Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Το πρόβλημα ξεκινάει στο ότι προσπαθείτε να εξισώσετε ότι είναι το ίδιο πράγμα το ένα και το άλλο. Κάνετε δηλαδή το ίδιο λάθος με το παρακάτω ανέκδοτο: - Ρε φίλε καπνίζεις 15 χρόνια τώρα, ξέρεις ότι θα αγόραζες Ferrari με τα λεφτά που έχεις φάει για τσιγάρα; - Εσύ ρε φίλε καπνίζεις; - Οχι. - Ωραία, δείξε μου που την έχεις παρκαρισμένη και πάμε μια βόλτα... Δεν έχουν όλα την ίδια αξία για όλους και δεν μπαίνουν όλα στην ίδια ζυγαριά. Το να μου πει κάποιος παράδειγμα να πάμε ταξίδι στα αυτιά μου ηχεί με αγγαρεία. Ειλικρινά καλύτερα να κάνω γενική καθαριότητα στο σπίτι μόνος μου. Τόσο πολύ. Αντίθετα με άνεση θα πάω να παίξω με την παρέα μου ένα mindtrap ή ένα εικοσάλεπτο από go-carts ή μια βόλτα στο λούνα παρκ. Αλλος έχει τη μηχανή του ή το αμάξι του και το κρατάει κούκλα πάντα ξοδεύοντας μπόλικα χρήματα. Δεν γίνεται κάθε φορά να προσπαθούμε να ορίζουμε το τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος στη θέση αυτού που τελικά έκανε και το πως ξόδεψε τα λεφτά του. Φαντάσου ότι το go kart ήταν ένα από τα προηγούμενα παραδείγματα που χρησιμοποίησα όταν μιλούσα για εμπειρίες και απαντάς με αυτό... Κολλήσατε στα ταξίδια όλοι ενώ ήταν ένα από τα άπειρα παραδείγματα που υπάρχουν.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Ματαιοδοξία τα ταξίδια? Φαίνεται το πόσο ρηχός άνθρωπος είσαι από αυτό που λες. Δεν υπάρχει τίποτε που να μας ανοίγει το μυαλό περισσότερο από το να γνωρίζουμε νέα μέρη (ακόμη και στην ίδια μας την χώρα φυσικά). Επίσης τα 15000 ευρώ για ένα νέο αμάξι δεν είναι πολυτέλεια και σπατάλη αλλά εξαναγκασμός αφού ένα νέο αυτοκίνητο με 100 άλογα (δηλαδή το ελάχιστο που χρειάζεσαι για άνετα και ασφαλή ταξίδια) τόσο έκανε όταν το πήρα. Πλέον κάνουν στα 12000-13000, εντάξει. Το θέμα ταξίδι θα μπορούσα να επεκταθώ πάρα μα πάρα πολύ για το γιατί δεν ανοίγει το μυαλό, το γνωρίζουμε νέα μέρη οκ αλλά δεν είναι προϋπόθεση για να ανοίξει το μυαλό. Απλά σκέψου πόσους πιλότους, ναύτες και αεροσυνοδούς ξέρεις που να έχουν ανοιχτό μυαλό. Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν ανοιχτόμυαλο από τους παραπάνω και πίστεψε με, ξέρω πολλούς. Αν μη τι άλλο δεν κάνουν κάτι άλλο εκτός από ταξίδια. Φαντάσου ότι το go kart ήταν ένα από τα προηγούμενα παραδείγματα που χρησιμοποίησα όταν μιλούσα για εμπειρίες και απαντάς με αυτό... Κολλήσατε στα ταξίδια όλοι ενώ ήταν ένα από τα άπειρα παραδείγματα που υπάρχουν. Eίναι όμως minute έξοδο, της στιγμής. Δεν είναι ταξίδι ή τεχνολογία αιχμής που θέλει απευθείας να σκάσεις τα 500+ ευρώ και συνεπώς απαιτεί κάποια προετοιμασία.
