Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Τα αγαπημένα μου logitech z5500 ύστερα απο τόσα χρόνια ακόμα με συντροφεύουν και λειτουργούν άψογα , το μόνο θέμα που εχω τα 3 τελευταία χρόνια και το είχα αφήσει ειναι το subwoofer που δουλεύει μεν αλλα υπολειτουργεί ουσιαστικά αφού το μπάσο του εχει χαθεί εντελώς και απλα κάνει ενα βββ ή αν θέλετε και τέρμα να το βάλω θα βγάλει πολύ λίγο μπάσο.

Σκέφτηκα λοιπόν μιας και ειναι αμαρτία να το έχω ετσι αφου το υπόλοιπο συστημα να το αλλάξω με καποιο αλλο του εμπορίου , θα ήθελα την βοήθεια σας αν εχει κάνει κανενας την συγκεκριμένη μόντα / αντικατάσταση να μου δώσει ορισμένες οδηγίες για το τι subwoofer πρέπει να κοιτάξω πόσες ίντσες να ειναι και οτιδήποτε αλλο τεχνικό που πρέπει να γνωρίζω ώστε να λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα.

Ευχαριστώ για την βοήθεια

Δημοσ.

Ακούγετα το μπππ του woofer αλλα ειναι αδύναμο δεν ακούγεται οπως ηταν κανονικά στην αρχή και πρέπει να το βάλω αρκετά δυνατά , δεν ξέρω αν εχει χαλάσει εντελώς ή μηπως ειναι κατι αλλο

Δημοσ.

Ετσι κανει οταν χαλαει, δεν σταματαει τελειως να ακουγεται. Αν ηταν woofer/tweeter θα ηταν πιο προφανες (στον ηχο), η ζημια ομως ειναι ιδια, θελει αλλαγμα.

Δημοσ.

Ωραία εχω δει αρκετά βιντεάκια που το αλλάζουν αλλα επειδή δεν ξέρω απο ηχεία κτλπ αν μπορούσε καποιος να μου πει πόσες ίντσες ειναι το συγκεκριμένο για να πάρω αλλο ίδιο και απλα μετα κάνω τις κολλήσεις και βάζω το αλλο ή πρεπει να κάνω και αλλα πράγματα μεσα ?

Δημοσ.

Για αρχή βγαλε το ηχείο και βάλτο να παίξει με ένα ενισχυτή εξωτερικό. Αν παίξει κανονικά παει να πει ότι έχεις θέμα με τον ενισχυτή του woofer της logitech οπότε ότι ηχείο και να βάλεις δεν θα κάνεις κάτι. Αν παλι δεν παίξει θες αντικατάσταση με κάποιο 10αρι.

Δημοσ.

το προβλημα μου φαινεται στον ενισχυτη και οχι στο sub...δοκιμασε το με αλλο ενισχυτη οπως λεει ο φιλος απο πανω.. να δεις πως παιζει..γιατι εχω βαλει εγω ενα sub σε ενα καφε μπαρ..(με αλλο ενισχυτη) και ακομα παιζει χωρις κανενα προβλημα..μετα απο 10+ χρονια..πυκνοτες θα θελουν αλλαγμα σιγουρα..και κανενα transistor..

Δημοσ.

Ο ενισχυτης ειναι ενας και για γουφερ και για τα ηχεια που συνδεονται πανω του? Αν ναι , τοτε η΄ θα επρεπε να παιζει στα χαμηλα και οταν ανεβαζε volume να μην επαιζε η΄ να μην επαιζαν καλα και τα ηχεια...(Απλος συνιρμος ειναι, δεν ξερω σιγουρα αλλα εχω κι εγω την περιεργεια να δω αν απλα καηκε..)Εκτος κι αν επειδη τραβαει πολυ περισσοτερο το γουφερ απο τα ηχεια, να φαινεται εκει το θεμα...

Σαν τροφοδοτικο που με μεγαλη καρτα γραφικων καταρεει ενω με τα ενσωματωμενα παιζει κανονικα....

Δημοσ.

Ωραία σε πρώτη φάση θα το βγάλω να το δοκιμάσω σε εναν εξωτερικό ενισχυτή και βλέπουμε

Δημοσ.

Έστειλα στην logitech ενα mail με το πρόβλημα αν και μου φαίνεται απίθανο διοτι τα εχω πολλά χρόνια και εγγύηση δεν υπάρχει πλέον

Δημοσ.

Μακάρι γιατι τα συγκεκριμένα ηχεία εκτος οτι λειτουργούν αψογα ειναι και πολυ καλα απλα εχω αυτο το θεμα με το woofer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...