Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ρολοι της ΔΕΗ ειναι στο ονομα μου διοτι με παρακαλεσε(Μεγαλο λαθος μου)

Εφυγε και αφησε χρεος στο ονομα μου πανω απο 750 ευρω

Εχω αποδειξη οτι εμενε εδω το μισθοτηριο και επισης δηλωνα καθε μηνα στην εφορια τα εσοδα με το ονομα του.

Πηγα σε ενα καταστημα της ΔΕΗ μου ειπαν ναι αρκουν αυτα τα δικαιολογητικα για να μεταφερετε το χρεος στο ονομα του και με εστειλε να φερω διαφορα χαρτια οπως Ε1 τις παραπανω αποδειξεις και αλλα που δικαιολογουσαν οτι η πολυκατοικια ηταν στο ονομα μου.Την επομενη μερα που τα πηγα στο ιδιο καταστημα η αλλη υπαλληλος με ενημερωσε οτι δεν γινεται εφοσον το ρολοι ειναι στο ονομα του ενω η προηγουμενη υπαλληλος την προηγουμενη μερα το ειχε δει.Πηρα τηλεφωνο 11770 να ξαναρωτησω οταν γυρισα σπιτι και μου ειπαν ΠΑΛΙ οτι αρκουν τα δικαιολογητικα για να κανω την κινηση που θελω και μου ειπαν να παω σε ενα καταστημα να ρωτησω.

Ξερει κανεις τι ισχυει τελικα?

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζω οτι χωρις δικαστηριο,δυσκολο να μεταφερεις ετσι απλα μεσω ΔΕΗ το χρεος στν ενοικιαστη..

Ας σου απαντησει καλυτερα κανενας ιδιοκτητης..

Δημοσ.

Εφόσον έχεις νομιμο συμβόλαιο, το χρέος θα μεταφερθεί στο όνομά του. Το έχω ρωτήσει και εγώ στο παρελθόν.

Μονο με συμβολαιο γινεται??Γιατι ειχαμε κανει συμβολαιο απλα απο ενα σημειο δεν το ανανεωσαμε επισημα

Δημοσ.

Γιατί το αφήσατε να φτάσει τόσο ρε συ;

Αν δει το θέμα σου ο Γιάννης Platano θα ξέρει ακριβώς τι ισχύει πιστεύω.

• Like 1
Δημοσ.

Εφυγε και αφησε χρεος στο ονομα μου πανω απο 750 ευρω

Εχω αποδειξη οτι εμενε εδω το μισθοτηριο και επισης δηλωνα καθε μηνα στην εφορια τα εσοδα με το ονομα του.

Πηγα σε ενα καταστημα της ΔΕΗ μου ειπαν ναι αρκουν αυτα τα δικαιολογητικα για να μεταφερετε το χρεος στο ονομα του και με εστειλε να φερω διαφορα χαρτια οπως Ε1 τις παραπανω αποδειξεις και αλλα που δικαιολογουσαν οτι η πολυκατοικια ηταν στο ονομα μου.Την επομενη μερα που τα πηγα στο ιδιο καταστημα η αλλη υπαλληλος με ενημερωσε οτι δεν γινεται εφοσον το ρολοι ειναι στο ονομα του ενω η προηγουμενη υπαλληλος την προηγουμενη μερα το ειχε δει.Πηρα τηλεφωνο 11770 να ξαναρωτησω οταν γυρισα σπιτι και μου ειπαν ΠΑΛΙ οτι αρκουν τα δικαιολογητικα για να κανω την κινηση που θελω και μου ειπαν να παω σε ενα καταστημα να ρωτησω.

Ξερει κανεις τι ισχυει τελικα?

Εμένα με μπερδεύουν αυτά στα bold, είναι αντιφατικά, άσε που το ρολόι είναι ιδιοκτησία της ΔΕΗ και όχι του ιδιοκτήτη ή του νοικάρη.

Ο λογαριασμός στο δικό σου όνομα εκδίδεται? Εφόσον ναι, ΔΕΝ γίνεται αυτό που θέλεις, εκτός και αν ο πρώην ενοικιαστής σου συμφωνήσει να μεταφερθεί το χρέος στο όνομα του υπογράφοντας τα αντίστοιχα χαρτιά στη ΔΕΗ.

Δημοσ.

Και τώρα ξέρεις γιατί σε παρακάλαγε.

• Like 15
Δημοσ.

Φίλε RayG.

Αφού στην ΔΕΗ σου είπαν ότι μπορεί να γίνει τι ρωτάς σε φόρουμ; Σημασία έχει τι λένε αυτοί που είναι η δουλειά τους ή το τι θα σου πούμε εμείς οι άσχετοι;

Μάζεψε τα χαρτιά που σου είπαν και πήγαινε στο κατάστημα. Αν πετύχεις ξανά την υπάλληλο που σου είπε όχι, ή επέμενε ή βρες άλλη υπάλληλο που να δεχτεί να παραλάβει την αίτηση.

Για να σου το έχουν πει δύο υπάλληλοι ότι μπορεί να γίνει, λογικά θα μπορεί να γίνει (μιλάμε για την αίτηση όχι για εγγυημένη απόφαση). Εμείς από έξω μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.

Αν και όταν με το καλό βγει και η απόφαση, ρίξε και εδώ μια ενημέρωση να ξέρει και κανένας άλλος ενδιαφερόμενος τι έγινε.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς πρέπει να πέσεις σε υπάλληλο που ξέρει και θέλει να κάνει τη δουλειά του. Ξαναπήγαινε με όλα τα χαρτιά που είναι δυνατόν να σου ζητήσουν (Ε2, Ε9, τίτλο ιδιοκτησίας, μισθωτήριο, κτλ) και αν δε σου τύχει η πρώτη υπάλληλος πήγαινε στο διευθυντή. Την ευθύνη για την αλλαγή ονόματος την έχει ο μισθωτής.

Δημοσ.

Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι. Το χρεος το πληρωνει αυτος που εχει το ρευμα στο ονομα του.

Ετσι ακριβως. Πληρωνει αυτος στου οποιου το ονομα ειναι ο λογαριασμος. Μονο δικαστικος αν μπορεσεις να κανεις κατι αλλα χρονοβορο και με αρκετο κοστος.

Δημοσ.

Μονο με συμβολαιο γινεται??Γιατι ειχαμε κανει συμβολαιο απλα απο ενα σημειο δεν το ανανεωσαμε επισημα

Nαι. Αν το συμβόλαιο ειχε ανανεωθει μέσω taxis φαινεται οτι έμενε αυτος μέσα.

Δημοσ.

Πηγε στη ΔΕΗ και οι μισοι του ελεγαν ετσι και οι αλλοι μισοι αλλιως.

Μπηκε εδω να ρωτησει τους "ειδικους" και παλι οι μισοι λενε ετσι και οι αλλοι μισοι αλλιως.

• Like 6
Δημοσ.

Μην κατηγορεις τα μελη του φορουμ και τους αποκαλεις υποτιμητικα "ειδικους", απλοι πολιτες ειναι που απαντουν βαση των εμπειριών τους και τι νομιζει και μαλιστα ο καθενας που εκφερει γνωμη δεν γνωριζουμε τη ιδιοτητα του και τις γνωσεις του. Αν θελει καποιος καποια ακριβη απαντηση θα πρεπει να απευθυνθει σε αρμοδιες υπηρεσιες ή να συμβουλευυει καποιον νομικο.

Ακομη και το ιδιο το φορουμ δεν ειναι καν εξειδικευμενο σε τετοια θεματα... αλλα εδω ειναι τζαμπα και αρεσει το τζαμπα.

Αν ψαξει ο ts ισως μπορεσει να βρει αλλα φορουμ με μελη πιο εξειδικευμενα σε παρομοια θεματα. Σιγουρα και με ενα γκουγκλαρισμα μπορει να βρει πολλα παρομοια θεματα σε διαφορα αλλα φορουμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...