Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum,είμαι καινούριος και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση:

Πιστεύετε ότι τα παρακάτω στατιστικά είναι ok;

1KACWV6cTx6PjQFdAeWKBQ.png

zNdPf0B2R7uI8eG2x2V2ww.png

• Super Moderators
Δημοσ.

Για 10.5db downstream line attenuation δεν θα έλεγα ότι είναι κομπλέ.

Αν και δεν μπορεί να γίνει άμεση σύγκριση γιατί πχ μπορεί να μένει σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και να τρώει αρκετές παρεμβολες η γραμμή του, όταν είχα ADSL με 31db attenuation (όσο μεγαλύτερο τόσο χειρότερο) είχα 15Mbps συγχρονισμό. Εκείνος με σχεδόν 20db λιγότερα θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 20mbps για να λέμε ότι είναι κομπλέ...

Δημοσ.

Για 10.5db downstream line attenuation δεν θα έλεγα ότι είναι κομπλέ.

Αν και δεν μπορεί να γίνει άμεση σύγκριση γιατί πχ μπορεί να μένει σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και να τρώει αρκετές παρεμβολες η γραμμή του, όταν είχα ADSL με 31db attenuation (όσο μεγαλύτερο τόσο χειρότερο) είχα 15Mbps συγχρονισμό. Εκείνος με σχεδόν 20db λιγότερα θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 20mbps για να λέμε ότι είναι κομπλέ...

Τι μπορώ να κάνω γι'αυτό ώστε να πάει στα 20mbps? Είναι το internet της δουλειάς μου (καθηγητής πληροφορικής σε σχολείο)

Και θέλω κάτι παραπάνω ώστε να έχουμε και καλύτερο internet λόγω του γεγονούς ότι έχουμε 2 εργαστήρια και μοιράζονται από την ίδια γραμμή 

• Super Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς σχεδόν τπτ. Συνήθως η πτώση είναι λόγω παρεμβολών από άλλους συνδρομήτες, όσο πιο πυκνοκατοικημένη π περιοχή και όσο περισσότεροι συνδρομήτες τόσο περισσότερες παρεμβολές οι οποίες επηρεάζουν τον συγχρονισμό...

Δημοσ.

Τα σχολεία είναι συνδεμένα και λειτουργούν πάνω στο λεγόμενο «σχολικό δίκτυο» ανεξάρτητα από τον πάροχο που έχει δώσει την γραμμή.

Οι ταχύτητες είναι χαμηλότερες καθώς τα πάντα περνάνε μέσα από proxies του υπουργείου και φιλτράρονται για ευνόητους λόγους.

Δημοσ.

Εμείς φίλε στο internet του σχολείου δεν το έχουμε συνδέσει με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι αυτούσια γραμμή του ΟΤΕ την οποία απλά καλύπτει οικονομικά το Υπουργείο..

Έχω το ZTE H841N αν πάρουμε ένα άλλο και ρίξουμε το SNR δεν θα ανέβει η ταχύτητα;

Βέβαια Έτσι θα έχουμε Εμείς πρόβλημα ως Σύλλογος καθηγητών διότι θα το πληρώσουμε από την τσέπη μας καθώς δνε το δικαιολογεί το Υπουργείο

Δημοσ.

γτ δεν κοιτάτε ίσως για κάποια αναβάθμιση για 30 η 50 ;

Το θέμα είναι ότι θέλει αίτηση στο Υπουργείο κλπ. Είναι διαδικασία..

Αλλά αν καταφέρουμε και πάρουμε έγκριση και αναβαθμίσουμε στα 50mbps θα πιάνουμε όντως 50 ή και πάλι θα έχουμε πρόβλημα;

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν είστε σε περιοχή που έχουν μπει τα νέα καφάο όχι, κατά πάσα πιθανότητα θα συγχρονίζει στο ονομαστικό πακέτο...

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να βάλετε 50ρα γραμμή σε σχολείο.

Τί ακριβώς κάνετε και χρειάζεστε τόσο πολύ bandwidth;

Δημοσ.

Αφού δεν θα υπάρχει πρόβλημα θα κάνουμε αίτημα στο Υπουργείο

Δεν είναι θέμα οτι τα 16mbps δεν φτάνουν απλά είναι περίπου 20 υπολογιστές + και ασύρματες συσκευές με αποτέλεσμα όταν πέφτουν πολλοί να πηγαίνει αργά το internet και να μην μπορούμε να δουλέψουμε σωστά

Δημοσ.

απλα πλεον στα σχολειο ολες οι απουσιες τα παντα γινονται ηλεκττρονικα απο οσο ξερω ας με διορθωσει ο

Stefman999

Σωστά τώρα μεσα στην βδομάδα θα σταλεί η πλατφόρμα από το Υπουργείο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...