haHa Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μίλησα γενικά για δυνατές εμπειρίες και συμφωνώ με αυτό που γράφεις, δεν είπα μόνο για ταξίδια, ένα παράδειγμα ήταν. ... Ματαιοδοξία τα ταξίδια? Φαίνεται το πόσο ρηχός άνθρωπος είσαι από αυτό που λες. Δεν υπάρχει τίποτε που να μας ανοίγει το μυαλό περισσότερο από το να γνωρίζουμε νέα μέρη (ακόμη και στην ίδια μας την χώρα φυσικά). Φαντάσου ότι το go kart ήταν ένα από τα προηγούμενα παραδείγματα που χρησιμοποίησα όταν μιλούσα για εμπειρίες και απαντάς με αυτό... Κολλήσατε στα ταξίδια όλοι ενώ ήταν ένα από τα άπειρα παραδείγματα που υπάρχουν. To προβλημα στην θεωρια σου ειναι αυτο: Γενικοτερα, βλεπω οτι για καποιο λογο προσπαθεις να περασεις σαν ανωτερες τις δικες σου προτιμησεις/επιλογες για το τι κανεις τα χρηματα. Αρχικα πρεπει να ξεπερασουμε την ματαιοδοξια να περναμε σαν ανωτερες τις προτιμησεις/επιλογες μας για το τι κανουμε τα χρηματα . 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 To προβλημα στην θεωρια σου ειναι αυτο: Αρχικα πρεπει να ξεπερασουμε την ματαιοδοξια να περναμε σαν ανωτερες τις προτιμησεις/επιλογες μας για το τι κανουμε τα χρηματα . Μα εδώ είναι μάλλον που με παρεξήγησες και εσύ και οι υπόλοιποι εδώ. Εγώ δεν είμαι μανιακός με τα ταξίδια, απλά προσπαθώ όσο μου επιτρέπει ο χρόνος και το οικονομικό να κάνω εντός και εκτός χώρας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είμαι ο κλασικός "ταξιδάκιας", οπότε όχι δεν προσπαθώ να περάσω κανέναν τρόπο ή στάση ζωής αφού αυτός μάλλον δεν απέχει παρασάγγης από αυτόν που κάνετε οι περισσότεροι εδώ. Εγώ απλά παραθέτω αυτό που θεωρώ σωστό και ρεαλιστικό και το συζητάω. Ούτε προσβάλω κανέναν πιστεύω, ούτε αυτοπροβάλλομαι σαν λαμπρό παράδειγμα για να το ακολουθήσετε όλοι. Και είμαι από τους λίγους εδώ μέσα που προσπαθώ να τεκμηριώσω αυτά που λέω με κάθε τρόπο, και δεν λέω απλά την άποψή μου αλλά παρουσιάζω εν μέρη έστω και το σε ποια λογική βασίζεται αυτή. Ήδη το πάρε δώσε απόψεων στο συγκεκριμένο θέμα εμπλούτισε και βοήθησε και εμένα, διόρθωσε κάποια από αυτά που πίστευα και ισχυροποίησε την αρχική μου θέση αλλά διαμορφωμένη σίγουρα. Ελπίζω (για αυτό και γράφω ολόκληρα κείμενα) ότι και οι δικές μου θέσεις και απόψεις ίσως να προβληματίσουν ή να βοηθήσουν την σκέψη των υπολοίπων εδώ πέρα. Όλα είναι σχετικά και όλα είναι συγκρίσιμα, μα πάνω από όλα, όλα είναι ανοιχτά προς κουβέντα. Κανένας δεν επιβάλλει τίποτα σε κανέναν. Συζητάμε εδώ πολιτισμένα και με τεκμηρίωση.
haHa Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μα εδώ είναι μάλλον που με παρεξήγησες και εσύ και οι υπόλοιποι εδώ. Εγώ δεν είμαι μανιακός με τα ταξίδια, απλά προσπαθώ όσο μου επιτρέπει ο χρόνος και το οικονομικό να κάνω εντός και εκτός χώρας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είμαι ο κλασικός "ταξιδάκιας", Δεν ανεφερα πουθενα την λεξη ταξιδια στο προηγουμενο μηνυμα μου. Το προβλημα παραμενει: Αρχικα πρεπει να ξεπερασουμε την ματαιοδοξια να περναμε σαν ανωτερες τις προτιμησεις/επιλογες μας για το τι κανουμε τα χρηματα . Και συνοψιζεται σε αυτο: Εγώ απλά παραθέτω αυτό που θεωρώ σωστό και ρεαλιστικό και το συζητάω. Ούτε προσβάλω κανέναν πιστεύω, ούτε αυτοπροβάλλομαι σαν λαμπρό παράδειγμα για να το ακολουθήσετε όλοι. Και είμαι από τους λίγους εδώ μέσα που προσπαθώ να τεκμηριώσω αυτά που λέω με κάθε τρόπο, και δεν λέω απλά την άποψή μου αλλά παρουσιάζω εν μέρη έστω και το σε ποια λογική βασίζεται αυτή.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δεν ανεφερα πουθενα την λεξη ταξιδια στο προηγουμενο μηνυμα μου. Το προβλημα παραμενει: Και συνοψιζεται σε αυτο: Δηλαδή να μην συζητάμε? Ή μήπως να μην βασίζουμε την άποψή μας σε αυτό που θεωρούμε σωστό? Αλόγιστα πράγματα διαβάζω
kirileman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Ματαιοδοξία τα ταξίδια? Φαίνεται το πόσο ρηχός άνθρωπος είσαι από αυτό που λες. You must be new here. Fotis13 map 3
DJTaurus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Premium Ποιοτητα. Apple’s iPhone X offers the best smartphone display in the world and its also the most resistant to OLED burn-in Quote “Apple’s version of an OLED screen is manufactured by Samsung, but is not an off-the-shelf Samsung part. It’s a custom-built, diamond-pattern OLED array that was built to Apple specifications and driven by an Apple display driver. This screen is not comparable to screens found in Samsung devices on a variety of levels.” X Vs Shamesung Note 8 & Edge 7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα