουν! Οι εξαγορές δεν είναι προς όφελος του τελικού χρήστη στη συγκεκριμένη περίπτωση. </spoiler>
Lied Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Hp μονο! Εχει την καλύτερη υποστηριξη απο τα μαγαζακια για αναγομωση των toners Και σε inkjet Canon, καλυτερη υποστηριξη για auto -resetting επαναγεμιζόμενα δοχεια
georgepppo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Hp μονο! Εχει την καλύτερη υποστηριξη απο τα μαγαζακια για αναγομωση των toners Και σε inkjet Canon, καλυτερη υποστηριξη για auto -resetting επαναγεμιζόμενα δοχεια σε hp σε φωτοτυπάδικο έχω δει πατέντα με μπουκάλια απευθείας να στέλνουν χρώματα στον εκτυπωτή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα