dentex Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα σας. Ενδιαφερομαι για τη συγκεκριμενη τηλεοραση ή για τη σαμσουνγκ 7000. Στα ιδια λεφτα ειναι περιπου απλα με τη LG παιρνεις κ δωρο μια 28αρα (promo της εταιριας). Ο μονος ενδοιασμος μου ειναι στο μαυρο και στο light bleeding σε σκοτεινες σκηνες λογω ips. Το ξερω οτι η samsung λογω VA ειναι κσλυτερη στο μαυρο αλλα υστερει σε γωνιες θεασης αλλα η lg εχει καλυτερο μενου και αν δν ειναι τοσο ενοχλητικο το μαυρο σκεφτομαι να την παρω. Την εχει κανενας να μου πει τη γνωμη του; Αξιζει; Ευχαριστω εκ των προτερων.
woox-2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Και δεν είναι μόνο αυτό,δεν είναι καν 4k τηλέοραση https://www.displayspecifications.com/en/model/ae48ae4 rgbw panel με 1000 άσπρα γραψε goggle youtube fake 4k και θα καταλάβεις 3k ειναι στη ουσία, δέν ειναι μονο η ανάλυσή αυτά τα πάνελ χάνουν και σε χρώματά λόγω τον άσπρον ανούσιων πίξελ πού έχουν , δέν έχουν και τόσο ζωντανά χρώματά, βουρ για την samsung η το αντίστοιχο μοντέλο τις Sony σε λεφτά. https://www.skroutz.gr/s/9777703/Sony-KD-65XD7505.html πήγανε σε αυτή η πιο value for money ips τηλέοραση αυτή την στιγμή στην αγορά λόγω του οτι ειναι 2016 μοντέλο με την τελευτάια ενημέρωση android λογισμικού και οπού να ειναι λογικα παει για απόσυρσή, πολύ καλή για γενική χρήση, γωνίες θέασης αθλητικά gaming σειρές, καλό μαύρο όχι σαν va panel αλλά πολύ καλύτερο απο το γκρίζο τις lg , καλά πάνελ χωρίς προβλήματά blending. Απλά γιά να καταλάβεις σε αθλητικό περιεχόμενο ψηφίστηκε η καλύτερή led τηλέοραση πισω απο oled φυσικα, αλλά ξεπερνάει κορυφαία μοντέλα led tv με διπλάσια λεφτά, βγαίνει όμως σε 65 ίντσες μονο, απο εικόνα φοβερή,είμαι απο κινητό και δεν μπορώ να σου στείλω εικονα το πώς φενεται το assassins Creed origin στο σκοτάδι κιόλας, απίστευτη εικονα με ζωντανά χρώματά. rtings.com εδώ στο καλύτερο site που αξιόλογα τηλεοράσεις θα βρεις αναλυτικά reviews για ολά μοντέλα πού σε ενδιαφέρουν
dentex Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Σευχαριστω πολυ Για τις συμβουλές σου. Απλά αυτό που λες ότι δεν είναι 4k από ότι έχω διαβάσει είναι για καποια μοντέλα της σειράς έξι.
woox-2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αυτό ισχύε γιά ολα τα μοντέλα τίς σειράς 6 του 2016 όχι κάποια, και απο οτι φαίνεται το 2017 η lg led, μέχρι και η 7,8 σειρα εχει rgbw panel, έτσι λέει τουλαχιστον το πρώτο link, που σου εδωσα πιο πάνω,αναφέρει οτί το συγκεκριμένο μοντέλο φοράει αυτό το πάνελ www.displayspecifications.com/en/comparison/066a17933 εδώ λέει οτι η sj810v φοράει rgbw panel fake 4k 2880 rgb κανονικά δηλαδή χρώματά και 960 w που ειναι τα άσπρα ανούσια πίξελ, ενω η sj850v rgb κανονικό 4k panel
dentex Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δεν το βλεπω αυτο που μου λες αλλα οκ. Την sony 55xe9005 ψηνω αλλα ανεβαινει ψηλα μετα....πιστευω θα βγαλουν καμι προσφορα προς τα χριστουγεννα
woox-2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Πήγανε στο resolution τίς αναλύσεις των specification link, πού έδωσα,και το γραφει rgbw panel
woox-2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Black friday απο ότι θυμάμαι φίλε γίνονται ίδιες προσφορές με τα Χριστούγεννα.
dentex Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ναι το ειδα. Ενταξει οντως ειναι 3κ στα rgb αλλα τα white τα βαζουν για καποιο λογο. Συνολο 4κ ειναι κ αυτη απλα τα rgb ειναι λιγοτερα. Σε αναλυση δν χανει. Απλα δν ειναι τοσο καλη στο μαυρο νομιζω. Πηγα σημερα και την ειδα διπλα στην 55mu7002 η οποια μου φαινοταν φωτεινοτερη. Βεβαια απο το βιντεο της παρουσιασης δν βγαζεις συμπερασματα. Σκεψου η σονυ φαινοταν χειροτερη....που δν ισχυει. Τι να πω ισως να περιμενω λιγο να παρω τη sony 55xe9005 σε χαμηλοτερη τιμη.
woox-2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καλά αυτό εννοείτε, φίλε σε μαγαζιά δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμάτα,αν τα καταφέρεις πολύ καλή επιλογή η συγκεκριμένη Sony,εχω και εγω rgbw lg τηλέοραση απο μακρία μια χαρά φαίνεται χάνει λίγο στα χρώματά που σου είπα,γενικά στίς Led τηλεοράσεις samsung η Sony ειναι μονόδρομος η επιλογή, oled αλλάζει το πράγμα πολύ η lg
dentex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Απλα η συγκεκριμενη lg ειναι 120hz. Στις samsung 120hz απο σειρα 8000 κ πανω οποτε ξεφευγεις
dentex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδη λες να προτιμησω ας πουμε τη samsung 55mu6400
heavyrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν το βιαζεσαι περιμενε μηπως βαλει καμια προσφορα η sony την xe9000 που ειναι κορυφαια.
dentex Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Για να δουμε τωρα στην black friday. Ακουσα απο ενα φιλο φιλου που δουλευει στον κωτσοβολο οτι οι sony εχουν τις περισσοτερας βλαβες. Γενικα ξερετε εχουν προβληματακια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα