JimmyDr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια καλή κάρτα γραφικών για εργασία κυρίως σε photoshop & premiere. Η μητρική που έχω είναι Ashrock 970 Pro3 R2.0 και επεξεργαστής AMD FX 8320. Φτιάχνοντας τον πύργο, μιας και δεν είμαι πολύ σχετικός, επέλεξα την GeForce GT 720 αλλά δεν είναι ανάλογων επιδόσεων. Το μπάτζετ είναι το πολύ μέχρι 200€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
leros2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Πόσο Ram έχεις και που χωλαίνει το υπαρχων setup ?
JimmyDr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Έχω 8gb RAM. Όταν επεξεργάζομαι μαζικά φωτογραφίες πχ στο lightroom αργεί να φανεί το edit επάνω στη φωτογραφία και επίσης και το photoshop μου κρασάρει.
adtakhs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Έχω 8gb RAM. Όταν επεξεργάζομαι μαζικά φωτογραφίες πχ στο lightroom αργεί να φανεί το edit επάνω στη φωτογραφία και επίσης και το photoshop μου κρασάρει. 1) H μητρική που έχεις δεν είναι και η καλύτερη περίπτωση μητρικής στο socket ... 2) Η μνήμη είναι ανεπαρκής για τέτοιες εργασίες . 3) Κάρτα γραφικών ... Κάτι σε RX 560 4GB DDR5 (114€) , για να βάλεις και μνήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα