Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είσαι από τις νυφάδες που νιώθουν ξεχωριστοί επειδή πληρώνουν χρυσάφι ένα τηλέφωνο στην Apple? Ενημερωτικά πάντα το S8 που είναι ναυαρχίδα μερικών μηνών κοστίζει 520€ αυτή τη στιγμή, αλλά ξέχασα είναι υποδεέστερο Smartphone επειδή δεν είναι κινητό με οθόνη Samsung που να φέρει το μήλο στην πλάτη.  

Το νυφαδες δεν το καταλαβα,μηπως εννοεις τις νιφαδες χιονιου?

Δεν θεωρω οτι πληρωνω χρυσαφι τιποτα .

Θεωρω οτι θα παρω ενα απο τα 2-3 κορυφαια smartphones της αγορας  το μοναδικο με το λειτουργικο που προτιμω σε τιμη αντιστοιχη των χαρακτηριστικων που ενσωματωνει.

Δλδ τον πιο δυνατο επεξεργαστη της αγορας , την καλυτερη οθονη πακετο με το καλυτερο  και πιο ποιοτικο app store  ,video 4K 60 fps  και το face id  που οι υπολοιποι θα το δειτε σε 2 με 3 χρονια απο τωρα και θα ξεχασετε τα touch id που οι ιδιοι κραζατε  οταν τα εχει πρωτολανσαρει η Apple οπως και ενα σωρο αλλα αναχρονιστικα βλ jack  και θυρες sd .

• Like 1
  • Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι αυτό που είπα και παραπάνω, νυφάδες με μεγάλες προσδοκίες.

Όχι αγαπητέ. Είσαι εντελώς άκυρος με τέτοια σχόλια και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το αναλύσουμε σοβαρά! Είναι σα να πω εγώ "οι κατατρεγμένοι της samsung που την έχουν μικρή" (την προσδοκία)...

Κατάλαβες τι θέλω να πω... 

Δημοσ.

Το νυφαδες δεν το καταλαβα,μηπως εννοεις τις νιφαδες χιονιου?

Δεν θεωρω οτι πληρωνω χρυσαφι τιποτα .

Θεωρω οτι θα παρω ενα απο τα 2-3 κορυφαια smartphones της αγορας  το μοναδικο με το λειτουργικο που προτιμω σε τιμη αντιστοιχη των χαρακτηριστικων που ενσωματωνει.

Δλδ τον πιο δυνατο επεξεργαστη της αγορας , την καλυτερη οθονη πακετο με το καλυτερο  και πιο ποιοτικο app store   και το face id  που οι υπολοιποι θα το δειτε σε 2 με 3 χρονια απο τωρα και θα ξεχασετε τα touch id που οι ιδιοι κραζατε  οταν τα εχει πρωτολανσαρει η Apple οπως και ενα σωρο αλλα αναχρονιστικα βλ jack  και θυρες sd .

Αλήθεια έκραζα το TouchID? ή μήπως ήμουν από τους χρήστες που είχαν 5S, 6, 6S, SE με TouchID? Έγινε ότι πεις Φώτη, να δω τι άλλο θα βρεις να αραδιάσεις για να χαϊδέψεις παραπάνω την μαμά Apple. 

Όχι αγαπητέ. Είσαι εντελώς άκυρος με τέτοια σχόλια και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το αναλύσουμε σοβαρά! Είναι σα να πω εγώ "οι κατατρεγμένοι της samsung που την έχουν μικρή" (την προσδοκία)...

Κατάλαβες τι θέλω να πω... 

Η προσδοκία για το ότι θα γεμίσουν οι αγγελίες και θα σπάσει τα ταμία. Οπότε δεν είναι καθόλου άκυρος όταν διαβάζω τέτοια άκυρα σχόλια συνεχώς.

Δημοσ.

Αλήθεια έκραζα το TouchID? ή μήπως ήμουν από τους χρήστες που είχαν 5S, 6, 6S, SE με TouchID? Έγινε ότι πεις Φώτη, να δω τι άλλο θα βρεις να αραδιάσεις για να χαϊδέψεις παραπάνω την μαμά Apple. 

Η προσδοκία για το ότι θα γεμίσουν οι αγγελίες και θα σπάσει τα ταμία. Οπότε δεν είναι καθόλου άκυρος όταν διαβάζω τέτοια άκυρα σχόλια συνεχώς.

ενώ αγαπητέ οι γενικεύσεις περί νηφάδων και προβάτων, σε τιμούν και μπορούμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση μαζί σου..

λες και είσαι μέσα στο πορτοφόλι μου, και κοιμάσαι με το E9 μου στο προσκέφαλο σου.

για να ρίξουμε λίγο τους τόνους, επιστρέφω στην συζήτηση της προσφοράς και ζήτησης και πως διαμορφώνει αυτό την αγορά.

η υποτίμηση των samsung σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα λέει πάρα πολλά.

δεν λέει the whole story αλλά λέει πολλά

ξέρω κόσμο που έχει 5s ακόμα και δουλεύουν με 11άρα σφαίρα και χωρίς θέματα. δώσανε 600+ ευρώ (δεν θυμάμαι κάν ποσο κόστιζε τότε) πριν απο κάποια χρόνια και ακόμα τα χαίρονται.

βρές μου κάποιον με S4 και S5 να μας πουν το ίδιο

πάμε μετά να δούμε και σε τι τιμές πωλούνται ακόμα τα 5s καθώς και τα αντίστοιχα S4/S5

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένω εδώ και καμια βδομάδα, έναν απο το τιμ "αγαπάμε απλ" να πεί : ΝΑΙ ειναι ακριβό, και ΝΑΙ η απλ τα ψιλοχτυπάει, αλλα θα το πάρω επειδή το έχω άχτι και θέλω να κάνω το γούστο μου. Την αλήθεια δηλαδή.

Σας βλέπω με πάθος να προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας, δεν ξέρω και εγώ γιατί. Ειναι γεγονός οτι είναι ακριβό. Δε σας είπε κανείς να μην το πάρετε, ΣΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. Γιατι το γυρνάτε πάντα επι προσωπικού; 

Το αν αξίζει τα λεφτά του η όχι, είναι καθαρά θέμα χρήστη. Για κάποιον μπορεί πράγματι να αξίζει τα 1400€ γιατι θα μπεί στο ρουθούνι του σπαστικου του γείτονα. 

Υπάρχουν ρολόγια ρε παιδιά που κοστίζουν 20.000. Δε σημαίνει οτι οποιος το παίρνει αυτό δεν ξέρει απο ρολόγια, ή δεν ξέρει τι να κάνει τα λεφτά του.  Οπως επίσης δε σημαίνει οτι αν βγεί αυτός και πεί  "που ειναι το πρόβλημα; ο κάθε λογικός άνθρωπος πρέπει να πάρει ένα τέτοιο ρολόι για να βλέπει την ώρα. Αλλωστε λέει και την ημερομηνία". πρέπει εμείς να τον παίρνουμε στα σοβαρά

Τέλος αν δώ ακόμα ΜΙΑ συγκριση των iPhone με Ferrari, θα σας βάλω μπουρλότο, ή θα σας κάνω όλους μπαν, θα το δούμε :P

• Like 2
Δημοσ.

Για να μην τα ξαναλέμε, τα παραπάνω δεν ισχύουν. Οι μέγιστες τιμές φωτεινότητας (άρα και το readability) αφορούν -σύμφωνα με το displaymate- μόνο μικρό μέρος της οθόνης του s8/note8 (Low Average Picture Levels). Σε full screen brightness είναι και τα δυο πίσω από το iPhone X. Για οποιαδήποτε απορία, απευθυνθείτε στο displaymate.

Μια χαρα ισχυουν. Συμφωνα με τα νουμερα του displaymate εχουμε:

Note  8 max auto brightness: 560-1240

Το Note 8 ειναι το κινητο με την υψηλοτερη φωτεινοτητα με 1240nits συμφωνα με τα μεχρι προτινος κριτηρια. Αποφασισε το displaymate να αλλαξει κριτηρια, αλλα και παλι δεν ειναι το iPhone X το κινητο με την φωτεινοτερη οθονη ή το καλυτερο screen readability. Ειναι το iPhone 7 συμφωνα με τα νεα κριτηρια.  
Οταν βεβαια συνεκρινε το iPhone 7 με το note8/s8, τοτε εβγαζε το note 8/s8 με μεγαλυτερη φωτεινοτητα και screen readability.

--------------------

Επίσης, επειδή ξεχάστηκαν κάποιες μετρήσεις...

Brightness Decrease

at a 30 degree Viewing Angle

Αναφερθηκε(απορω γιατι λες οτι ξεχαστηκε), δες εδω:

Συνοψιζοντας, συμφωνα με τα νουμερα του displaymate για το iPhone Xκαι το Galaxy S8:

Το iPhone X εχει καλυτερη χρωματικη πιστοτητα απο το Galaxy S8. (0.2 JNCD εναντι 0.3 JNCD και ειναι επισης καλυτερο στις επιμερους κατηγοριες για χρωματικη πιστοτητα)

Το iPhone X εχει μικροτερη μειωση φωτεινοτητας υπο γωνια απο το Galaxy S8. (22% εναντι 28%)..

-----------

Color Shifts for Color Mixtures

at a 30 degree Viewing Angle

Αναφερθηκε το color shift υπο γωνια. Εχει 3 υποκατηγοριες, οπου στις 2 υπερτερει το s8 και στην μια το iphone x.

Συνολικα το s8 ειναι ανωτερο στο color shift υπο γωνια, για αυτο αναφερθηκε ενδεικτικα μια απο τις 3 υποκατηγοριες.

• Like 5
Δημοσ.

Συνολικα το s8 ειναι ανωτερο στο color shift υπο γωνια, για αυτο αναφερθηκε ενδεικτικα μια απο τις 3 υποκατηγοριες.

Φοβάμαι ότι η δική μου ανάγνωση (όπως και του displaymate) είναι διαφορετική. Εκεί που το s8 είναι θεωρητικά καλύτερο,η διαφορά είναι πρακτικά αμελητέα (γι'αυτό και παίρνουν και τα δύο very good), ενώ εκεί που το iPhoneX υπερτερεί, η διαφορά είναι μεγάλη (excellent vs very good). Άρα, συνολικά, ο χρήστης αντιλαμβάνεται ότι το color shift στο iPhone X είναι μικρότερο. Συνυπολογίζοντας και τη διαφορά brightness decrease, είναι φανερό ποια οθόνη φαίνεται καλύτερα υπό γωνία.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Φοβάμαι ότι η δική μου ανάγνωση (όπως και του displaymate) είναι διαφορετική. Εκεί που το s8 είναι θεωρητικά καλύτερο,η διαφορά είναι πρακτικά αμελητέα (γι'αυτό και παίρνουν και τα δύο very good), ενώ εκεί που το iPhoneX υπερτερεί, η διαφορά είναι μεγάλη (excellent vs very good). Άρα, συνολικά, ο χρήστης αντιλαμβάνεται ότι το color shift στο iPhone X είναι μικρότερο. Συνυπολογίζοντας και τη διαφορά brightness decrease, είναι φανερό ποια οθόνη φαίνεται καλύτερα υπό γωνία.

Όπως είπα το color shift ήταν πολύ πιο έντονο στο S8 σε σχέση με το Χ στο κατάστημα που τα βρήκα μαζί. Προφανώς δεν είναι "επαγγελματική μέτρηση" μιας και μπορεί το S8 στο κατάστημα να ήταν αρκετά ταλαιπωρημένο και να ήταν εκεί για πολύ περισσότερο καιρό σε σχέση με το Χ. 

:)

Δημοσ.

ενώ για να κατασκευαστεί χρειάζονται 300€, μόνο η οθόνη αν σπάσει ζητάνε 320€ για να σου την αλλάξουν και έχεις εδώ ακόμα κόσμο που δικαιολογεί αυτές τις καταστάσεις.

'Εχεις ιδεά πόσο κοστίζει συνολικά η κατασκευή ενός αυτοκινήτου και πόσο η αγορά ενός μεμονωμένου ανταλλακτικού?

Μιλάμε πολλές φορές για ανταλλακτικά τα οποία υπερβαίνουν τη συνολική αξία του οχήματος (εργοστασιακή τιμή).

Αν αυτό το θεωρείς αισχροκέρδεια σου έχω νέα: Ολόκληρη η παγκόσμια οικονομία βασίζεται στην αισχροκέρδεια, δεν την εφηύρε η Apple και στην τελική όταν μιλάμε για αισχροκέρδεια καλό θα είναι να έχουμε στο μυαλό μας είδη βασικής ανάγκης και όχι το iPhone X που απευθύνεται στο 0,5% της χώρας.

Περιμένω εδώ και καμια βδομάδα, έναν απο το τιμ "αγαπάμε απλ" να πεί : ΝΑΙ ειναι ακριβό, και ΝΑΙ η απλ τα ψιλοχτυπάει, αλλα θα το πάρω επειδή το έχω άχτι και θέλω να κάνω το γούστο μου. Την αλήθεια δηλαδή.

Σας βλέπω με πάθος να προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας, δεν ξέρω και εγώ γιατί. Ειναι γεγονός οτι είναι ακριβό. Δε σας είπε κανείς να μην το πάρετε, ΣΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. Γιατι το γυρνάτε πάντα επι προσωπικού; 

Το αν αξίζει τα λεφτά του η όχι, είναι καθαρά θέμα χρήστη. Για κάποιον μπορεί πράγματι να αξίζει τα 1400€ γιατι θα μπεί στο ρουθούνι του σπαστικου του γείτονα. 

Υπάρχουν ρολόγια ρε παιδιά που κοστίζουν 20.000. Δε σημαίνει οτι οποιος το παίρνει αυτό δεν ξέρει απο ρολόγια, ή δεν ξέρει τι να κάνει τα λεφτά του.  Οπως επίσης δε σημαίνει οτι αν βγεί αυτός και πεί  "που ειναι το πρόβλημα; ο κάθε λογικός άνθρωπος πρέπει να πάρει ένα τέτοιο ρολόι για να βλέπει την ώρα. Αλλωστε λέει και την ημερομηνία". πρέπει εμείς να τον παίρνουμε στα σοβαρά

Τέλος αν δώ ακόμα ΜΙΑ συγκριση των iPhone με Ferrari, θα σας βάλω μπουρλότο, ή θα σας κάνω όλους μπαν, θα το δούμε :P

Δεν θα το πάρω γιατί δεν το χρειάζομαι. Αγόρασα πέρυσι μεταχειρισμένο 4 μηνών ένα iPhone 6s Plus 64αρι από τις αγγελίες του insomnia και κατά την πάγια τακτική μου θα το κρατήσω 4 με 5 χρόνια, όσο προβλέπεται να το περιλαμβάνει η Apple στις αναβαθμίσεις του iOS δηλαδή.

Ωστόσο αν έβγαινα τώρα στη γύρα για κινητό μπορεί και να το αγόραζα από USA (δεν δίνω το καπέλο των 200€+ στον Ευρωπαίο για κανένα λόγο) και να το κρατούσα για τα επόμενα 5 χρόνια όπως προανέφερα, γιατί το κινητό για εμένα είναι επένδυση και όχι απλά ένα μαραφέτι για να μιλάω.

Τέλος το μόνο κοινό που μπορεί να έχει κάποιος χρήστης του insomnia με έναν κάτοχο Ferrari είναι ένα iPhone X.

Μπουρλότο!

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι από τις νιφάδες που νιώθουν ξεχωριστοί επειδή πληρώνουν χρυσάφι ένα τηλέφωνο στην Apple? Ενημερωτικά πάντα το S8 που είναι ναυαρχίδα μερικών μηνών κοστίζει 520€ αυτή τη στιγμή, αλλά ξέχασα είναι υποδεέστερο Smartphone επειδή δεν είναι κινητό με οθόνη Samsung που να φέρει το μήλο στην πλάτη.  

Καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια (pun intended). Λέγεται προσφορά και ζήτηση. Αν εγώ βγάλω ένα προϊόν που μπορώ να έχω 100 κομμάτια το μήνα παραγωγή αλλά μου το ζητάνε 1000 άτομα...μάντεψε τι θα κάνω. Αν ακόμα πάλι δε η αύξηση της τιμής δεν ρίξει τη ζήτηση τότε μαγκιά μου και θα πουλήσω και σε ακριβότερη τιμή αλλά και θα βάλω και σε σειρά τον κόσμο που θέλει να αγοράσει. 

Δεν υπάρχει αισχροκέρδεια όπως το εννοείς εσύ (δηλαδή κλοπή). Είναι ακριβό; Ναι είναι. Είναι ακριβότερο από όσο θα μπορούσε να κόστιζε; Ναι φυσικά. Δεν είναι όμως αισχροκέρδεια η συγκεκριμένη λογική. Μπορείς να το λάβεις και σαν επένδυση. Μια εταιρία θέλει να αυξάνει και να μεγαλώνει το κέρδος της. Αν ξέρει ότι το προϊόν που πουλάει είναι έστω και 1% καλύτερο από τον αμέσως επόμενο τότε θα το χτυπήσω στο κεφάλι για να αποκτήσω ένα επιπλέον αβαντάζ για την επόμενη μου συσκευή που θα προσπαθήσω να την κάνω 2% καλύτερη από την δεύτερη αμέσως καλύτερη πρόταση. 

Ετσι πηγαίνουν αυτά φίλος, κανείς δεν θα σου κάνει τη χάρη να φάει όλο το σκίσιμο μόνο και μόνο να μην λες εσύ ότι "αααααα αισχροκέρδεια, πως τολμάει". Στο κάτω κάτω της γραφής σου κάνω την εξής πρόταση. Σου δίνω ΤΩΡΑ 500 ευρώ (έτσι γιατί είμαι large) και περιμένω το δικής σου παραγωγής i-phone X ή Note 8 ή ότι άλλο γουστάρεις αντίστοιχου επιπέδου με brand name NEG και μάλιστα το θέλω και σχετικά σύντομα. Αφού θεωρείς λοιπόν ότι υπάρχει κενό στην αγορά για μη "αισχροκέρδεια" τότε ξεκίνα να προσφέρεις αυτό που λείπει από την αγορά. Προσοχή όμως, αντίστοιχου επιπέδου συσκευή θέλω. 

• Like 2
Δημοσ.

Κανένας στην πραγματικότητα δε χρειάζεται κινητό που να κάνει 700-1000+€ οποιασδήποτε μάρκας

Είναι είδος υπερπολυτελειας και έτσι έπρεπε να φορολογείται

Τι λε ρε φιλαρακο; Επειδη δε μπορεις να αγορασεις ενα τετοιο κινητο, θα πρεπει δηλαδη οσοι μπορουν, να τιμωρηθουν για αυτο;

Και ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις αν καποιος χρειαζεται κατι τετοιο ή οχι;

Δημοσ.

Καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια (pun intended). Λέγεται προσφορά και ζήτηση. Αν εγώ βγάλω ένα προϊόν που μπορώ να έχω 100 κομμάτια το μήνα παραγωγή αλλά μου το ζητάνε 1000 άτομα...μάντεψε τι θα κάνω. Αν ακόμα πάλι δε η αύξηση της τιμής δεν ρίξει τη ζήτηση τότε μαγκιά μου και θα πουλήσω και σε ακριβότερη τιμή αλλά και θα βάλω και σε σειρά τον κόσμο που θέλει να αγοράσει. 

Δεν υπάρχει αισχροκέρδεια όπως το εννοείς εσύ (δηλαδή κλοπή). Είναι ακριβό; Ναι είναι. Είναι ακριβότερο από όσο θα μπορούσε να κόστιζε; Ναι φυσικά. Δεν είναι όμως αισχροκέρδεια η συγκεκριμένη λογική. Μπορείς να το λάβεις και σαν επένδυση. Μια εταιρία θέλει να αυξάνει και να μεγαλώνει το κέρδος της. Αν ξέρει ότι το προϊόν που πουλάει είναι έστω και 1% καλύτερο από τον αμέσως επόμενο τότε θα το χτυπήσω στο κεφάλι για να αποκτήσω ένα επιπλέον αβαντάζ για την επόμενη μου συσκευή που θα προσπαθήσω να την κάνω 2% καλύτερη από την δεύτερη αμέσως καλύτερη πρόταση. 

Ετσι πηγαίνουν αυτά φίλος, κανείς δεν θα σου κάνει τη χάρη να φάει όλο το σκίσιμο μόνο και μόνο να μην λες εσύ ότι "αααααα αισχροκέρδεια, πως τολμάει". Στο κάτω κάτω της γραφής σου κάνω την εξής πρόταση. Σου δίνω ΤΩΡΑ 500 ευρώ (έτσι γιατί είμαι large) και περιμένω το δικής σου παραγωγής i-phone X ή Note 8 ή ότι άλλο γουστάρεις αντίστοιχου επιπέδου με brand name NEG και μάλιστα το θέλω και σχετικά σύντομα. Αφού θεωρείς λοιπόν ότι υπάρχει κενό στην αγορά για μη "αισχροκέρδεια" τότε ξεκίνα να προσφέρεις αυτό που λείπει από την αγορά. Προσοχή όμως, αντίστοιχου επιπέδου συσκευή θέλω. 

Υπάρχει Galaxy S8 λέγεται και κοστίζει 500€ αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Υπάρχει Galaxy S8 λέγεται και κοστίζει 500€ αυτή τη στιγμή.

(560Ε το βλέπω στα σκρουτζομάγαζα γκουχ γκουχ)

αυτό σου λέει ο φίλος παραπάνω

και χαμηλότερα θα τα πουλήσει - προσφορά και ζήτηση goddamit (και μέσα θα μπεί αναγκαστικά αν δεν τσουλάει για να φύγει το στοκ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοβάμαι ότι η δική μου ανάγνωση (όπως και του displaymate) είναι διαφορετική. Εκεί που το s8 είναι θεωρητικά καλύτερο,η διαφορά είναι πρακτικά αμελητέα (γι'αυτό και παίρνουν και τα δύο very good), ενώ εκεί που το iPhoneX υπερτερεί, η διαφορά είναι μεγάλη (excellent vs very good). Άρα, συνολικά, ο χρήστης αντιλαμβάνεται ότι το color shift στο iPhone X είναι μικρότερο.

Οχι δεν ισχύει κατι τετοιο, ειναι λανθασμενη η δικη σου αναγνωση(οπως και αυτων που κανουν like και συχνα πιστευουν και ανακριβειες απο το bot).

Η αναγνωση του displaymate είναι διαφορετική, δες ξανα τα νούμερα. Ενδεικτικά δεν ισχυει για "διαφορα αμελητέα και που παιρνουν και τα 2 very good", μιας και σε μια υποκατηγορία παίρνει excellent το s8 και very good το iphone x. Σε αλλη συμβαίνει το αντίστροφο και σε 3η παιρνουν και τα δυο very good, με το s8 να εχει καλύτερα νουμερα.

Εδω και οι 3 υποκατηγοριες για το color shift:

White Point Color Shift 

Galaxy S8: 1.8 JNCD Excellent (καλυτερο)

iPhone X: 2.7 JNCD Very Good 

Primary Color Shifts 

Galaxy S8: 4.8 JNCD Very Good (καλυτερο)

iPhone X: 6.2 JNCD Very Good 

Color Shifts for Color Mixtures

Galaxy S8: 3.2 JNCD Very Good

iPhone X: 1.8 JNCD Excellent (καλυτερο)

Συνολικά, ο χρήστης αντιλαμβάνεται ότι το color shift στο s8 είναι μικρότερο.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

(560Ε το βλέπω στα σκρουτζομάγαζα γκουχ γκουχ)

αυτό σου λέει ο φίλος παραπάνω

και χαμηλότερα θα τα πουλήσει - προσφορά και ζήτηση goddamit (και μέσα θα μπεί αναγκαστικά αν δεν τσουλάει για να φύγει το στοκ)

Αλήθεια, δεν είδα εγώ την Apple να ρίχνει ποτέ τις τιμές της όταν είχε βγάλει Flop προϊόντα όπως το 5C μάλιστα συνέχισε να το πουλάει στα ίδια λεφτά μέχρι που το απέσυρε από τα ράφια. Η Apple το έχει δει μονοπώλιο επειδή έχει το iOS γιαυτό και κοστολογεί τόσο τις συσκευές της. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...