Pleo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Tormentor_ είπε πες στον λαό με λίγα λόγια το πόρισμα γιατί δεν ξέρω τι δείχνουν τα γραφήματα εκτός θέματος: Ανάμεσα σε Denon arv-x2500 και yamaha v781 τι θα πρότεινες για να οδηγήσουν σετ ηχείων q acoustics σειρά 3000, λαμβάνοντας υπόψη ότι η χρήση είναι 50-50 μουσική, home cinema Ευχαρίστως. Λοιπόν λαέ μου κατ' αρχήν ο 781 είναι εκτός κυκλοφορίας οπότε δεν χρειάζεται καν να ασχοληθούμε με πράγματα λειψά που είναι παλιά και δεν υποστηρίζουν αυτά που θέλουμε. Εκτός των άλλων θέλουμε να μην πέφτει επικίνδυνα η ισχύς χαμηλά στα πολλά κανάλια, κάτι για το οποίο η Yamaha είναι διάσημη! Το πιο πάνω διάγραμμα λέει ότι ο 1500 (για την ακρίβεια είναι ο 1400 αλλά δεν διαφέρει) έχει μικρή έως ανύπαρκτη διαφορά στην ισχύ από τον 2500. Σε πραγματικές συνθήκες μέτρησης. Όχι τα ανακοινώσιμα specs. Να φανταστείς ο μεγάλος φτάνει 2x121W και 7x44W και ο μικρός 2x120W και 7x44W. Στα 8Ωμ όλα αυτά. Κοινώς εάν εξαιρέσεις τις ευκολίες, εύκολα κάνεις οικονομία και διαλέγεις τον 1500. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Pleo
Tormentor_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Pleo είπε Ευχαρίστως. Λοιπόν λαέ μου κατ' αρχήν ο 781 είναι εκτός κυκλοφορίας οπότε δεν χρειάζεται καν να ασχοληθούμε με πράγματα λειψά που είναι παλιά και δεν υποστηρίζουν αυτά που θέλουμε. Εκτός των άλλων θέλουμε να μην πέφτει επικίνδυνα η ισχύς χαμηλά στα πολλά κανάλια, κάτι για το οποίο η Yamaha είναι διάσημη! Το πιο πάνω διάγραμμα λέει ότι ο 1500 (για την ακρίβεια είναι ο 1400 αλλά δεν διαφέρει) έχει μικρή έως ανύπαρκτη διαφορά στην ισχύ από τον 2500. Σε πραγματικές συνθήκες μέτρησης. Όχι τα ανακοινώσιμα specs. Να φανταστείς ο μεγάλος φτάνει 2x121W και 7x44W και ο μικρός 2x120W και 7x44W. Στα 8Ωμ όλα αυτά. Κοινώς εάν εξαιρέσεις τις ευκολίες, εύκολα κάνεις οικονομία και διαλέγεις τον 1500. Μιλάω για τον yamaha rx-v781, δεν ξέρω αν έχει διαφορά(υπαρχει σε καταστήματα κ υποστηρίζει σχεδόν ότι και ο Denon). Επίσης κάπου διάβασα κακά σχόλια για τον 2500 σε σχέση με τον προκάτοχό του 2400. Πιστεύεις έχει νόημα να αγοράσεις καινούριο αυτήν την στιγμή τον 2400? Τελευταίες άσχετες ερώτησεις, σε αυτά τα bugdet (1500-2000e) τι καλώδια αγοράζουμε? έχει καμιά αξία η δυνατότητα Bi-amp που υποστηρίζει το denon πιστεύεις?
Pleo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, Tormentor_ είπε Μιλάω για τον yamaha rx-v781, δεν ξέρω αν έχει διαφορά(υπαρχει σε καταστήματα κ υποστηρίζει σχεδόν ότι και ο Denon). Επίσης κάπου διάβασα κακά σχόλια για τον 2500 σε σχέση με τον προκάτοχό του 2400. Πιστεύεις έχει νόημα να αγοράσεις καινούριο αυτήν την στιγμή τον 2400? Τελευταίες άσχετες ερώτησεις, σε αυτά τα bugdet (1500-2000e) τι καλώδια αγοράζουμε? έχει καμιά αξία η δυνατότητα Bi-amp που υποστηρίζει το denon πιστεύεις? Δεν υπάρχει στα καταστήματα ούτε 781, ούτε 2400. Απλά είναι ξεχασμένα επάνω στο skroutz. Θα επανέλθω αργότερα σχετικά με το bi-amp και κάτα πόσο αξίζει και τι καλώδια παίρνουμε. Σε γενικές γραμμές και εν συντομία οι απαντήσεις είναι: αξίζει από λίγο έως ελάχιστα και τα καλώδια οικονομικά, όχι πάνω από 3,5 ευρώ το μέτρο για ένα πολύ καλό. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα