Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ακριβώς brah. Whatever suits your needs.

όταν λοιπόν κατηγορείς κάποιον για τα facts που χρησιμοποιεί, μην πετάς άλλα facts που επίσης ισχύουν και μιλάς για ανακρίβειες 

Δεν ειναι ακριβως fact οτι η samsung κρεμεται απο την qualcomm οπως εγραψες, μιας και η samsung εχει δικο της SoC και modem.

Αντιθετα, η apple δεν εχει δικο της modem και κρεμεται απο qualcomm/intel.

Εκει λοιπον ειναι η ανακριβεια.

• Like 1
  • Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι ακριβως fact οτι η samsung κρεμεται απο την qualcomm οπως εγραψες, μιας και η samsung εχει δικο της SoC και modem.

Αντιθετα, η apple δεν εχει δικο της modem και κρεμεται απο qualcomm/intel.

Εκει λοιπον ειναι η ανακριβεια.

πως δεν κρέμεται αφού πουλάει Snapdragons? υποχρεωμένη είναι από κάποιον ?

Δημοσ.

πως δεν κρέμεται αφού πουλάει Snapdragons? υποχρεωμένη είναι από κάποιον ?

Τοτε ξεχασες να πεις το ιδιο και για την apple. Εκει εγκειται η ανακριβεια.

Δημοσ.

Δεν απάντησες πάλι. Υπεκφεύγεις άρα το fact μου είναι ακριβέστατο 

Δημοσ.

Δεν απάντησες πάλι. Υπεκφεύγεις άρα το fact μου είναι ακριβέστατο 

Ακριβως:

Η apple δεν εχει inhouse modem, οθονη, μνημη και "κρεμεται απο @@ της sammy, qualcomm/intel" οπως λες.

• Like 1
Δημοσ.

από πότε στην διαλεκτική, το ξεχνάω να πώ κάτι, αποτελεί ανακρίβεια?  :cry:

νομίζω ότι κάτι έχεις μπερδέψει στο κεφάλι σου

δεν το συνεχίζω γιατί το καταντήσαμε IRC. αν θέλεις κάτι pm me να βοηθήσω αν μπορώ

Δημοσ.

Μάλιστα το Note 8 έχει πέσει στα 800€ στο Amazon. Το δε S8 550€, επίσης αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο για την κατασκευή του κινητού πληρώνουν 300€ και το πουλάνε 1400€ είναι τρελή αισχροκέρδεια. Εντάξει πληρώνουν λεφτά για μάρκετινγκ προσωπικό και άλλα φιρφιρίκια αλλά δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα 1400€ μάλιστα όταν ζητάνε για επισκευή χωρίς Apple Care 611€ ενώ για να κατασκευαστεί χρειάζονται 300€, μόνο η οθόνη αν σπάσει ζητάνε 320€ για να σου την αλλάξουν και έχεις εδώ ακόμα κόσμο που δικαιολογεί αυτές τις καταστάσεις.

Αισχροκερδεια υπαρχει μονον οταν το προιον που πωλειται ειναι ειδος πρωτης αναγκης και υπαρχει αδυναμια αγορας του απο αλλου. 

Να δωσω ενα παραδειγμα για να γινει κατανοητο. Αν ο μοναδικος φουρνος ενος χωριου, με το κοντινοτερο χωριο να απεχει 1 ωρα με το αυτοκινητο, αποφασιζει να πουλαει το ψωμι του 4€ το κιλο, αυτο ειναι αισχροκερδεια.

Μαντεψε ποια(ες) απο τις δυο (σωρευτικες) προυποθεσεις δεν καλυπτονται στην περιπτωση του iphone, ωστε να χαρακτηριστει αισχροκερδεια.

• Like 5
Δημοσ.

ευχαριστημενοι πελατες ,ενα αρτιο και τεχνολογικα προηγμενο προιον  και η καταναλωτικη αποδοχη εξαιτιας αυτων των χαρακτηριστικων .

Κατσε ρε Foti ειπαμε μην υπερβαλουμε. Καλο,χρυσο το iphone οχι μονο τα καινουργια αλλα και τα προηγουμενα αλλα μην υπερβαλουμε κιολας.

Ειναι ευχαριστημενοι οι πελατες που αν παθει κατι το πισω γυαλι του iphone,η εταιρεια χρεωνει παρακαλω 550δολλαρια για την αλλαγη του?

Ειναι ευχαριστημενοι οι πελατες που η εταιρεια δεν βαζει σε συσκευη 1200+ευρω στο κουτι γρηγορο φορτιστη,αλλα τον χρεωνει εξτρα?

Εσενα προσωπικα σαν πιστο πελατη(ή καποιον υποψηφιο αγοραστη)θα σε χαλαγε αν στην συσκευη σου εδινε πχ δωρο τον γρηγορο φορτιστη ή αν με την εκδοση των 256gb εδιναν και δωρο το νεα Ear pods λογω του υψηλου τελικου κοστους της συσκευης?

Τετοια πραγματα ομως δεν προκειται ποτε να δει ο κοσμος οσο συνεχιζει να δινει πρασινο φως στην εταιρεια,το ιδιο και τις τιμες να φτανουν στα επιπεδα που φτανουν και αρα να τους δινουν πατημα να πανε και παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Κατσε ρε Foti ειπαμε μην υπερβαλουμε. Καλο,χρυσο το iphone οχι μονο τα καινουργια αλλα και τα προηγουμενα αλλα μην υπερβαλουμε κιολας.

Ειναι ευχαριστημενοι οι πελατες που αν παθει κατι το πισω γυαλι του iphone,η εταιρεια χρεωνει παρακαλω 550δολλαρια για την αλλαγη του?

Ειναι ευχαριστημενοι οι πελατες που η εταιρεια δεν βαζει σε συσκευη 1200+ευρω στο κουτι γρηγορο φορτιστη,αλλα τον χρεωνει εξτρα?

Εσενα προσωπικα σαν πιστο πελατη(ή καποιον υποψηφιο αγοραστη)θα σε χαλαγε αν στην συσκευη σου εδινε πχ δωρο τον γρηγορο φορτιστη ή αν με την εκδοση των 256gb εδιναν και δωρο το νεα Ear pods λογω του υψηλου τελικου κοστους της συσκευης?

Τετοια πραγματα ομως δεν προκειται ποτε να δει ο κοσμος οσο συνεχιζει να δινει πρασινο φως στην εταιρεια,το ιδιο και τις τιμες να φτανουν στα επιπεδα που φτανουν και αρα να τους δινουν πατημα να πανε και παραπανω.

Προφανως και δεν θα με χαλαγε αν ειχε και γρηγορο φορτιστη  και  air  pods  και αν μου εδινε και την θηκη δωρο  μαζι με  δωρεαν διαμονη στα Ζαγοροχωρια .

Αλλα δεν ειναι ικανα αυτα να με κανουν να ασκησω κακοπιστη  κριτικη  η' να εμποδισουν την αγορα  οταν θα δαπανησω ενα τετοιο ποσο που ειναι κοντα σε αυτο που δαπανησα για το προηγουμενο μοντελο  που εχω   και παιρνοντας το Χ που εχει πολυ μεγαλες αλλαγες σε σχεση με το  7 plus   .

Eπι πλεον εχω και γρηγορο φορτιστη απο το ipad και air pods :)

Δημοσ.

Η Apple ΔΕΝ αισχροκερδεί...να είμαστε δίκαιοι σε ότι λέμε.

Απλά ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙ.

Και απο την στιγμή που μία μάζα ατόμων το επιβεβαιώνει με την αγορά των συσκευών της, καλά κάνει.

Κι εγώ το ίδιο θα έκανα.

• Like 4
Δημοσ.

Απλά ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙ.

Και απο την στιγμή που μία μάζα ατόμων το επιβεβαιώνει με την αγορά των συσκευών της, καλά κάνει.

Κι εγώ το ίδιο θα έκανα.

Κατι που ισχυει σχεδον σε ολα τα high-end smartphones που πωλουνται με πολυ μεγαλο περιθωριο κερδους.

Οκ η apple το παει μαλλον ενα βημα παρα περα, αλλα το μεγαλο περιθωριο κερδους στα high-end smartphones ειναι κατι που κανουν ολες οι εταιρειες.

Δημοσ.

Απλά ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙ.

Κι εγώ το ίδιο θα έκανα.

Ακριβώς αυτό. Αλλο υπερκοστολογώ και άλλο αισχροκερδώ. Υπερκοστολόγηση υπάρχει και στην καθημερινή σου ζωή για το οτιδήποτε. Πάρε παράδειγμα τα χωριά, πάνε και αγόρασε προϊόντα και υπηρεσίες στα χωριά και πάθε πλάκα για το πόσο ακριβότερα είναι σε σχέση με τις πόλεις. Ακόμα και η τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου είναι αυξημένη στα χωριά και είναι απόλυτα λογικό κατ' εμένα. 

Δημοσ.

Δηλαδή η Apple θα εχει ως μικρη συσκευη τις 5,8 ιντσες οταν το ιδανικο μεγεθος ειναι 4; Μας κοροιδευει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...