De@th L0rd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Επειδή μένω σε κτίριο που η πρόσβαση στα τορρεντς είναι μπλοκαρισμένη ή εποπτεύεται, θέλω να εκμεταλλευτώ τη σύνδεση του πατρικό η οποία κάθεται. Το σκεπτικό είναι να μπαίνω απο το κινητό ή το λαπτοπ και να προσθέτω τορρεντς ή απευθείας κατεβάσματα χωρίς να χρειάζεται να είναι κάποιος εκεί. Η μητρική του υπολογιστή δείχνει να έχει κι ενεργή την εθερνετ όταν το PC είναι σβηστό, επομένως αν υπάρχει τρόπος να ξυπνάω το PC απο το ρουτερ ακόμη καλύτερα. Επίσης θέλω το πιο απροβλημάτιστο remote desktop το οποίο δεν κάνει αλλαγές κάθε τρεις κ λίγο για να βοηθώ τους γονείς με θέματα του υπολογιστή απο μακριά. Κάποτε είχα το teamviewer αλλά έχει καταντήσει σπαστικό γι διάφορους λόγους.
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Για remote δύσκιολα θα βρεις κάτι ποιο απλό από το tv. Η άλλη λύση είναι να κάνεις έναν δωρεάν λογαριασμό στη no-ip και να προσθέσεις έναν δωρεάν host. Μετά ή θα βάλεις τον client στον υπολογιστή που θέλεις να κατεβάζεις για να ενημερώνει την ip όταν αλλάζει ή αν το router στο πατρικό σου υποστηρίζει ddns στην no-ip να βάλεις εκεί τα στοιχεία του λογαριασμού που έκανες. Αυτό θα σου επιτρέψει να συνδέεσαι και με άλλους τρόπους όπως remote desktop ή με το tightvnc (προσωπική επιλογή). Το wol δεν ξέρω πως θα το δουλέψεις γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα. Νομίζω όμως ότι πρέπει το pc να πέφτει σε αδράνεια και όχι σε να κάνει τερματισμό για να δουλέψει. Ας απαντήσει όμως κάποιος που ξέρει περισσότερα σε αυτό και στο ενδιάμεσο δες το παρακάτω... https://www.howtogeek.com/192642/how-to-remotely-turn-on-your-pc-over-the-internet/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα