webparts Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μην κατηγορεις τα μελη του φορουμ και τους αποκαλεις υποτιμητικα "ειδικους", απλοι πολιτες ειναι που απαντουν βαση των εμπειριών τους και τι νομιζει και μαλιστα ο καθενας που εκφερει γνωμη δεν γνωριζουμε τη ιδιοτητα του και τις γνωσεις του. Αν θελει καποιος καποια ακριβη απαντηση θα πρεπει να απευθυνθει σε αρμοδιες υπηρεσιες ή να συμβουλευυει καποιον νομικο. Ακομη και το ιδιο το φορουμ δεν ειναι καν εξειδικευμενο σε τετοια θεματα... αλλα εδω ειναι τζαμπα και αρεσει το τζαμπα. Αν ψαξει ο ts ισως μπορεσει να βρει αλλα φορουμ με μελη πιο εξειδικευμενα σε παρομοια θεματα. Σιγουρα και με ενα γκουγκλαρισμα μπορει να βρει πολλα παρομοια θεματα σε διαφορα αλλα φορουμ. Μας δουλευεις τωρα ετσι?
teddy71 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μας δουλευεις τωρα ετσι? Εσυ μαλλον μας δουλευεις , ξαναδιαβασε τις 2 τελευταιες σειρες του μυνηματος σου, πιο το νοημα τους, κατι αλλο σχετικα με το θεμα ?
webparts Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Εσυ μαλλον μας δουλευεις , ξαναδιαβασε τις 2 τελευταιες σειρες του μυνηματος σου, πιο το νοημα τους, κατι αλλο σχετικα με το θεμα ? Κλεισε θα σε παρω εγω. 1
teddy71 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Κλεισε θα σε παρω εγω. Οχι μωρε μην χρεωνεσαι!!! 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αυτό που ξέρω εγώ είναι οτι πως αν ο λογαριασμός είναι στο όνομά σου τότε υποχρεούσαι να πληρώσεις. Φυσικά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις και εσύ αφού η μια υπάλληλος σου είπε οτι κάτι μπορείς να κάνεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι. Το χρεος το πληρωνει αυτος που εχει το ρευμα στο ονομα του. Ετσι ακριβως !!! Οπως ειπες μεγα λαθος σου ...Μονο αστικα μπορεις να διεκδικησεις τα 700 ευρω απο τον ενοικιαστη . Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2017 από Γιάννης Platano 4
zio10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ετσι ακριβως !!! Οπως ειπες μεγα λαθος σου ...Μονο αστικα μπορεις να διεκδικησεις τα 700 ευρω απο τον ενοικιαστη . Ο υπάλληλος που του είπε ότι γίνεται έκανε λάθος;
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ο υπάλληλος που του είπε ότι γίνεται έκανε λάθος; Ναι ...Που ρωτησες ?
zio10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ναι ...Που ρωτησες ? Πουθενά, ο ts στο πρώτο ποστ γράφει ότι ένας υπάλληλος του είπε ότι γίνεται. Το ρολοι της ΔΕΗ ειναι στο ονομα μου διοτι με παρακαλεσε(Μεγαλο λαθος μου) Εφυγε και αφησε χρεος στο ονομα μου πανω απο 750 ευρω Εχω αποδειξη οτι εμενε εδω το μισθοτηριο και επισης δηλωνα καθε μηνα στην εφορια τα εσοδα με το ονομα του. Πηγα σε ενα καταστημα της ΔΕΗ μου ειπαν ναι αρκουν αυτα τα δικαιολογητικα για να μεταφερετε το χρεος στο ονομα του και με εστειλε να φερω διαφορα χαρτια οπως Ε1 τις παραπανω αποδειξεις και αλλα που δικαιολογουσαν οτι η πολυκατοικια ηταν στο ονομα μου.Την επομενη μερα που τα πηγα στο ιδιο καταστημα η αλλη υπαλληλος με ενημερωσε οτι δεν γινεται εφοσον το ρολοι ειναι στο ονομα του ενω η προηγουμενη υπαλληλος την προηγουμενη μερα το ειχε δει.Πηρα τηλεφωνο 11770 να ξαναρωτησω οταν γυρισα σπιτι και μου ειπαν ΠΑΛΙ οτι αρκουν τα δικαιολογητικα για να κανω την κινηση που θελω και μου ειπαν να παω σε ενα καταστημα να ρωτησω. Ξερει κανεις τι ισχυει τελικα? Εγώ του είπα αυτό και μάλλον δίκιο είχα Γιατί το αφήσατε να φτάσει τόσο ρε συ; Αν δει το θέμα σου ο Γιάννης Platano θα ξέρει ακριβώς τι ισχύει πιστεύω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξερω για αλλους εναλακτικους αλλα για την ΔΕΗ ειναι υπεθυνος αυτος που εχει την παροχη στο ονομα του . Σε αυτο ειμαι απολυτος . Για οπιαδηποτε διαφορα εχουν ο ενοικιαστης και ο διοκτητης της ειναι αδιαφορο .Να τα βρουν στα δηκαστηρια . Να ξαναπω για πολλοστη φορα...Ποτε ιδιοκτητης να μη αφηνει την παροχη στο ονομα του οταν νοικιαζει σπιτι . Επισης αν και σπανιο καποιος που φευγει απο ενα σπιτι να κανει αμμεσα διακοπη παροχης αν ειναι στο ονομα του .. Του ΔΕΔΔΗΕ ολα τα παραπανω του ειναι αδιαφορα και δεν εχει και εικονα. Εκτελει εντολες ΔΕΗ και εναλλακτικων. 2
webparts Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μαλλον ο υπαλληλακος της ΔΕΗ ειναι σαν αυτους που γραφουν εδω μεσα, ειπε απλα μια γνωμη χωρις να τον απασχολησει παραπερα. Προφανως και δε μπορει να γινει αυτο που ειπε ο καθυστερημενος υπαλληλακος,πριν 1 μηνα μεταβιβασα απο το ονομα της σπιτονοικοκυρας μου το χρεος στο δικο μου ονομα και μονο συμβολαιογραφο δε μας ζητησαν για να γινει. Με ποια λογικη θα μπορουσε ο καθενας να μεταβιβασει χρεος χωρις να συμφωνησει αυτος που θα το λαβει? Απο εκει και περας πας μεσω αστικου δικαιου.Περαστικα μας. 2
zio10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μαλλον ο υπαλληλακος της ΔΕΗ ειναι σαν αυτους που γραφουν εδω μεσα, ειπε απλα μια γνωμη χωρις να τον απασχολησει παραπερα. Προφανως και δε μπορει να γινει αυτο που ειπε ο καθυστερημενος υπαλληλακος,πριν 1 μηνα μεταβιβασα απο το ονομα της σπιτονοικοκυρας μου το χρεος στο δικο μου ονομα και μονο συμβολαιογραφο δε μας ζητησαν για να γινει. Με ποια λογικη θα μπορουσε ο καθενας να μεταβιβασει χρεος χωρις να συμφωνησει αυτος που θα το λαβει? Απο εκει και περας πας μεσω αστικου δικαιου.Περαστικα μας. Αν υπάρχει συμβόλαιο έχει μια λογική πάντως. Δεν λέω ότι γίνεται, απλά ότι θα είχε λογική και το να γίνεται.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Αν υπάρχει συμβόλαιο έχει μια λογική πάντως. Δεν λέω ότι γίνεται, απλά ότι θα είχε λογική και το να γίνεται. Η ΔΕΗ ή πιο καλα ο ΔΕΔΔΗΕ απαιτει η παροχη να ειναι στο ονομα του χρηστη .Αλλα δεν μπορει να το ελεγξει . Για καθε οφειλη αυτος που εχει την παροχη ειναι υπυθυνος.
papoys1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μαλλον ο υπαλληλακος της ΔΕΗ ειναι σαν αυτους που γραφουν εδω μεσα, ειπε απλα μια γνωμη χωρις να τον απασχολησει παραπερα. Προφανως και δε μπορει να γινει αυτο που ειπε ο καθυστερημενος υπαλληλακος,πριν 1 μηνα μεταβιβασα απο το ονομα της σπιτονοικοκυρας μου το χρεος στο δικο μου ονομα και μονο συμβολαιογραφο δε μας ζητησαν για να γινει. Με ποια λογικη θα μπορουσε ο καθενας να μεταβιβασει χρεος χωρις να συμφωνησει αυτος που θα το λαβει? Απο εκει και περας πας μεσω αστικου δικαιου.Περαστικα μας. Όπως πολλοί οργανισμοί έτσι και η ΔΕΗ λειτουργούν τα τελευταία χρόνια περισσότερο με συμβασιούχους 6μηνης- 8μηνης διάρκειας,γιατί απαγορεύονται νέες προσλήψεις μονίμων,ξέρουν λίγα πράγματα και δεν τους νοιάζει να μάθουν και περισσότερα γιατί σου λέει εμένα τι με νοιάζει εγώ 8 μήνες θα είμαι εδώ. Έτσι κάποιος τέτοιος πιθανόν έδωσε λάθος πληροφορία. Έχω πάει τις προάλλες στη ΔΕΗ στο Κορωπί να πληρώσω το ρεύμα στη ΔΕΗ Κορωπίου με κάρτα.Μία τέτοια 8μηνη συμβασιούχος από άγνοια κάνει λάθος πατάει άλλα αντί άλλων και περιμέναμε 15-20 λεπτά να φτιάξουν το σύστημα πιο παλιοί που ήρθαν. Τι να γίνει να την μαστιγώναμε;;; Δεν το ήθελε.Λάθος έκανε. Και μόνο αυτά που άκουσε από τους μόνιμους και τότε το πιθανότερο και μετά φτάνανε. Edit. Ευτυχώς που το λάθος έγινε σε μένα και πήρα το μέρος της λέγοντας ότι λάθος είναι δεν το ήθελε γιατί ορισμένοι στην ουρά ήθελαν να την μαστιγώσουν. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Όπως πολλοί οργανισμοί έτσι και η ΔΕΗ λειτουργούν τα τελευταία χρόνια περισσότερο με συμβασιούχους 6μηνης- 8μηνης διάρκειας,γιατί απαγορεύονται νέες προσλήψεις μονίμων,ξέρουν λίγα πράγματα και δεν τους νοιάζει να μάθουν και περισσότερα γιατί σου λέει εμένα τι με νοιάζει εγώ 8 μήνες θα είμαι εδώ. Έτσι κάποιος τέτοιος πιθανόν έδωσε λάθος πληροφορία. Έχω πάει τις προάλλες στη ΔΕΗ στο Κορωπί να πληρώσω το ρεύμα στη ΔΕΗ Κορωπίου με κάρτα.Μία τέτοια 8μηνη συμβασιούχος από άγνοια κάνει λάθος πατάει άλλα αντί άλλων και περιμέναμε 15-20 λεπτά να φτιάξουν το σύστημα πιο παλιοί που ήρθαν. Τι να γίνει να την μαστιγώναμε;;; Δεν το ήθελε.Λάθος έκανε. Και μόνο αυτά που άκουσε από τους μόνιμους και τότε το πιθανότερο και μετά φτάνανε. Edit. Ευτυχώς που το λάθος έγινε σε μένα και πήρα το μέρος της λέγοντας ότι λάθος είναι δεν το ήθελε γιατί ορισμένοι στην ουρά ήθελαν να την μαστιγώσουν. Ετσι και όχι μονο η ΔΕΗ...Help desk Τραπεζων , τεχνικες υποστηριξεις παροχων τηλεφωνιας και πολλοι αλλοι και μαλιστα με ενοικιαζόμενους υπαλληλους . Το 11770 της ΔΕΗ δεν εχει υπαλληλους ΔΕΗ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα