Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά γειά σας. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και ευελπιστώ στην βοήθεια σας. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη. είχα συτα με ταχύτητα γύρω στο 12. Έχω έναν σταθερό υπολογιστή και έναν αποκωδικοποιητη για ίντερνετικη τηλεόραση (iptv) και τα δύο συνδεμενα ενσύρματα. στον υπολογιστή δεν έβλεπα πρόβλημα, ενώ στον αποκωδικοποιητη η ταχύτητα έπεφτε και κόλλαγε. Έφυγα και πήγα στον ΟΤΕ για καλύτερα αλλά υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Στα spedtest στον υπολογιστή είναι μόνιμα γύρω στο 13 στον αποκωδικοποιητη είναι 11 και μερικές φορές πέφτει στο 1,5-2 για λίγο και μετά πάλι 11. Αυτό γίνεται είτε παίζουν και τα δύο μαζί είτε το καθένα μόνο του. Μετά από αποσύνδεσεις στο ρουτερ μου κλείδωσαν την ταχύτητα στο 10 αλλά πάλι τα ίδια, τα crc error 0/75.τα fec errors 0/112000000. μετά από αυτά μου είπαν ότι φταίει η καλωδίωση του σπιτιού, τράβηξα ένα καλώδιο utp από το κουτί του οτε έξω από το σπίτι κατευθείαν στο ρουτερ και κάνει τα ίδια. Στα 10 λεπτά που έπαιζε τα crc πήγαν 0/6 τα fec 0/2500.αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει ρε παιδιά γιατί τα έχω παίξει. Άσε που είμαι και τελείως άσχετος με όλα αυτά. Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από tasosx329
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ta fec δεν μετράνε τόσο και 1 crc στο 10λεπτο είναι οκ . Τι αποδικοποιητη έχεις κανένα android box?

Ευχαριστω φίλε μου

Έχω έναν mag 254 ο οποίος δοκιμαστικε σε άλλο σπίτι και δουλεύει μια χαρά.

Επεξ/σία από tasosx329
Δημοσ.

Στην συνέχεια των προηγούμενων, σήμερα ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ και μου είπε ότι μου αλλάξανε πύλη και θα είναι εντάξει,ότι θα με κλειδώσουν στο 10 (μετά από πιέσεις) γιατί ο μέσος όρος της περιοχής είναι το 7 (ενώ στην συτα είχα 12) και ότι μετά από κάποια εκατομμύρια λάθη θα έχω μια αποσύνδεση που για αυτούς δεν είναι πρόβλημα. Στα 10λεπτα που μιλάγαμε είχε περίπου 90 fec λάθη που σύμφωνα με τον τεχνικό είναι σχεδόν τέλειο. Πως τα βλέπετε όλα αυτά ρε παιδιά; τι να κάνω;

Δημοσ.

τα λάθη fec δεν παίζουν ρόλο αν σε 10 λεπτά είχες πολλά crc τότε είναι πρόβλημα

Για fec μου μίλαγε, τα έβλεπε με το μηχάνημα που είχε. Τα crc θα τα κοιτάξω όταν πάω σπίτι, σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα για την ταχύτητα είναι δυνατόν η συτα να μπορούσε να δώσει παραπάνω από τον ΟΤΕ και μάλιστα χωρίς αποσύνδεσεις; (όσο έβλεπα τέλος πάντων).

Δημοσ.

Crc & hec έχουν σημασία τα fec είναι τα ποιο αθώα..

Ο χαλκός είναι ο ίδιος φυσιολογικό δεν είναι άλλα υπάρχει περίπτωση με cyta να σουν σε κανένα ericsson dslam και να χες καλύτερο συγχρονισμό .

Δημοσ.

Crc & hec έχουν σημασία τα fec είναι τα ποιο αθώα..

Ο χαλκός είναι ο ίδιος φυσιολογικό δεν είναι άλλα υπάρχει περίπτωση με cyta να σουν σε κανένα ericsson dslam και να χες καλύτερο συγχρονισμό .

Θα περιμένω να δω τι θα γίνει τώρα που μου είπαν ότι άλλαξαν πύλη. Μου φαίνεται πως έβγαλα τα μάτια μου μόνος μου που άλλαξα παροχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[quote name="tasosx329" post="56073908" timestamp="1510161410"

Θα περιμένω να δω τι θα γίνει τώρα που μου είπαν ότι άλλαξαν πύλη. Μου φαίνεται πως έβγαλα τα μάτια μου μόνος μου που άλλαξα παροχο.

Με κλειδωμένη την ταχύτητα στο 8 δοκιμαστικά και

Μετά από 30 ώρες ανοιχτό το ρουτερ από τις οποίες περίπου 5 ώρες έβλεπα βίντεο στο ίντερνετ είχα αυτά τα στοιχεία.

Actual rate au-down 947-8189 kbps

Noise margin au-down 11-8

Line attenuation 12,7-24,5

Crc errors au down 1-34

Fec errors au down 3-194000

Interleave depth 2-256

Interleave delay 4-7 ms

Πως τα βλέπετε ρε παιδιά;

Αν την ανεβάσουν κοντά στο 10 θα έχω πρόβλημα;

Θέλω μια σταθερή ταχύτητα χωρίς αποσύνδεσεις.

Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!!!

Επεξ/σία από tasosx329
Δημοσ.

ο χαλκός μέσα στο αστικό κέντρο αλλάζει και ίσως και στο καφάο 

Αλλά συνήθως ο οτε παρέχει καλύτερες υπηρεσίες απο τους υπόλοιπους πάρε στη τεχνική υποστήριξη του οτε δες τι μπορουν να κάνουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο χαλκός μέσα στο αστικό κέντρο αλλάζει και ίσως και στο καφάο

Αλλά συνήθως ο οτε παρέχει καλύτερες υπηρεσίες απο τους υπόλοιπους πάρε στη τεχνική υποστήριξη του οτε δες τι μπορουν να κάνουν

Ότι κάνω με την τεχνική υποστήριξη του οτε το κάνω. Το θέμα είναι αν τα νούμερα είναι Εντάξει να τους πω να μου ανεβάσουν δοκιμαστικά την ταχύτητα στα 10 να δω τι θα κάνω.τι λέτε; Επεξ/σία από tasosx329

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...