adi32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Το ανώτατο όριο ταχύτητας ενδέχεται να φτάσει τα 150 χλμ./ώρα από 130 χλμ./ώρα που είναι σήμερα σε ορισμένα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου, ενώ θα αυξηθεί και το χαμηλότατο όριο ταχύτητας, από τα 50 στα 70 χλμ./ώρα. http://www.zougla.gr/automoto/news/agora/article/afksanonte-ta-oria-taxititas-stis-e8nikes-odous-sta-150-xlmora 1
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μετρο που θα αυξησει και τους θανατους, δυστυχως. Δεδομενο. Θα ηταν εξαιρετικο νεο, αν μιλαγαμε για λαο που εχει αποκτησει οδηγικη παιδεια. Δυστυχως ομως εφαρμοζεται πολυ πριν κι αυτο ισοδυναμει με μαθηματικη βεβαιοτητα με αιμα και επιπλεον απωλειες ζωών...Και νταξει για τους ουγκανους, δεν εχω προβλημα, αλλα οι αθωοι τι φταινε... 5
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Και λίγα είναι για αριστερή εθνικής. Πρέπει να υπάρχει και πρόστιμο στα ζώα που πάνε αριστερή με 100χλμ και δεν κάνουν στη άκρη με τίποτα( το αριστερό φλας δεν τους λέει τιποτα)
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Και λίγα είναι για αριστερή εθνικής. Πρέπει να υπάρχει και πρόστιμο στα ζώα που πάνε αριστερή με 100χλμ και δεν κάνουν στη άκρη με τίποτα( το αριστερό φλας δεν τους λέει τιποτα) Κατοχος πειραγμενου/φτιαγμενου VW Golf GTI (ο amagawd). Mην το παιρνεις προσωπικα, απλα εχει την σημασια της αυτη η διευκρινιση. ΥΓ. Μια που προτεινουμε σε ποιους πρεπει να μοιραζονται οι κλησεις ας πω κι εγω την ιδεα μου: Σε αυτους των οποιων τα οχηματα φερουν παρανομες μετατροπες. 5
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Κατοχος περιαγμενου VW Golf GTI. Mην το παιρνεις προσωπικα, απλα εχει την σημασια της αυτη η διευκρινιση.Πόσα μουλάρια είναι το αυτοκίνητο; (Vagιτης είμαι και γω, Passat b6)
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Πόσα μουλάρια είναι το αυτοκίνητο; (Vagιτης είμαι και γω, Passat b6)Δεν ξερω τον amagawd ρωτα που ειναι ο κατοχος.
Hyphen Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Για μένα πρέπει να γίνουν πιο αυστηροί με τους ποδηλάτες. Καταρχάς όσοι θέλουν να κυκλοφορούν στον δρόμο πρέπει κατά την γνώμη μου να έχουν ειδική πινακίδα ποδηλάτου και να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και άδεια κυκλοφορίας για να βγαίνουν στους δρόμους. Δεν μπορεί να είσαι Βουλιαγμένης σε ώρα με αρκετά αυτοκίνητα στον δρόμο και να έχεις κάθε λίγα μέτρα κάποιον ποδηλάτη που θέλει να πάει βόλτα και προκαλεί δυσκίνησια στα υπόλοιπα οχήματα. Ούτε να έχεις φουρκέτα στροφή πηγαίνοντας με 40~50 χλμ και τσουπ να ξεφυτρώνουν ένα μάτσο ποδηλάτες μπροστά σου. 4
Joshua21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Το ανώτατο όριο ταχύτητας ενδέχεται να φτάσει τα 150 χλμ./ώρα από 130 χλμ./ώρα που είναι σήμερα σε ορισμένα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου, ενώ θα αυξηθεί και το χαμηλότατο όριο ταχύτητας, από τα 50 στα 70 χλμ./ώρα. http://www.zougla.gr/automoto/news/agora/article/afksanonte-ta-oria-taxititas-stis-e8nikes-odous-sta-150-xlmora Υπάρχει ήδη το ίδιο θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/655252-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BA 1
l337 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Και λίγα είναι για αριστερή εθνικής. Πρέπει να υπάρχει και πρόστιμο στα ζώα που πάνε αριστερή με 100χλμ και δεν κάνουν στη άκρη με τίποτα( το αριστερό φλας δεν τους λέει τιποτα) Έπρεπε να είναι 200 km/h για να μπορεί να ξεχαρμανιάζει η αφεντιά σου 3
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Πόσα μουλάρια είναι το αυτοκίνητο; (Vagιτης είμαι και γω, Passat b6) Μαμά είναι πλέον , σχεδόν όσα βγήκε από το εργοστάσιο Έπρεπε να είναι 200 km/h για να μπορεί να ξεχαρμανιάζει η αφεντιά σου Και παραπάνω δεν θα με χαλούσε.
l337 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Και παραπάνω δεν θα με χαλούσε. Δεν με ενδιαφέρει αν γκρεμοτσακιστείς και δεις τα ραδίκια ανάποδα Το μόνο που με νοιάζει είναι μην στείλεις στο νοσοκομείο κάποιον που δεν φταίει.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δεν με ενδιαφέρει αν γκρεμοτσακιστείς και δεις τα ραδίκια ανάποδα Το μόνο που με νοιάζει είναι μην στείλεις στο νοσοκομείο κάποιον που δεν φταίει. Ποιό πιθανό είναι να προκαλέσεις Εσύ ατύχημα με τα 90km/h στην αριστερή. Ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια. ( δεν είπα πουθενά ότι πιάνω προσωπικά τα 200++ σε δημόσιο δρόμο)
moure Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ένας νόμος που θα επιβάλει κατάσχεση στα οχήματα που έχουν κάτι κ@ρι@ληδες με κινεζικά xenon ποτέ θα βγει? Είχα έναν τέτοιο καγκουρα κολλημένο από πίσω μου στον παράδρομο της εθνικής και με είχε στραβώσει. 3
l337 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ποιό πιθανό είναι να προκαλέσεις Εσύ ατύχημα με τα 90km/h στην αριστερή. Ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια. ( δεν είπα πουθενά ότι πιάνω προσωπικά τα 200++ σε δημόσιο δρόμο) Δεν κινούμαι με τα 90 km/h στην αριστερή σε ΕΟ αλλά και ούτε στην αριστερή χωρίς λόγο παρά μόνο αν χρειαστεί να προσπεράσω. Όταν λες ότι είναι λίγα τα 150 km/h και ότι και τα 200 km/h δεν θα σε χαλούσαν με οδηγεί στο παραπάνω συμπέρασμα που διατύπωσα στο προηγούμενο post. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα