Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 30/5/2018 στις 7:55 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Χωρις αυτοι να εχουν ευθυνη εναντι της ΕΥΔΑΠ για τυχον χρεος .

Ο συνηγορος του πολιτη εχει αλλη γνωμη αλλα τιποτα ακομα 

https://sekes-eydap.gr/συνήγορος-του-πολίτη-προς-ευδαπ-να-είν/

Όσο αγορά την Ευδαπ υπεύθυνα σας λέω ότι  το όνομα του ενοικιαστεί συμπληρώνεται δίπλα από το όνομα του ιδιοκτήτη και όσων αφορά το χρέος... (όπως λέμε) παραμένει στο μητρώο παροχής το οποίο είναι μοναδικό για κάθε ακίνητο -διαμέρισμα.....  .( παράδειγμα αριθμός παροχης1 αντίστοιχη στο γ2 διαμέρισμα στο οποίο έχει γίνει διακοπή λόγω οφειλής  όταν και όποτε γίνει πώληση η ενοικιάση ο ενδιαφερόμενος που θα ζήτηση επανένωση πρέπει να ξεχρεωση την παροχή, το κόστος μένει στο ακίνητο και το  ακολουθεί πάντα...) ελπίζω να μην κούρασα.

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Lakou είπε

Όσο αγορά την Ευδαπ υπεύθυνα σας λέω ότι  το όνομα του ενοικιαστεί συμπληρώνεται δίπλα από το όνομα του ιδιοκτήτη και όσων αφορά το χρέος... (όπως λέμε) παραμένει στο μητρώο παροχής το οποίο είναι μοναδικό για κάθε ακίνητο -διαμέρισμα.....  .( παράδειγμα αριθμός παροχης1 αντίστοιχη στο γ2 διαμέρισμα στο οποίο έχει γίνει διακοπή λόγω οφειλής  όταν και όποτε γίνει πώληση η ενοικιάση ο ενδιαφερόμενος που θα ζήτηση επανένωση πρέπει να ξεχρεωση την παροχή, το κόστος μένει στο ακίνητο και το  ακολουθεί πάντα...) ελπίζω να μην κούρασα.

Ετσι ακριβως.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ενοικιαστηριο συμβολαιο εγγραφο που να δηλωνει οτι εμενε εκει το πληρωνεις η πας και κανεις διακανονισμο δυστηχως αυτα παθαινουν οσοι νoικιαζουν διχως συμβολαιο! 

Επεξ/σία από doctorser
  • Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε περιπτωση που ενοικιαστης  δεν καταθεσει το μισθωτηριο συμβολαιο προκειμενου να κανει νεα συνδεση με τη ΔΕΗ και αποδειχθεί οτι  μπηκε στο σπιτι και εκλεβε ρευμα όσο εμενε  μέσα (ενω ενημερωσε ότι εκανε συνδεση με τη ΔΕΗ), επιβαρυνεται ο ιδιοκτητης  το ρευμα που εκαψε ο ενοικιαστης (μετα απο καταθεση του μισθωτηριου συμβολαιου απο το ΤΑΧΙΣ στη ΔΕΗ)?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, houhouka είπε

Σε περιπτωση που ενοικιαστης  δεν καταθεσει το μισθωτηριο συμβολαιο προκειμενου να κανει νεα συνδεση με τη ΔΕΗ και αποδειχθεί οτι  μπηκε στο σπιτι και εκλεβε ρευμα όσο εμενε  μέσα (ενω ενημερωσε ότι εκανε συνδεση με τη ΔΕΗ), επιβαρυνεται ο ιδιοκτητης  το ρευμα που εκαψε ο ενοικιαστης (μετα απο καταθεση του μισθωτηριου συμβολαιου απο το ΤΑΧΙΣ στη ΔΕΗ)?

Το ρεύμα το πληρώνει ΑΥΤΟΣ που είναι η ΔΕΗ στο όνομα του και ΜΕΤΑ κάνει δικαστήριο στον ενοικιαστή και τα παίρνει ΠΙΣΩ...

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, houhouka είπε

Εσυ εισαι  υπεθυνος απενατι σε ΔΕΗ.Τα αλλα στα αστικα δικαστηρια .

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! Μίσθωσα ένα διαμέρισμα αρχές Ιανουαρίου του 2020 για δυο χρόνια, αλλά ο ενοικιαστής έφυγε πριν λίγες μέρες, τέλος Απριλίου, χωρίς να με ειδοποιήσει. Ενοίκια δεν μου οφείλει παρά του Απριλίου, που όμως το συμψήφισα με την εγγύηση που μου είχε δώσει αρχικά. Έχει όμως αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς (ΔΕΗ, νερό και κοινόχρηστα), ύψους 800 ευρώ, το μεγάλο πρόβλημα είναι η ΔΕΗ (680 ευρώ), δεν καταλαβαίνω που τα έκαψε... τελοσπαντων. Το πρόβλημα είναι εγώ είχα κανει μισθωτήριο μέσω Taxisnet, αλλά αυτός το αρνήθηκε αρχές Μαΐου. Παράλειψη μου που δεν το είχα τσεκάρει νωρίτερα αλλά είχα διαφορα αλλα προβλήματα. Ιδιωτικό συμφωνητικό δεν κάναμε . Το αλλο πρόβλημα είναι ότι οι λογαριασμοί είναι όλοι στο δικό μου όνομα καθώς έγιναν όλα γρήγορα και μέσα στον κορονοϊό δεν άλλαξαν τα ονόματα στους λογαριασμούς. Γνωρίζει κανεις τι μπορώ να κάνω; Κι αν μπορώ να δικαιωθώ; Τα αποδεικτικά που διαθέτω είναι το μισθωτήριο στο taxinet (που όμως το έχει πριν λίγες μέρες απορρίψει πατώντας απόρριψη), τις αποδείξεις τραπέζης που μου κατάβαλε τα ενοίκια μέσω τραπέζης και κάποια μηνύματα στο κινητό που παραδέχεται ότι έμενε στο σπίτι (αν μετρούν αυτά). Μπορείτε να με διαφωτισετε; Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Christos851
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Christos851 είπε

... 

Μένει από τον Ιανουάριο, οπότε το "όλα γρήγορα και μέσα στον κορονοϊό δεν άλλαξαν τα ονόματα στους λογαριασμούς" δεν στέκει. Είναι διαδικασία λίγης ώρας και στις 2 υπηρεσίες. 

Όπως και να έχει, τράβα ρώτα λογιστή και προφανώς δικηγόρο να δεις αν αρκούν τα στοιχεία που έχεις. 

Στις καταθέσεις έβαζε λεπτομέρειες? Πχ εγώ γράφω "ΕΝ (όνομα) 04/20"

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μένει από τον Ιανουάριο, οπότε το "όλα γρήγορα και μέσα στον κορονοϊό δεν άλλαξαν τα ονόματα στους λογαριασμούς" δεν στέκει. Είναι διαδικασία λίγης ώρας και στις 2 υπηρεσίες. 

Όπως και να έχει, τράβα ρώτα λογιστή και προφανώς δικηγόρο να δεις αν αρκούν τα στοιχεία που έχεις. 

Στις καταθέσεις έβαζε λεπτομέρειες? Πχ εγώ γράφω "ΕΝ (όνομα) 04/20"

Ναι, έγραφε ενοικιο του τάδε μήνα/ έτους 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Christos851 είπε

. Το αλλο πρόβλημα είναι ότι οι λογαριασμοί είναι όλοι στο δικό μου όνομα καθώς έγιναν όλα γρήγορα και μέσα στον κορονοϊό δεν άλλαξαν τα ονόματα στους λογαριασμούς. 

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κρατάτε τη ΔΕΗ στο όνομά σας στα σπίτια που νοικιάζετε?

Μια ζωή στα νοίκια το ρεύμα ήταν πάντα κομμένο σε όποιο διαμέρισμα νοικιάσαμε και το κόβαμε μόλις φεύγαμε, όπως το κόψαμε και μόλις φύγαμε από το δικό μας σπίτι και το σύνδεε ο εκάστοτε ενοικιαστής πριν μπει!

Μόνο όταν κάναμε ανακαίνιση το συνδέσαμε για να δουλέψουν τα συνεργεία, αλλά μόλις τέλειωσαν το κόψαμε πριν το νοικιάσουμε!

Το ξέρω ότι δεν βοηθάω στο πρόβλημά σου, αλλά το γράφω μήπως και βοηθήσει κάποιους που θα το διαβάσουν για να μην την πάθουν όπως εσύ!

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι εγώ είχα κανει μισθωτήριο μέσω Taxisnet, αλλά αυτός το αρνήθηκε αρχές Μαΐου.

κακως του εδωσες κλειδια χωρις να τσεκαρεις αν ειχε κανει αποδοχη Τωρα για να μην την ξαναπατησεις το εμαθες Πως τσεκαρεις την αποδοχη Αφου εσυ κανεις οριστικη υποβολη του λες να κανει αποδοχη και πατας στηο μεγεθυτικο και βλεπεις αν εχει αποδοχη 'η αρνηση και πρατεις αναλογα

Το αλλο πρόβλημα είναι ότι οι λογαριασμοί είναι όλοι στο δικό μου όνομα καθώς έγιναν όλα γρήγορα και μέσα στον κορονοϊό δεν άλλαξαν τα ονόματα στους λογαριασμούς.

δεν υπήρχε λόγος βιασυνης ακόμα και με τον κορονογιο μπορούσες να κάνει ηλεκτρονικά https://econtract.dei.gr/ η τηλεφωνικά Ανημέρωτος πολίτης σήμερα δεν πρέπει να υπάρχει Κι αν δεν μπορεί από μόνος του πάει στους ειδικούς Τι να κάνουμε οι καιροί αλλάζουν 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Η καταχωρηση στο taxis δεν αναιρει το  ιδιωτικο συμφωνητικο που ειναι απαραιτητο καθε φορα .

Η καταχωρηση στο taxis ειναι για φορολογικους νομους και δεν διεπουν την σεχεση μισθωτή και εκμισθωτη.

• Like 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, narta είπε

Η καταχωρηση στο taxis ειναι για φορολογικους νομους και δεν διεπουν την σεχεση μισθωτή και εκμισθωτη.

Ετσι ακριβως!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...