SPANK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα Τα αγαπημένα μου logitech z5500 ύστερα απο τόσα χρόνια ακόμα με συντροφεύουν και λειτουργούν άψογα , το μόνο θέμα που εχω τα 3 τελευταία χρόνια και το είχα αφήσει ειναι το subwoofer που δουλεύει μεν αλλα υπολειτουργεί ουσιαστικά αφού το μπάσο του εχει χαθεί εντελώς και απλα κάνει ενα βββ ή αν θέλετε και τέρμα να το βάλω θα βγάλει πολύ λίγο μπάσο. Σκέφτηκα λοιπόν μιας και ειναι αμαρτία να το έχω ετσι αφου το υπόλοιπο συστημα να το αλλάξω με καποιο αλλο του εμπορίου , θα ήθελα την βοήθεια σας αν εχει κάνει κανενας την συγκεκριμένη μόντα / αντικατάσταση να μου δώσει ορισμένες οδηγίες για το τι subwoofer πρέπει να κοιτάξω πόσες ίντσες να ειναι και οτιδήποτε αλλο τεχνικό που πρέπει να γνωρίζω ώστε να λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα. Ευχαριστώ για την βοήθεια
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Eδω και 3 χρονια δεν δουλευει δηλαδη, εχει καει. Ψαξε logitech z5500 subwoofer reconing (η sub replacement, cone replacement) http://reconingspeakers.com/faq/reconing-faqs/
SPANK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ακούγετα το μπππ του woofer αλλα ειναι αδύναμο δεν ακούγεται οπως ηταν κανονικά στην αρχή και πρέπει να το βάλω αρκετά δυνατά , δεν ξέρω αν εχει χαλάσει εντελώς ή μηπως ειναι κατι αλλο
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ετσι κανει οταν χαλαει, δεν σταματαει τελειως να ακουγεται. Αν ηταν woofer/tweeter θα ηταν πιο προφανες (στον ηχο), η ζημια ομως ειναι ιδια, θελει αλλαγμα.
SPANK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ωραία εχω δει αρκετά βιντεάκια που το αλλάζουν αλλα επειδή δεν ξέρω απο ηχεία κτλπ αν μπορούσε καποιος να μου πει πόσες ίντσες ειναι το συγκεκριμένο για να πάρω αλλο ίδιο και απλα μετα κάνω τις κολλήσεις και βάζω το αλλο ή πρεπει να κάνω και αλλα πράγματα μεσα ?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 25.4 cm (10") ειναι. Ολοκληρωμενος οδηγος http://www.hardwarecanucks.com/forum/guides-how-tos/37605-how-change-subwoofer-logitech-z-5500-a.html
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Για αρχή βγαλε το ηχείο και βάλτο να παίξει με ένα ενισχυτή εξωτερικό. Αν παίξει κανονικά παει να πει ότι έχεις θέμα με τον ενισχυτή του woofer της logitech οπότε ότι ηχείο και να βάλεις δεν θα κάνεις κάτι. Αν παλι δεν παίξει θες αντικατάσταση με κάποιο 10αρι.
eleosre Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 το προβλημα μου φαινεται στον ενισχυτη και οχι στο sub...δοκιμασε το με αλλο ενισχυτη οπως λεει ο φιλος απο πανω.. να δεις πως παιζει..γιατι εχω βαλει εγω ενα sub σε ενα καφε μπαρ..(με αλλο ενισχυτη) και ακομα παιζει χωρις κανενα προβλημα..μετα απο 10+ χρονια..πυκνοτες θα θελουν αλλαγμα σιγουρα..και κανενα transistor..
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ο ενισχυτης ειναι ενας και για γουφερ και για τα ηχεια που συνδεονται πανω του? Αν ναι , τοτε η΄ θα επρεπε να παιζει στα χαμηλα και οταν ανεβαζε volume να μην επαιζε η΄ να μην επαιζαν καλα και τα ηχεια...(Απλος συνιρμος ειναι, δεν ξερω σιγουρα αλλα εχω κι εγω την περιεργεια να δω αν απλα καηκε..)Εκτος κι αν επειδη τραβαει πολυ περισσοτερο το γουφερ απο τα ηχεια, να φαινεται εκει το θεμα... Σαν τροφοδοτικο που με μεγαλη καρτα γραφικων καταρεει ενω με τα ενσωματωμενα παιζει κανονικα....
SPANK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ωραία σε πρώτη φάση θα το βγάλω να το δοκιμάσω σε εναν εξωτερικό ενισχυτή και βλέπουμε
rfc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Εξαιρετικα δυσκολο να φταιει το μεγαφωνο. Μαλλον πλακετα ειναι.
Ntinaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αρχικα δοκιμασε να στειλεις ενα μειλ στη λοτζιτεκ, εχει εκπληκτικο σαπορτ. ποτε δε ξερεις...
SPANK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Έστειλα στην logitech ενα mail με το πρόβλημα αν και μου φαίνεται απίθανο διοτι τα εχω πολλά χρόνια και εγγύηση δεν υπάρχει πλέον
Ntinaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Εχουν κανει rma και απο ληγμενες εγγυησεις...
SPANK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μακάρι γιατι τα συγκεκριμένα ηχεία εκτος οτι λειτουργούν αψογα ειναι και πολυ καλα απλα εχω αυτο το θεμα με το woofer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα