kirileman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Επίσης αν είσαι Ελεύθερος Επ. οποιασδήποτε κατηγορίας, δεν βλέπω το λόγο στις 10 το βράδυ που βλέπω ταινία στο σινεμά να σε παίρνει ο κυρ Γιώργος επειδή του κάηκε ο θερμοσηφωνας και θέλει να τον αλλάξεις... Είμαι, το κινητό δεν κλείνει ποτέ. Αν κλείσει το κινητό στις 10 το βράδυ, μπορεί στο τέλος του μήνα να μην έχω να φάω. Δεν δουλεύουμε 9-5. Αλλά, δέχομαι ότι μπορεί να υπάρχουν εταιρείες που να υποχρεώνουν τους υπαλλήλους τους να έχουν και μια δική τους εταιρική 2η γραμμή, άρα θες 2η συσκευή ή δίκαρτο. 2
adi32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Κάποτε θα ανακαλύψει η Apple το δικαρτο ή δε τη συμφέρει ώστε να δίνεις 1000+1000€?
Choulio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Κάποτε θα ανακαλύψει η Apple το δικαρτο ή δε τη συμφέρει ώστε να δίνεις 1000+1000€? Ναι γιατι αν θες 2ο κινητο θα παρεις 2ο iPhone 2
Sebu Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μην μπερδεύεσαι. Η Samsung δεν φτιαχνει μονο κινητά. Φτιαχνει τα παντα μεχρι κ ναυπηγεία εχει στην Κορέα. Κοινώς η εταιρεια της Samsung που φτιαχνει τις οθόνες OLED δεν εχει άμεση σχέση με την εταιρεια κινητών. Ειναι εργοστάσιο κ προμηθευτής δλδ φτιαχνει το προϊόν με τα υλικά κ τις προδιαγραφές του πελάτη, οχι τις δικές της. Με απλά λόγια λοιπον η Samsung έφτιαξε τις οθόνες του iPhone X με τα χαρακτηριστικά, προδιαγραφές κ υλικά που ζήτησε κ απαίτησε η Apple. Ειναι απόλυτα λογικό να έχουν καλύτερη ποιότητα κ απόδοση απο τις αντίστοιχες της Samsung.
souvleros123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Η γνώμη μου είναι πως η apple απλά έκανε βήματα μπροστα που επρεπε να τα έχει κάνει πιο νωρίς....Επίσης ένα μπραβο γιατί θέλει κακαλα να παραγείλεις οθόνες απο τη σαμσουγκ και να τις <<ρυθμισεις>> και να πετυχαινεις βαθμολογίες ισως καλυτερες της σαμυ με σκοπό τη βελτίωση του προιοντος και μονο....ΑΛΛΑ....κάποτε κοροιδευε τις μεγάλες οθονες...κοροιδευε τις oled κοροιδευε τα widgets και παει λέγοντας....πραγμα που σημαίνει οτι και οι μεγάλες εταιρειες αλλάζουν γνώμη οπότε μπραβο στην apple.....(επισης αντιστοιχα αλλες εταιριες κοροιδευουν την αφαιρεση του 3,5 jack ext κτλ και μετα τα υιοθετούν).Οσον αφορά την τιμή ομως θα πω σκατά στην apple.....η συσκευη λεει κοστιζει 300....και το πιστευω.Οταν η σαμυ σου δινει το s8 στα 550 με την ιδια οθονη και χαρακτηριστικα και το μονο που διαφερει ειναι ο cpu(που δεν πιστευω οτι ειναι ακριβοτερος του exynos απλα καλυτερος) και το ios ειναι κοροιδια τα 1200 ευρω....Το κακό (καλο για άλλους) είναι οτι η τιμή αυτη δεν θα πέσει αφου και το s8 στα 900 ξεκινησε θυμαμαι...... Τες πα απλα απο φέτος η apple βελτίωσε ουσιαστικα το iphone.Ελπίζω σε ακόμα μεγαλύτερη βελτιωση και ας σημαινει αυτο οτι θα πρεπει να αντιγραψει απο άλλες εταιριες....
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Το αυτοκινητο για να κανουμε την δουλεια μας και τα ταξιδια μας μεχρι την Κορινθο ,το αγοραζεις ΕΣΥ .Αλλοι αγοραζουν ενα τετοιο αμαξι να κουβαλανε τα ψωνια απο το σουπερμαρκετ και αλλο για τα ταξιδια τους και αλλο για τα βουνα . Ειδος πολυτελειας ειναι και τα κορυφαια smartphones ( διοτι η αγορα ωριμασε ,ενσωματωνει τεχνολογια αιχμης και οπως σε ολα τα πραγματα εχει διαβαθμισεις και μεγαλο ευρος τιμων οπως ολα τα αλλα προιοντα στον κοσμο ) αφου τις βασικες λειτουργιες μπορεις να τις κανεις με αρκετα φτηνοτερα μοντελα και εκδοσεις .\ Εσυ ειδικα που δεν εχεις δωσει πανω απο 100 ευρω στην ζωη σου για κινητο (κατα δηλωση σου ) θα επρεπε να το ξερεις καλυτερα αυτο . Αρα οπως δεν κατακρινεις πολυτελη αυτοκινητα και δεν ασχολεισαι διοτι δεν απευθυνονται σε σενα ετσι δεν πρεπει να κατακρινεις και μια αγορα ειδους πολυτελειας οπως ειναι τα κορυφαια smartphones ειδικα για χωρες οπως η δικη μας που αγγιζουν το χιλιαρικο ειτε προερχονται απο κολοσσους του χωρου ειτε απο κινεζικες εταιρειες που μεχρι προσφατα εβγαζαν μονο κλωνους οπως ειδαμε. Γιατί ρε φίλε εσύ που είδες εγώ να κατακρίνω κάποιον? Την άποψή μου σχετικά με το πως κινείται η αγορά γράφω με βάση τα γεγονότα έτσι όπως τα αντιλαμβάνομαι. Τα λεφτά του καθενός είναι δικά του και το ίδιο και το δικαίωμα να τα κάνει ό,τι αυτός νομίζει. Και επίσης δεν καταλαβαίνω ποια είναι η ουσία του σχολίου σου. Τι ισχυρίζεσαι ότι δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς? Κάποιοι ξεκινάτε και γράφετε και δεν ξέρετε τι μήνυμα θέλετε να περάσετε. Μου λες δηλαδή τι πράγμα?
Fotis13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Γιατί ρε φίλε εσύ που είδες εγώ να κατακρίνω κάποιον? Την άποψή μου σχετικά με το πως κινείται η αγορά γράφω με βάση τα γεγονότα έτσι όπως τα αντιλαμβάνομαι. Τα λεφτά του καθενός είναι δικά του και το ίδιο και το δικαίωμα να τα κάνει ό,τι αυτός νομίζει. Και επίσης δεν καταλαβαίνω ποια είναι η ουσία του σχολίου σου. Τι ισχυρίζεσαι ότι δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς? Κάποιοι ξεκινάτε και γράφετε και δεν ξέρετε τι μήνυμα θέλετε να περάσετε. Μου λες δηλαδή τι πράγμα? Το "τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε το αυτοκινητο το αγοραζουμε για να κανουμε την δουλεια μας" τι ειναι φιλοφρονηση? Η ουσια του σχολιου ειναι οτι μπερδεψες τα τοπικ ,το τοπικ με τα παπακια ειναι αλλου ,εκει που ειναι τα θεματα με τα 100 ευρω κινητα οπως εσυ αναφερες .
Neg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Το "τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε το αυτοκινητο το αγοραζουμε για να κανουμε την δουλεια μας" τι ειναι φιλοφρονηση? Η ουσια του σχολιου ειναι οτι μπερδεψες τα τοπικ ,το τοπικ με τα παπακια ειναι αλλου ,εκει που ειναι τα θεματα με τα 100 ευρω κινητα οπως εισαι αναφερες . Είναι αυτό που έλεγα, αγοράζεις 1400€ Smartphone και νιώθεις ξεχωριστός επειδή το ακριβοπλήρωσες και μετά χλευάζεις τους υπόλοιπους. Μπράβο ωραίο επίπεδο. 3
ikaruga24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Είναι αυτό που έλεγα, αγοράζεις 1400€ Smartphone και νιώθεις ξεχωριστός επειδή το ακριβοπλήρωσες και μετά χλευάζεις τους υπόλοιπους. Μπράβο ωραίο επίπεδο. Εγώ που έχω κινητό των 200 έχω γνώμη ή όχι; Λοιπόν για να μην λέμε πολλά είναι δεδομένο ότι στα είδη πολυτελείας τέτοιου τύπου είναι φυσικό και επόμενο να υπάρχει το γνωστό "καυχιέμαι γιατί έτσι γουστάρω" ακριβώς για τον ίδιο λόγο που κάποιοι "κλαίγονται γιατί έτσι γουστάρουν". Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει ούτε το ένα αλλά ούτε και το άλλο και όμως υπάρχουν και τα δυο. Είναι κακό να υπάρχουν; Οχι. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, ο καθένας ας το καυχηθεί αν θέλει, ας κλάψει αν θέλει ή να μην πει και τίποτα, είναι όλα δεκτά. Απλά κάποιοι δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι σε προϊόντα αιχμής πάσης φύσεως ο κόσμος που τα θέλει πληρώνει κιόλας και ας το κάνει ακόμα και για λόγους ότι προσπαθεί να καλύψει άλλα κενά.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Το "τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε το αυτοκινητο το αγοραζουμε για να κανουμε την δουλεια μας" τι ειναι φιλοφρονηση? Η ουσια του σχολιου ειναι οτι μπερδεψες τα τοπικ ,το τοπικ με τα παπακια ειναι αλλου ,εκει που ειναι τα θεματα με τα 100 ευρω κινητα οπως εσυ αναφερες . Φίλε πρωτού γράψεις κάτι διάβασε πρώτα τι απαντώ και σε ποιον. Δεν έγραψα εγώ για αυτοκίνητα αλλά άλλος, και του απάντησα. Το ότι κάτι δεν είναι φιλοφρόνηση δεν σημαίνει ότι είναι και κατηγορία. Μια έντονη επισήμανση ότι αυτό που έγραψε ο άλλος δεν έχει λογική έκανα. Έγραψε ο άλλος ότι όλοι μας έχουμε αυτοκίνητα μόνο και μόνο για να έχουμε κάτι που μοιάζει σε Ferrari. Αυτό είναι έτη φωτός από την πραγματικότητα, για αυτό και η απάντησή μου. Προφανώς και δεν μπέρδεψα κανένα τόπικ, και ακόμη και με την νέα σου απάντηση αδυνατώ και πάλι να καταλάβω το τι ακριβώς ήθελες να μου πεις. Που ήταν η ένστασή σου βρε αδερφέ. Αυτό δεν κατάλαβα.
adi32 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ποιος σου είπε ότι έγραψα κάτι τέτοιο? Το iPhone είναι η Ferrari των κινητών. Όχι όλοι οι κάτοχοι φυσικά αλλά καποιος που θέλει να το παίξει πλούσιος και καμποσος επειδή δεν μπορεί να αποκτήσει ούτε Ferrari ούτε γιωτ ούτε κάτι άλλο πανάκριβο προσπαθεί κάνοντας το σκατο του παξιμάδι να δειχθεί μέσω ενός κινητού
kirileman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Είναι αυτό που έλεγα, αγοράζεις 1400€ Smartphone και νιώθεις ξεχωριστός επειδή το ακριβοπλήρωσες και μετά χλευάζεις τους υπόλοιπους. Μπράβο ωραίο επίπεδο.Εγώ γιατί βλέπω το αντίθετο; Εκείνους που αγόρασαν κινητό των 100 (200, 300 κλπ) ευρώ να χλευάζουν αυτούς που έδωσαν 1.400; 2
aneurysm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Γιατι κατα βαση κανουν τα ίδια πράγματα με υστέρηση κάποιων μιλισεκοντ και τους μειναν και λεφτα για (1400 - x)/2 πιτογυρα. Οπου x το κοστος του εκαστοτε φθηνοτερου κινητου. Αντικειμενικα.
Neg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εγώ γιατί βλέπω το αντίθετο; Εκείνους που αγόρασαν κινητό των 100 (200, 300 κλπ) ευρώ να χλευάζουν αυτούς που έδωσαν 1.400; Σοβαρά να χλευάζουν; Άλλος μίλησε για Ferrari, οικονομικές δυνατότητες του τύπου πλέμπα και πάει λέγοντας. Προσωπικά κάνουμε διάλογο για την κοστολόγηση της Apple αλλά μόλις αρχίσουν να στενεύουν τα πράγματα ο πιστός πελάτης της εταιρίας θα γυρίσει τον διάλογο σε "Λεφτάδες και η πλέμπα" ότι και καλά δεν έχουμε να πάρουμε Smartphone των 1400€. Η αρχική συζήτηση είναι για το κόστος που απότι φαίνεται θα ανέβει και άλλο για αυτά που προσφέρει γιατί την παίρνει να το κάνει αφού καταναλωτές καλή ώρα όπως μερικοί που την υπερασπίζονται μέχρι θανάτου σαν εταιρία δίνουν ότι και να ζητήσει το Coupertino για μία συσκευή και έτσι πολύ απλά αναταράσσεται ολόκληρη η αγορά αφού οι κατασκευαστές θα ανεβάζουν περισσότερο τις τιμές βλέποντας τους φανατικούς πελάτες της Apple να πληρώνουν κάθε χρόνο περισσότερα και να μην τους καίγεται καρφάκι και μετά να πανηγυρίζουν επειδή η Apple φτάνει το ένα τρις από τα κέρδη. Fuck logic. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα